به گزارش مشرق، محمود خسرویوفا به تازگی و در آبان و مهر سال جاری با ارسال نامهای به محمد علیآبادی، رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص بررسی فروش ساختمان کمیته ملی المپیک سوالاتی را مطرح کرده است.
متن این نامه که در اختیار تسنیم قرار گرفته به شرح زیر است:
جناب آقای مهندس علی آبادی
ریاست محترم کمیته ملی المپیک
با اهدای سلام و تحیات
قبل از بیان هر موضوعی ابتداً لازم میدانم از حمایتهای جدی و بیدریغ جنابعالی از اینجاب به خاطر بررسی موضوع ساختمان سابق کمیته ملی المپیک تشکر و قدردانی نموده و خدای بزرگ و مهربان را به شهادت بطلبم که در طول سه دهه حضور در عرصه ورزش کشور، بدترین دوران خود را از نظر آسیبهای روحی و جسمی در یک سال اخیر پشت سر گذاشتهام.
برادر عزیز جناب آقای مهندس علیآبادی
بعد از خداوند، هیچ کس مثل شما شاهد نبود که چه فشارهایی اعم از تهدید، تهمت و ... را بدون دلیل و فقط به جرم دفاع از حقوق ورزش و بیتالمال متحمل شدم. خداوند عالم، حکیم و توبهپذیر است.
برادر عزیز
بینظمی و نادیده گرفتن قانون که اثرات سو آن ابتدا متوجه جنابعالی بعنوان رئیس دستگاه و سپس هیئت محترم اجرایی و بالطبع مجمع محترم و نهایتاً جامعه ورزش گردیده و سوء استفاده عدهای از حسن نظر جنابعالی و برادران بسیار عزیزم، پیشکسوت سپیدموی و خوشنام ورزش جناب آقای افشارزاده، دبیرکل محترم و همچنین جناب آقای دکتر کرباسیان خزانهدار محترم، صادق و باتجربه موجب تضییع حقوق ورزش و بیتالمال گردید.
حال که کارشناسی نهایی طی چند روز گذشته به دست من رسید، ضمن ارسال تصویر آن ( پیوست شماره 1) با عنایت به موارد ذیلالذکر،خواهشمند است دستور فرمائید موضوع از طریق محاکم قضایی رسماً پیگیری تا با متخلفین برخورد قانونی صورت پذیرد.
1. با توجه به استعلام کمیته ملی المپیک از وزارت دارایی و پاسخ آن مبنی بر "فروش اموال کمیته ملی المپیک تابع مقررات اساسنامه و تصویب مجمع عمومی خواهد بود." چرا مجمعی در این خصوص تشکیل نشده؟(پیوست شماره 2)
2. در متن مبایعه نامه منعقد شده به صورتجلسه مجمع عمومی کمیته ملی المپیک مورخ 7/8/1387 اشاره شده در حالی که در چنین تاریخی مجمع تشکیل نگردیده، علت درج تاریخ مجمعی که وجود نداشته، چیست؟ (پیوست شماره 2)
3. نمایندگان رئیس دستگاه در انجام معامله چه کسانی بودهاند؟ آیا حکمی برای ایشان صادر شده است؟
4. با توجه به صراحت قانون چرا در کمیسیونهای فروش و مذاکره نماینده ذیحساب وجود ندارد؟
5. آقایان هادی منصوری و میثم روزبه که علی الظاهر در آن تاریخ کارمند شرکت سرمایهگذاری بودهاند بر مبنای چه حکم حقوقی در کمیسیونهای فروش و مذاکره حضور داشتهاند؟
6. در ذیل گزارش مورخ 20/2/89 آقای میثم روزبه بعنوان مسئول فنی و مهندسی کمیته خطاب به جنابعالی اظهار شده " تا پایان وقت اداری یکشنبه 19/2/89 هیچ پیشنهادی به دبیرخانه کمیته و اصل نگردیده" در صورتی که جناب آقای افشارزاده دبیر کل محترم در ذیل همین گزارش مرقوم فرمودهاند:" آقای مهندس روزبه، آقای محمود مشحون ریاست فدراسیون هفته قبل 16/2/89 پاکت را به دفتر اینجانب فرستادهاند".
