کد خبر 254154
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۳

آیا تا به حال فکر کردید چرا برخی مدیران بسیار سخت و جدی به دنبال جذب و استفاده از افراد منشوری نتیجه گرا تحت هر شرایطی می باشند و حاضرند انتقادات سایت ها و رسانه های سالم و طرفدار نظام را بجان بخرند؛ اما از منشوری ها در تیمشان استفاده کنند!

مشرق-
کمیسیون اصل نود وارد ماجرای تبانی، رشوه خواری و فساد فوتبال شد تا از جایگاه ویژه ای که دارد ماجرا را روشن و شاید ختم به خیر کند. معمولاً مجلس و بخصوص کمیسیون اصل نود می بایست زودتر و سریعتر از بخش های دیگر در مسائل و مباحث مطروحه در جامعه ورود کرده تا آسایش، اعتماد و اطمینان به جامعه تزریق و به عنوان یک دیده بان جسور و بینا عمل نماید و البته در بخش های دیگر این چنین بوده و هر چند در مسائل ورزش و بلاخص فوتبال با تاًخیر چند ساله ورود کرده اما امیدواریم بدرستی و با صلابت و بیطرفی کامل سره را از ناسره تشخیص و آنها را به جزای اعمالشان برساند.

آیا تا به حال فکر کردید چرا برخی مدیران عامل باشگاه ها بسیار سخت و جدی به دنبال جذب و استفاده از افراد منشوری نتیجه گرا تحت هر شرایطی می باشند و حاضرند انتقادات سایت ها و رسانه های سالم و طرفدار نظام را بجان بخرند؛ اما از منشوری ها در تیمشان استفاده کنند! آیا می دانید یک مدیر در کمتر از یک سال از چند منشوری معروف باید استفاده کند؟

آیا می دانید برخی از مربیان تنها با کادر شناخته شده خود حتی مدیر رابط د... حاضر به بستن قرارداد هستند؟ برخی از مربیان با احساسات برخی خبرنگاران جوان بخاطر طرفداری از تیم محبوبش سوء استفاده می کنند و متاسفانه هر لحظه اراده کنند مصاحبه رنگارنگ می کنند و جالب این که هر جا کم می آورند تقصیرات را به گردن رسانه ها می اندازند!

بگذریم. آنها با منشوری ها بصورت کنتراتی قرارداد می بندند تا منشوری ها مثلاً ده میلیارد تومان سند شامل قرارداد با بازیکنان، کادر فنی و اجرایی تهیه و به فدراسیون تحویل دهند! اما پول داده شده به بخش های ذکر شده خیلی کمتر از این خواهد بود. یکی نیست بگوید آقا به شما چه مربوطه! پول بیت الماله ...

مابقی پول به افراد در سایه برای تبلیغات و رسیدن به صندلی های ذکر شده خواهد رسید و آنها نیز باید بعد از رسیدن یا نرسیدن به صندلی های اعلامی باید از مدیران عامل ذکر شده و منشوری ها بابت کسب جایگاه های احرازی یا از کانال های دوستان و هم کیشان در دستگاه های مختلف آنها را ساپورت کنند و این چرخه در حال تکرار است.

شایعه شده یکی از داوران دربی حسابش را در امارات گرفته ...

خبر خوش برای اهالی فوتبال این است که شنیدیم نیروهای امنیتی برای اولین بار به پرونده مافیای داوری و فوتبال ورود کرده اند؛ نیروهایی که با کسی تعارف ندارند و به شکر خدا به نتایج مطلوبی رسیده اند و بزودی دست کثیف افراد ناپاک را از فوتبال کوتاه می کنند.
البته لازم به ذکر است حساب داوران پاک از برخی ناداور جداست. راستی در این دو هفته که داوران مثلا باسابقه داوری نکردند، شاهد داوری های خوب نبودیم، بدون حاشیه و بدون اعتراض و با کمترین اشتباه این دو هفته نسبت به هفته های گذشته شاهد قضاوت منصفانه اکثر داوران جوان و گمنام بودیم.
نتیجه این که می توان بدون غرض هم قضاوت کرد. اگر قرار به اشتباه فاحش داوری ست که داورانی مثل ق. ت. به کرات مرتکب این اشتباهات شده اند. این سوال مطرح است اگر امثال این داوران و داوران صغر سنی قضاوت نکنند چه اتفاقی رخ می دهد؟

آسمان ابری ماه را در پس تیرگی هایش پنهان می کند اما نه برای همیشه. هر چقدر که ابرها ماندگار باشند، ماه ماندگارتر است و بالاخره سر بیرون می آورد از پشت تیرگی. این حکایت سال های پر ابهام ورزشی است که پاسخی به سوال های بی جوابش نمی دهد. رسوایی هایش پنهان است در پرده مصلحت اندیشی اما مصلحتی که شاید به صلاح برخی افراد و اشخاص باشد اما به صلاح جامعه، پاکان و دلسوزان ورزش نبوده و نیست.

واقعا به چه قیمتی بعضی ها حاضر می شوند دست به چنین اعمال کثیفی بزنند؟ در عصر اینترنت حتی نوجوانان هم برای خود فایل شخصی از قضاوت های ناعادلانه دارند. به قول معروف هیچ سری نمی ماند، یواش یواش پرده ها می افتد و حتما دست ها رو می شود و دست های آلوده از شاهرگ حیاتی فوتبال قطع می شود.

مسعود پاشنا (سردبیر بخش ورزشی سایت تابناک)