کد خبر 264599
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۸

پایگاه خبری آمریکاییˈورلد نت دیلیˈبه نقل از ژنرال های ارشد آمریکایی از کاهش چشمگیر آمادگی نظامی این کشور خبر داد و اعلام کرد : آمریکا احتمالا در آینده ای نزدیک دیگر قادر به مبارزه موثر در جنگ ها نخواهد بود.

به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، براساس گزارش این پایگاه خبری، سناتورهای آمریکایی درجلسه شنود کمیته خدمات نیروهای مسلح سنا که 7 نوامبر (16 آبان) برگزار شد، متوجه شده اند نیروی هوایی این کشور به رغم امتیازات چشمگیری که به خلبانانش پیشنهاد داده است، بازهم با مشکل حفظ آن ها در ارتش روبرو است.

طبق اظهارات ˈاریک فنینگˈ جانشین فرمانده نیروی هوایی آمریکا، ظاهرا این مشکل تا حدی به مسئله کاهش خودکار هزینه های دولت آمریکا مرتبط می شود که محدودیت های مالی و بودجه را بر توانایی خلبانان برای حفظ ساعات پروازی مورد نیاز و نیز آموزش های ضروری در زمینه نسل جدید هواپیما ها تحمیل کرده است.

این گزارش افزود: مسئله مالی تنها مشکل خلبان های نیروی هوایی آمریکا نیست چرا که امتیازات مالی چشمگیری ارائه شده اما به گفته فنینگ، آن ها از پذیرش این پیشنهادات سر باز می زنند.

وی دلیل دیگر این مسئله را تمایل خلبان های نیروی هوایی ارتش برای ورود به بخش خصوصی دانست.

بر اساس این گزارش، کاهش الزام آور هزینه هایی که از سوی دولت اوباما تنظیم و اجرا شده است نه تنها عملیات های نظامی بلکه سرمایه گذاری های لازم در نسل جدید هواپیماها را نیز کاهش داده است.

به موجب این طرح، همچنین، تعداد نیروهای نظامی آمریکا به 380هزار نفر کاهش می یابد.

ˈریموند اودیرنوˈ رئیس ستاد ارتش آمریکا در همان جلسه شنود که در حضور کمیته خدمات نیروهای مسلح سنا برگزار شد ضمن ابراز نگرانی شدید درباره کاهش نیروهای نظامی، این مسئله را یکی از عوامل تاثیرگذار بر آمادگی جنگی ارتش بین سال های 2014 تا 2017 دانست.

طبق اعلام ورلد نت دیلی، تعداد تفنگداران نیروی دریایی آمریکا نیز به 150هزار سرباز محدود خواهد شد.

علاوه بر این، درحال حاضر تعداد کشتی های فرماندهی نیروی دریایی نیز از رقم 600 فروند مربوط به دوره دولت ˈریگانˈ به حدود 260 فروند کاهش یافته است.

طبق گزارش ورلد نت دیلی، بیش از نیمی از کاهش هزینه یک تریلیون دلاری دولت اوباما بر ارتش این کشور تحمیل شده است.

ژنرال های بازنشسته ارتش که با این پایگاه خبری گفت و گو کرده اند درباره احتمال ضعف و ناتوانی شدید نیروهای مسلح آمریکا در نتیجه سیاست ها و اقدامات اوباما هشدار دادند.

ˈویلیام بویکینˈ یکی از اعضای موسس ˈنیروی دلتاˈ (نیروهای عملیات ویژه) که بعدها در سمت معاون دستیار وزارت خارجه آمریکا در دوره بوش فعالیت کرده است، درباره تعداد افسران عالی رتبه ای که از خدمت برکنار می شوند ابراز نگرانی کرد.

به گفته او افسرانی که از اقدامات دولت از جمله کاهش هزینه ها، انتقاد کرده اند، بی صدا از کار برکنار شده اند.

وی با اشاره به گزارش های منتشر شده مبنی بر اخراج 197 نفر از افسران نظامی طی 5 سال گذشته گفت این گزارش ها نشان می دهد افسران برکنار شده به خیانت و یا مخالفت با سیاست های دولت اوباما در زمینه مسائل مربوط به ساختار نظامی این کشور متهم بوده اند.