با توجه به اینکه آقای مشحون با خرید به مبلغ چهل و یک میلیارد ریال موافقت داشته و حتی یک طغری چک بعنوان پیش پرداخت نیز به کمیته ارسال نمودهاند، چرا درخواست ایشان نادیده گرفته شد؟ (پیوست شماره 4)
7. از همکار سابق و معاون جنابعالی در زمان تصدی ریاست سازمان تربیت بدنی که بعنوان کارشناس دوم تعیین فرمودید انتظار میرفت با عنایت به نزدیکی سابقه و رفاقت طولانی ایشان با جنابعالی با قیمت گذاری عادلانه از حقوق خانواده ورزش دفاع میکردند لیکن متاسفانه بصورت معناداری قیمت را پس از گذشت حدود یک سال مبلغ هشت میلیارد ریال کمتر از کارشناسی سال 88 که به صورت رسمی و قانونی از طرف کانون کارشناسان رسمی دادگستری مبلغ000 000 000 41 ریال اعلام شده بود، ارزیابی کردند،چرا؟ حال با توجه به قیمت کارشناسی جدید که مبلغ 000 000 500 40 ریال تعیین گردیده، پاسخ جنابعالی چیست؟
8. در تمامی سوابق جمع آوری شده اعم از گزارشهای کمیسیون فروش و گزارشهای مصوبات هیئت اجرایی، فروش ملک مذکور بنام موسسه اعتباری قائمین اقتصاد ذکر شده، در حالی که طرف مورد مذاکره (خریدار ) تعاونی بوده و از منع خرید اطلاع داشته است. همچنین دوستان داخلی کمیته نیز از تعاونی بودن خریدار و منع معامله با تعاونی مطلع بوده و متاسفانه در تمامی جلسات و مکاتبات داخل کمیته از کلمه موسسه استفاده کرده و در مکاتبات حتی با خریدار از نام واقعی (تعاونی اعتباری قائمین اقتصاد) استفاده نمودهاند. چرا در به کار بردن نام واقعی خریدار رعایت امانت نشده؟ براساس کدام مجوز قانونی، ملک مورد نظر به شرکت مهندسی الماس دیس فروخته شده؟ آیا انتقال ملک مذکور بنا به درخواست شماره 799 / ق / 89 مورخ 07/09/89 تعاونی اعتباری قائمین اقتصادبه شرکت الماس دیس، با توجه به اینکه مجوز هیئت اجرایی فقط موسسه اعتباری قائمین اقتصاد بوده وجاهت قانونی دارد؟
در خاتمه ضمن امانتداری به استحضار میرسانم، اینجانب نسخهای از گزارش فوق را برای رسیدگی به سازمان بازرسی کل کشور جهت رسیدگی ارسال نمودم(هرچند که به لطف خدای بزرگ، برای بررسی، پرونده به دادسرا ارجاع شد). شایان ذکر است؛ این اقدام مسئولیت جنابعالی را بعنوان رئیس دستگاه، نفی نخواهد کرد و با توجه به شناختی که از جنابعالی دارم و مطمئنم برای حفظ حقوق بیت المال حساسیت خاصی دارید، با عنایت به گزارش جدید کانون کارشناسان، فصل جدیدی برای پیگیری موضوع ساختمان گاندی مفتوح خواهید فرمود.
گزارش هیئت کارشناسان
ریاست محترم هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری
با سلام و احترام
عطف به نامه شماره 6424 مورخ 7/6/92 در خصوص ارزیابی ششدانگ عرصه و اعیان ملک سابق متعلق به کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران به آدرس تهران، خیابان گاندی، خیابان دوازدهم، پلاک 44، از ملک مورد نظر بازدید بعمل آمد و پس از بررسی اسناد و مدارک نتیجه بشرح زیر گزارش میگردد:
1. عرصه
عرصه ملک شامل ششدانگ یک قطعه زمین به مساحت پانصد متر مربع به شماره 26394 / 6933 مفروز از شماره 6856 فرعی از اصلی مذکور واقع در بخش دو تهران که تحت شماره 256175 در صفحه 560 دفتر 1691 به ثبت رسیده است و دارای دفترچه مالکیت شماره 027899 میباشد. حدود اربعه عرصه براساس مندرجات سند مالکیت به شرح زیر میباشد:
شمالاً به طول 50/12 متر به خیابان 10 متری .
