کد خبر 26157
تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۶

عضو هيات رئيسه مجلس شوراري اسلامي نامه رئيس جمهور به نمايندگان مجلس را دور از شان ايشان توصيف کرد.

به گزارش مشرق ، "محمد حسين فرهنگي" در گفت‌و‌گو با خبرنگار خانه ملت راجع به نامه رئيس جمهور خطاب به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي گفت: به نظر مي‌رسد اين نامه توسط کار‌شناسان رياست جمهوري تنظيم و بعد به امضاي رئيس جمهور رسيده است؛ اما آنچه بايد مورد توجه قرار گيرد اينست که وقتي احمدي‌نژاد نامه را امضا کرد تمام مسئوليت آن را به عهده گرفته است.
وي افزود: برخي نکاتي که رئيس جمهور به آن اشاره داشته قابل تامل و توجه است و شايد در بعضي موارد نيز حق با ايشان باشد اما اين شيوه گفتگو درست نيست.

نماينده تبريز، آذرشهر و اسکو تصريح کرد: لازم است به رييس جمهور يادآوري شود که عدم حضور وي در جلسات مجمع تشخيص مصلحت نظام فاقد هر گونه توجيه منطقي است. مجمع محل بحث در مورد مصوباتي است که ايشان تصميم گيري راجع به آن‌ها را خارج از حدود و اختيارات اين نهاد حاکميتي دانسته است.

وي اضافه کرد: ايشان به جاي مکاتبات اينچنيني مي‌تواند با حضور فعال و طرح استدلال حقوقي و قانوني نظر اعضاي مجمع را نسبت به يک مصوبه خاص تغيير دهد و مانع تبديل شدن آن به قانون شود.

عضو هيات رئيسه مجلس در مورد انتقاد رئيس جمهور به مجلس مبني بر آنکه چيزي که در صلاحيت قوه مقننه نيست چگونه به آن ورود مي‌کند، خاطرنشان کرد: در برخي مباحث و موضوعات نمايندگان دولت حضور لازم و قوي در صحن ندارند و از مواضع خود دفاع لازم را نمي‌کنند بعد که آن مسئله تصويب مي‌شود به مخالفت مي‌پردازند.

وي با بيان اينکه در مجمع تشخيص مصلحت نظام، قانون اساسي عوض نمي‌شود، ادامه داد: مجلس قانونگذار است و هم مي‌تواند آن مصوبه‌اي که از سوي شوراي نگهبان خلاف شرع و قانون اساسي تشخيص داده شده را به مجمع ارجاع دهد تا در آنجا براساس مصلحت و ضرورت تصميم لازم در مورد آن اتخاذ شود.

فرهنگي در پايان اظهار کرد: به نظر مي‌رسد کار‌شناسان رياست جمهوري اين نامه را تنظيم کردند و در حدشان و نوع ادبيات رئيس جمهور نيست که اينگونه مسائل اعتراضي را بيان کند.

رييس جمهوري امروز طي نامه‌اي به نمايندگان مجلس به موضوع تغييرات لايحه برنامه پنجم توسعه پرداخته است.