علي الظاهر اینبار هم نوبت عناصر افراطی اصلاحطلب است تا مانع حرکت رو به جلوی دولت یازدهم و حاشيه ساز شوند.
بعد از روی کار آمدن دولت یازهم، صادق زیباکلام یکی از عناصر تندرو اظهارنظرهایی از خود بروز داد و در سایه مماشات و سکوت مسؤولان دولت کار را به جایی رساند که برای دولت یازدهم و شخص رئیس جمهور برای عدم شرکت در مراسم 13 آبان تعیین تکلیف کرد.
وی در سومین نامه خود خطاب به روحانی درباره مراسم 13 آبان نوشت: " از آنجا که این رفتار [مراسم 13 آبان و شعار عليه آمريكا و آتش زدن پرچم استكبار] مغایر با سیاستهای آشتیجویانه آن دولت است و از آنجا که کسر قابلتوجهی از هممیهنانمان با این حرکات همراه نیستند اما مجالی و امکانی برای ابراز و نشاندادن مخالفتشان ندارند، جنابعالی هم بهواسطه پاسداری از منافع ملی کشور و هم ادای احترام به همه ایرانیانی که با این رفتارها مخالف هستند، رسما اعلام بفرمایید که اعضای دولت فخیمه در هیچ مراسمی بهمناسبت ۱۳ آبان شرکت نخواهند کرد. بهعلاوه اعلام شود که هرگونه توهین به پرچم و شوونات ملی کشورها و ملتهای دیگر از نظر آن دولت در همه جا محکوم است".
سكوت دولت يازدهم برابر عناصر افراطي و تندروي اصلاحطلب، تاجايي به مذاق زيباكلام خوش آمده است كه در جديدترين دُرافشاني خود، پارا از گليم خود فراتر گذاشته و اينبار به مجلس و نمايندگان مجلس توهين كرده است.
اين عنصر اصلاحطلب در يادداشت خود در روزنامه ابتكار با تيتر " آقاي فرجي دانا قرص و محکم بايستيد! " خطاب به وزير علوم درباره عدم توجه به تذكر و هشدار نمايندگان مجلس نهم، با تندرو خواندن نمايندگان مجلس مينويسد: "هنوز جوهر مهر و امضاء وزارت دکتر فرجي دانا خشک نشده بود که افراطيون اصولگرا در مجلس در برابر ايشان صف آرايي کردند، بهانه شان اين است که چرا آقايان دکتر توفيقي و ميلي منفرد را ايشان به سمت مشاور و معاون منصوب کرده اند ... جناب فرجي دانا ! يقين بدانيد که اگر در برابر تندروها عقب نشيني کنيد و آقايان دکتر توفيقي و ميلي منفرد را عزل نماييد، تندروها نه تنها از شما تشکر نخواهند کرد بلکه فردا باز به سراغتان خواهند آمد ..."
زيبا كلام همچنين در توهين آشكار به تماميت مجلس نهم و نمايندگان مجلس مينويسد: [آقاي فرجي دانا] قرص و محکم بايستيد و آنها را جدي نگيريد. البته که خواست و اراده مجلس تاج سرماست. البته که مجلس قطعا در راس همه امور است اما کدام مجلس؟ مجلسي که نمايندگان آن منتخب اکثريت مردم باشند؟ برخي نمايندگاني که با 5 درصد يا حتي کمتر از حوزه انتخابيه شان به مجلس راه يافته اند، چگونه ميتوانند مدعي نمايندگي مردم آن حوزه باشند؟ نمايندگاني که برخي از آنها 80 درصد و حتي 90 درصد مردم حوزه انتخابيه شان به آنها راي ندادند چگونه ميتوانند مدعي سخن گفتن از جانب مردم شوند؟
قطعا نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي قاطعانه جواب هتاكي عناصر افراطي و تندروي اصلاحطلب را خواهند داد و دولت نيز پاسخ درخور شأني به اين مداخلات خواهد داد تا بار ديگر كسي به خود جرأت ندهد نسبت به كليت مجلس شوراي اسلامي اهانت كند.
جناب زيباكلام بايد بداند با توجه به استدلال جالب ايشان، احتمالا آقاي روحاني هم رئيس جمهور تمامي مردم ايران نيستند زيرا ايشان رأي بسياري از مردم ايران را به همراه ندارد و تنها 50 درصد آنهم فقط از واجدين شرايط به ايشان رأي دادهاند.
از سوي ديگر، زيباكلام و آقاي فرجي دانا بايد بدانند كه مردم در نهم دي سال 1388 تكليف قتنه گران و حاميان فتنه را به روشني مشخص كردند و اين مسوؤلين هستند كه بايد در راستاي خواست اكثريت مردم عمل كرده و از مسؤوليت دادن به عناصر معلوم الحال و حامي فتنه اجتناب كنند و وزير علوم بايد به اين تناقض پاسخ دهند كه چگونه به افرادي كه مجلس شوراي اسلامي اعتماد نكرده و رأي نداده است، مسؤوليت واگذار كرده است؟