شرقاً به طول 40 متر به خیابان 20 ممتری (گاندی)
جنوباً به طول 50/12 متر به زمین شماره 6595 فرعی از 6933
غرباً به طول 40 متر به قطعه اول تفکیکی می باشد.
2. اعیان
در حال حاضر ساختمان قدیمی کلاً تخریب و ساختمان جدید در حال احداث میباشد.
ساختمان دارای گواهی پایان ساختمان شماره 41417 /503 مورخ 18 / 9/ 69 صادره از شهرداری منطقه 3 شهرداری تهران و پایان کار شماره 32044266 مورخ 20 / 12 /85 صادره از شهرداری منطقه 3 شهرداری تهران میباشد، براساس گواهی پایان کار فوق الذکر مساحت کل زیر بنای ساختمان 1558 مترمربع میباشد و مساحت زیربنای طبقات به تفکیک به شرح زیر میباشد:
1. زیر زمین جمعاً به مساحت 250متر مربع
2. طبقه همکف جمعاً به مساحت 255 متر مربع
3. چهار طبقه بالای همکف جمعاً به مساحت 1053 متر مربع که 962 متر مربع آن مساحت خالص زیر بنای چهار دستگاه آپارتمان اداری طبق برگ پایان ساختمان میباشد.
نظریه کارشناسی:
با توجه به مراتب بالا ارزش شش دانگ ملک فوق الذکر با کلیه متعلقات و حق الامتیازات مشروح در فوق به نرخ روز و با در نظر گرفتن کلیه عوامل و شرایط حاکم جمعاً مبلغ 000 000 500 40 ریال معادل چهار میلیارد و پنجاه میلیون تومان در تاریخ 31 / 5 / 89 تعیین میگردد.
جناب آقای افشار زاده
دبیر کل محترم کمیته المپیک جمهوری اسلامی ایران
بازگشت به نامه شماره 7587 / 8/ 88 / 16 مورخ 31 / 6/88 موضوع فروش ساختمان متعلقه به استحضار میرساند:
با توجه به اینکه برابر بند 7 ماده واحده قانون فهرست نهادها و موسسات عمومی غیردولتی مصوب 19/4/73 کمیته ملی المپیک در زمره واحدهای سازمانی موضوع تبصره ماده 5 قانون محاسبات عمومی کشور قرار گرفته و به موجب ماده 2 اساسنامه کمیته یاد شده مصوب 9 / 12 /66 کمیته سازمان مستقل غیرانتفاعی و دارای شخصیت حقوقی و استقلال مالی میباشد لذا صدور مجوز روش اموال کمیته ملی المپیک تابع مقررات اساسنامه و تصویب مجمع عمومی خواهد بود.
جناب آقای مهندس علیآبادی
ریاست محترم کمیته ملی المپیک
با اهدای سلام و تحیات؛
در روزهای پایانی دوره هیئت اجرایی که بحق موفقیتهای بزرگی را برای ورزش کشور، همچون بازیهای آسیایی و پاراآسیایی گوانگجو، المپیک و پارالمپیک لندن رقم زدند، برخود لازم میدانم ضمن شکر گذاری به درگاه خدواند متعال از تمامی اعضای هیئت اجرایی به ویژه دبیرکل محترم و خزانه دار معزز که با حضور مستمر در جلسات و با دقت و نظرت دلسوزانه در پیشبرد امور اقدامات شایستهای داشتهاند تشکر و قدردانی نمایم. همچنین مراتب سپاس خود را مبنی بر حسن اعتماد مجمع عمومی کمیته ملی المپیک مبنی بر انتخاب این حقیر بعنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ ورزشی، ابراز نموده و خداوند متعال را به شهادت میطلبم، در حد توانم پاسدار ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و بالطبع شئونات ورزش کشور بوده و اگر در انجام وظایفم کوتاهی و قصوری داشتم از پیشگاه خداوند متعال و اعضای محترم مجمع طلب عفو و بخشش دارم.
