معاون ستاد کل نيروهاي مسلح گفت: براندازي نظام و فراهم‌سازي شرايط براي حضور مجدد بيگانگان بر مقدرات کشور و ملت ايران از هدف‌هاي مشترک طراحان و مجريان فتنه در هر دو مقطع تاريخي به شمار مي‌رود.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از معاونت فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد کل نيروهاي مسلح، سردار سيدمسعود جزايري معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد کل نيروهاي مسلح، با گراميداشت سالروز حماسه مردم آمل در 6 بهمن سال 1360 گفت: پيروزي انقلاب اسلامي ايران، ضمن سقوط رژيم شاه استقرار نظام مقدس جمهوري اسلامي، پيامدهاي شگرف و نگران‌کننده‌اي در حوزه منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي براي ابرقدرت‌هاي زمان بويژه آمريکا به همراه داشت و آنان را وادار کرد صف‌آرائي تمام عياري را عليه ملت ايران تدارک و در اشکال مختلف آن را عملياتي کنند.

وي افزود: استکبار جهاني از فرداي پيروزي انقلاب تدريجا در پهنه ايران اسلامي، سه جبهه جنگ و جدال را برابر ملت ما گشودند. آنها ابتدا با سوء‌استفاده از وضعيت خاص روزها و ماه‌هاي اوليه استقرار نظام در کردستان، گنبد، خوزستان، سيستان و بلوچستان، ضد انقلاب و مزدوران و بقاياي رژيم پهلوي را به غائله‌آفريني فرا خواندند و سپس جبهه گسترده‌تري بنام جنگ تحميلي را براي جلوگيري از ثبات و استحکام نظام نوپا ايجاد کردند تا با مشغول ساختن نيروهاي انقلاب در ميدان‌هاي مقابله با اشغالگران بعثي، زمينه‌هاي براندازي نظام و شکست انقلاب و تسليم ملت ايران را فراهم آورند.

جزايري در ادامه با اشاره به تحولات و وقايع سال 60 و فرار بني‌صدر و رجوي و علني شدن مشي مسلحانه ضدانقلاب و منافقين و کليد خوردن سناريوي ترور و ناامني‌ها، خاطرنشان کرد: پس از جنايات 30 تيرماه سال 60 در تهران و افزايش اقدامات تروريستي براي حذف برجستگان و شخصيت‌هاي ممتاز انقلاب، که متعاقبا ضد انقلاب براي جلوگيري از گرفتار آمدن در تور دستگاه‌هاي امنيتي و اطلاعاتي و ايجاد تحرکات جديد، به جنگل‌هاي شمار گريختند تا به زعم خود «جبهه سوم» را مقابل ايران اسلامي بگشايند.

معاون فرهنگي ستاد کل نيروهاي مسلح افزود: گروهک ضد انقلاب موسوم به «اتحاديه کمونيست‌هاي ايران» با تهيه طرحي مبتني بر الگوهاي کمونيستي، درصدد تسلط بر روستاهاي موجود در جغرافياي جنگل و به اصطلاح ايجاد اتصال و يکپارچگي بين آن‌ها براي ورود به صحنه تهديد و تصرف شهرها برآمدند.

وي با ذکر توهم سران اتحاديه کمونيست‌ها و ناديده انگاشتن ظرفيت‌هاي ديني و مذهبي مردم منطقه و توسل به شيوه‌هاي تجربه شده و شبيه‌سازي فريبنده در طراحي و اجراي اقدام خيانت‌بار خود گفت: کمونيست‌هاي بي خرد و ضد انقلاب با سازماندهي حدود 100 تن از اعضاي خود و ديگر عوامل مزدور به خيال باطل قصد داشتند شهر آمل را به تصرف درآورند.

جزايري ادامه داد: آنها در شب ششم بهمن ماه سال 60 همزمان با سالروز به اصطلاح انقلاب سفيد شاه با ورود به شهر آمل، حمله به مردم و مراکز و مقرهاي استقرار نيروهاي انقلاب و بطور مشخص سپاه، بسيج و فرمانداري را آغاز کردند.

