پس از ناکامي جريان آشوب در سال گذشته، يکي از مواردي که سران اين جريان به دنبال بهرهبرداري و سوءاستفاده از آن و احياي مجدد اغتشاشات خياباني بودند، مساله "طرح ملي هدفمند کردن يارانهها" بود.
اين افراد تلاش داشتند با با ساماندهي برخي افراد و ستادها براي ايجاد اختلال در اين طرح ملي، دولت را مسبب ناکامي و شکست احتمالي اين طرح معرفي کنند و زمينه را براي حضور مجدد حاميان خود در خيابانها و تخريب اموال عمومي به بهانه اجراي طرح هدفمند کردن يارانهها فراهم کنند.
در همين راستا، رسانههاي وابسته به اين جريان هم با تبليغات گسترده، اين طرج را باعث ايجاد سختي در زندگي مردم معرفي ميکردند و با سوءاستفاده از واژه مردم به دنبال فضاسازي رواني بودند.
در اين ميان، برخي افراد داخلي هم که داعيه تخصص در زمينه اقتصاد داشتند حتي مدعي بودند که با اجراي اين طرح، نارضايتي عمومي در ميان مردم شکل خواهد گرفت و مردم دست به اعتراضات گسترده براي حذف آن و بازگشت به اوضاع پيشين خواهند زد!
البته استفاده ابزاري از واژه "مردم" براي پيشبرد اهداف سياسي، يکي از روشهايي است که طيف اصلاحات در ايران بارها از آن استفاده کرده است؛ رويکردي که تنها نگاهي کوتاه به عملکرد اين جريان در مقابل نظر و رأي مردم به ويژه در سال گذشته، ميتوان مويد آن باشد.
به عنوان مثال، افرادي که با شعار احترام به مردم و جمهوريت به مجلس ششم راه پيدا کردند، بعدها رسما و صريحا از تريبون مجلس و جايگاه نمايندگي مردم در اظهارنظري توهين آميز اعلام کردند که اگر مرگ موش رايگان هم بين مردم توزيع شود، براي آن صف ميکشند.
تقسيم مردم به دو دسته باکيفيت و بيکيفيت و عقب مانده خواندن مردم ايران هم از ديگر عباراتي است که حافظه سياسي کوتاه مدت مردم آنها را به نقل از اصلاحطلبان و پس از ناکامي آنها در جلب راي مردم در انتخابات مجلس هفتم به خاطر دارد.
با اين حال، پس از آغاز اجراي اين طرح و تغيير قيمت برخي کالاهاي مصرفي و خدمات عمومي، مردم با اقدامات خود نشان دادند که چه نظري نسبت به اين طرح و تبعات آن در جامعه دارند.
استقبال گسترده مردم استان تازه تاسيس البرز از رئيس جمهور، آن هم تنها چند روز پس از آغاز رسمي طرح هدفمند کردن يارانهها و اصلاح قيمتها يکي از اين واکنشهاي مردمي بود که مشخص ميکرد نظر مردم نسبت به شعارهاي محمود احمدينژاد چيست؛ مسالهاي که با توجه به نزديکي کرج به کلانشهر تهران، بسيار معنادار بود.
اما کرج تنها پاسخ مردم به اين مساله نبود؛ بلکه آغازي بر سلسله استقبالهاي تاريخي از رئيس جمهور بود.
استقبال مردم زادگاه احمدينژاد يعني سمنان از وي چنان با باشکوه بود که حتي "مصطفي کواکبيان" نماينده اصلاحطلب مجلس را هم به تقدير و تشکر واداشت و او اعلام کرد که علت اين واکنش مردم، پيشرفتهاي گسترده اين استان در سالهاي اخير و در عرصههاي مختلف عمراني، اقتصادي، فرهنگي و ... بوده است.
"دارالعباده يزد" هم مقصد بعدي احمدينژاد و هيات دولت بود که يکبار ديگر به صدر اخبار سايتها و خبرگزاريها رفت و عکسهاي استقبال عظيم مردم اين استان از رئيس جمهور، تا روزها در شبکههاي اجتماعي مختلف نظير فيسبوک، فرندفيد و گوگل ريدر بازنشر ميشد.
ديروز اما نوبت ديار ميرزاکوچکخان بود که فرزند ملت را به گرمي استقبال کند و به مدعيان "مردمگرايي" نشان بدهد که مردم تصميم ميگيرند چه کسي "با مردم" است و چه کسي "بر مردم".
رئيس جمهور هم در جلسه امروز هيات دولت ضمن تشکر از حضور پرشور مردم گيلان در مسير فرودگاه تا محل سخنراني، تاکيد کرد: همه مردم در استقبال، خادمين خود را به ايستادگي روي مواضع اصولي نظام و پشتيباني از اين اصول دعوت ميکردند و امروز مردم و به خصوص نسلهاي جديد هزاران کيلومتر جلوتر از ما در مسير پايبندي به آرمان هاي انقلاب حرکت ميکنند.
فعالان سياسي اين واکنش مردم سراسر ايران نسبت به حضور احمدينژاد در شهر خود را پاسخ رسمي و صريح آنان نسبت به طرح ملي هدفمند کردن يارانهها و تبليغات سوء رسانههاي مخالف جمهوري اسلامي ايران ارزيابي کردهاند؛ مسالهاي که باعث شد تا حتي سايت وابسته به آقازاده لندننشين هم نسبت به موفقيت اجراي اين طرح و همراهي عميق قلبي و عملي مردم با احمدينژاد اذعان کند.
منبع: شبکه ايران