اینجانب علاقهمندم در پایان دوره فعالیت هیئت اجرایی، گزارشی از مشکلات مدیریتی و مالی کمیته را یکبار دیگر به استحضار رسانده تا در اسرع وقت و فرصت کوتاه باقیمانده نسبت به بررسی و رفع آن اقدام گردیده تا گروه جدید وارث امور نیمه تمام و احیانا شبهدار کمیته نباشند.
الف: اسپانسر
1. با توجه به برگزاری مزایده برای مشارکت (اسپانسری) شرکت خدماتی ایرانسل بعنوان برنده مزایده تعیین گردید.
2.تنظیم قرارداد با شرکت ایرانسل در جلسه هئیت اجرایی به تصویب رسید.
3.معرفی شرکت هدف نهایی از طرف مدیرعامل محترم ایرانسل بعنوان نماینده اجرایی و پیگیری امور.
4.عقد قرارداد با شرکت هدف نهایی در تاریخ 1390/08/03 انجام گرفت.
با توجه به اینکه شرکت ایرانسل بعنوان برنده مزایده تعیین و شرکت هدف نهایی نیز بعنوان رابط معرفی شده بود، نقش شرکت رونا در این ماجرا چیست؟حتما بخاطر دارید کمیته ملی پارالمپیک با شرکت رونا قراردادی منعقد کرد که براساس ماده 5 آن در صورت جذب و معرفی اسپانسر از طرف مجری به میزان 28% از مجموع دریافتیهای این کمیته به طرف مقابل پرداخت گردد که به علت عدم استقبال اسپانسرها از ورزش معلولین این قرارداد اجرا نگردید.
شایان ذکر است؛ در آخرین مکاتبات کمیته با مدیرعامل ایرانسل فقط اشاره به شرکت هدف نهایی میشود و نه شرکت رونا.
با توجه به اشراف جنابعالی به موضوع پرونده و گزارش محرمانه بازرسی کل کشور، خواهشمند است گزارش مذکور را برای روشن شدن اذهان بعنوان عالیترین مرجع کمیته ملی المپیک قرائت فرمائید.
ب:فروش ساختمان مشهد
ساختمان مشهد براساس ارزیابی کارشناس رسمی دادگستری به مبلغ 1500000000 ریال قیمت گذاری شده.
هیئت مدیره شرکت سرمایهگذاری کمیته ملی در جلسه مورخ 1388/4/31 مصوب نمودند که ملک فوق با قیمت پایه و کارشناسی بصورت مزایده و نقدی بفروش رسد و نهایتا ملک مذکور با دوسوم قیمت (10002450000 ریال)؟!! بفروش میرسد.
با توجه به گزارش اینجانب به جنابعالی بعنوان ریاست مجمع شرکت علت فروش با دوسوم قیمت هنوز مشخص نشده. چرا؟
ج.وضعیت مالی شرکت
حضرتعالی بعنوان ریاست مجمع شرکت توسعه بازرگانی کمیته ملی المپیک استحضار دارید که حدود یکسال است که مجمع عمومی شرکت تشکیل نگردیده و شرکت مذکور با بدهی مالیاتی بیش از 4000000000 ریال مواجه میباشد. حال در این شرایط مالی، جنابعالی دستور پرداخت مبلغ 304500000 ریال هزینههای انجام شده توسط خودتان را در تاریخ 1392/5/1 صادر میفرمائید. علیرغم مخالفت موضوع درجلسه مورخ 1392/5/21 هیئت مدیره نهایتا در تاریخ 1392/5/27 جنابعالی در هامش نامه مدیرعامل شرکت بعنوان رئیس مجمع، دستور پرداخت صادر میفرمائید.
و نهایتا پاسخ نامه نمایندگان سازمان بازرسی کل کشور در خصوص خارج شدن مبلغ 300000000 ریال از حساب شرکت به کجا انجامید؟