رئيس ستاد تبليغات دفاعي کشور افزود: با تمهيداتي که توسط سپاه و مدافعان انقلاب انديشيده شده بود تا صبح برابر حملات مهاجمان، مقاومت و پايداري در دستور کار قرار گرفت، اما با روشن شدن هوا و حضور فداکارانه و بي‌محاباي مردم در سنگرهاي دفاع از شهر، ابتکار عمل بدست گرفته شد و با يک طرح‌ريزي هوشمندانه و حملات کوبنده و برق‌آسا، بساط ضد انقلاب و جنايتکاران برچيده شد و با هلاکت و زخمي‌ شدن حدود 90 نفر و دستگيري مابقي مهاجمان، مردم آمل دمار از روزگار آنان در آوردند.

جزايري، اراده، مشارکت و فداکاري مردم متدين و ولايت‌مدار آمل در همراهي با پاسداران انقلاب و مدافعان شهر و سرانجام خنثي سازي توطئه ضد انقلاب را حيرت‌انگيز توصيف و تصريح کرد: مردم در اين صحنه نقش آفرين اصلي بودند به گونه‌اي که مي‌توان گفت حماسه‌ساز واقعي اين معرکه مردمان غيوري بودند که دل در گروه انقلاب و لي فقيه زمان خود، حضرت امام عزيز داشتند، زنان و مردان شجاعي که براي دفاع از آمل به مثابه تماميت انقلاب به پا خاستند و سنگرهاي دفاعي فراواني را برابر محاربان ايجاد کردند.

رئيس ستاد تبليغات دفاعي کشور در ادامه خاطرنشان کرد: اين عظمت و درخشندگي آن‌چنان خيره‌کننده بود که حضرت امام خميني(ره) در وصيت‌نامه سياسي-الهي خويش از حماسه‌ فداکاري و بيداري مردم آمل ياد کرده است.

وي اوج مقاومت و حضور مردمي را از ويژگي‌‌ها و نکات برجسته و الهام‌بخش اين حادثه بزرگ دانست و اظهار داشت: از خطاهايي که مي‌تواند باعث ناديده گرفتن اين حماسه‌هاي تاريخ‌ساز و نيز محروم کردن نسل‌هاي تشنه آگاهي و عبرت از گذشته تاريخي و پر افتخار اين کشور گردد، غفلت از يادآوري دائمي و تبين مستمر اين حوادث آموزنده است.

جزايري افزود: حماسه سال 60 آمل سند افتخار مردم انقلابي و ولايي استان مازندران است و ضرورت ماندگارسازي آن مي‌طلبد تا رسانه‌ها با توجه به ظرفيت فوق‌العاده اين واقعه به توليداتي درباره آن مبادرت ورزند.

وي با مقايسه فتنه‌هاي سال 60 با فتنه سال 88 و تبيين نقاط اشتراک و مشابهت‌هاي آنها تاکيد کرد: براندازي نظام، به شکست کشاندن انقلاب و فراهم‌سازي شرايط براي حضور مجدد بيگانگان بر مقدرات کشور و ملت ايران و حاکم کردن حکومتي سکولار و غير ديني از هدف‌هاي مشترک طراحان و مجريان فتنه در هر دو مقطع تاريخي به شمار مي‌رود که بحمدلله با الطاف الهي، هوشمندي و درايت رهبري و بصيرت و هوشياري مدافعان انقلاب و مردم عزيز به شکست انجاميد.

معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد کل نيروهاي مسلح در پايان اظهار داشت: محاسبه و تحليل غلط ضد انقلاب از ملت ايران و پايبندي و اعتقاد مردم به آرمان‌هاي ديني و انقلابي و نيز عدم درک صحيح ضد انقلاب از حمايت و اطاعت همه جانبه ايرانيان مسلمان و انقلابي از ولايت و رهبري معظم انقلاب، اشتباه استراتژيکي است که همواره آن را مرتکب و ناکامي خود را در پروسه دشمني با ايران اسلامي سبب شده‌اند.