رئیس اسبق فدراسیون کشتی گفت: فضای انتخابات کمیته ملی المپیک به هیچ‌وجه شفاف نیست و مشخص نیست در یک ماه آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد.

به گزارش مشرق، امیررضا خادم در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به این سؤال که در دوره‌های ثبت نام قبلی انتخابات فدراسیون کشتی همواره یکی از نفرات ثبت‌نام کننده بوده است و برنامه‌اش برای این دوره چیست؟ گفت: در دوره اول ثبت‌نام، در لحظات آخر تصمیم به حضور در انتخابات گرفتم و ثبت نام کردم که حتی این شائبه به وجود آمد که تمدید مهلت ثبت نام به خاطر حضور من بوده است که اینطور نبود. در آن زمان به دلیل فشار و تمایلی که از سوی جامعه کشتی ایجاد شده بود، در حالی که برخلاف میل باطنی‌ام به حضور در انتخابات فدراسیون کشتی با وجود خاطره بدی که در زمان مهرعلیزاده و برکناری بی دلیل داشتم، تمایلی برای حضور در انتخابات نداشتم، اما به دلیل ابراز لطف جامعه کشتی ثبت نام کردم.

وی ادامه داد: در دور دوم هم با توجه به اینکه در دوره قبل ثبت نام کرده بودم به عنوان اولین نفر پیشقدم شدم، چون وارد گود شده بودم و می‌خواستم با تمام توان به کشتی خدمت کنم، اما در شرایط فعلی به نظر نمی‌رسد حضورم برای بار سوم خیلی منطقی باشد، چون اگر قرار بود این حضور، حضوری مؤثر باشد باید انتخابات در دوره قبلی که ثبت نام انجام شده بود برگزار می‌شد که دلیل آن را نمی‌دانم.

دارنده مدال طلای جهان با بیان اینکه به نظر می‌رسد افرادی هستند که حضور آنها در رأس فدراسیون به نفع کشتی خواهد بود گفت: به نظر می‌رسد رقابت در انتخابات فدراسیون کشتی به گونه‌ای خواهد بود که هر فردی انتخاب شود به طور حتم مؤثر خواهد بود و ضرورتی برای حضور مجدد ندیدم و تا این لحظه هم ثبت نام نکرده‌ام.

خادم در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود در انتقاد به نحوه برگزاری انتخابات و حمایت وزارت ورزش از کاندیدایی خاص، ثبت نام نکرده است، گفت: این موضوع همیشه اتفاق افتاده است و باز هم اتفاق می‌افتد، تنها انتخاباتی که می‌توانست این شائبه را برطرف کند انتخابات دوره قبل بود که وضعیت وزارت ورزش مشخص نبود و گزینه‌ای برای حمایت وجود نداشت و می‌شد این انتظار را داشت که انتخابات بی‌طرفی برگزار شود. غیر از این، وزارت ورزش اعمال نظر خواهد کرد و البته با توجه به اینکه باید پاسخگو باشد، این حق را دارد که از گزینه مورد نظرش حمایت سالم مستقیم داشته باشد. با این موضوع مشکلی ندارم و عدم حضور مجددم به خاطر این بود که ضرورتی برای حضور در فدراسیون کشتی نمی‌دیدم و امیدوارم هر کسی که انتخاب می‌شود، برای کشتی مثمرثمر باشد.

وی در خصوص اینکه گفته می‌شود به خاطر اینکه احساس می‌کند شاید بتواند در انتخابات کمیته ملی المپیک موفق‌تر باشد و به همین دلیل در انتخابات فدراسیون کشتی ثبت نام نکرده است، گفت: قطعاً اینطور نیست؛ چون اگر این فکر را داشتم، در فضایی که سلطانی‌فرد یا صالحی امیری به عنوان سرپرستان وزارت ورزش حضور داشتند، صحبت‌ها و مسایل مختلفی صورت گرفته بود و همراهی و همفکری مشخص‌تری هم وجود داشت این تصمیم را اجرا می‌کردم. با توجه به اینکه بعد از انتخاب گودرزی به عنوان وزیر، ارتباطی با وی نداشته‌ام و نظر ایشان را در مورد خودم نمی‌دانم چنین موضوعی منطقی به نظر نمی‌رسد.

خادم تصریح کرد: از طرفی با توجه به شرایطی که وجود دارد نمی‌دانم وزارت ورزش به چه شکل در کمیته ملی المپیک ورود خواهد کرد و اگر چنین قصدی داشتم و با چنین نیتی در انتخابات فدراسیون کشتی ثبت‌نام نکرده بودم، از حضور در مجمع انتخابات کمیته ملی المپیک هم انصراف می‌دادم و شرکت نمی‌کردم. از طرفی فضای انتخابات کمیته ملی المپیک به هیچ‌وجه شفاف نیست و مشخص نیست در یک ماه آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد و اینکه آیا حتی امکان حضور در مجمع را خواهم داشت یا نه؟

وی در پاسخ به این سؤال که برای حضور در مجمع ملی المپیک به عنوان یکی از 6 خبره ورزشی درخواست داده و نتیجه آن به کجا رسیده است، گفت: با توجه به شرایطی که در کمیته ملی المپیک حاکم است، تصور ندارم مسئولان این کمیته رغبتی برای حضور من در مجمع داشته باشند و به قول معروف «نقد را رها نمی‌کنند تا نسیه را بگیرند»، به همین دلیل حضور من در انتخابات کمیته ملی المپیک را نمی‌توان حتی به صورت نسیه هم حساب کرد.

رئیس اسبق فدراسیون کشتی ادامه داد: با توجه به شرایطی که برای کشتی ایجاد شده است و ثبت نام در 2 دوره قبلی انتخابات، الان ضرورتی برای حضورم در انتخابات فدراسیون کشتی وجود ندارد و اگر چنین رغبت و الزامی در جامعه کشتی و مجمع فدراسیون کشتی بود، عکس‌العملی نشان می‌دادم، اما در حال حاضر ضرورتی نمی‌بینم. در کمیته ملی المپیک هم احساس می‌کنم می‌توانم در صورت فراهم شدن شرایط خودم را در معرض انتخاب اعضای مجمع قرار دهم تا اگر شرایط فراهم باشد خدمت کنم.

خادم افزود: تنها شرایط حضور من در مجمع هم به عنوان یکی از 6 عضو خبره ورزشی امکان‌پذیر است که کمیته ملی المپیک می‌تواند انتخاب کند. به همین منظور نامه‌ای به علی‌آبادی نوشتم و درخواست دادم. امیدوارم 6 نفری که انتخاب می‌شوند توجیه منطقی و تخصصی داشته باشند. اصراری بر درست بودن انتخاب این نفرات ندارم چون ممکن است این شائبه به وجود آید که در صورت انتخاب من درست است و اگر من نباشم نادرست است.

دارنده مدال برنز المپیک نشان کرد: اگر این انتخاب منطقی و تخصصی باشد، جامعه ورزش و اهل فن به خوبی می‌توانند تشخیص دهند افراد معرفی‌شده برای معرفی به مجمع اصلح هستند یا افرادی دیگری هم می‌توانستند حضور داشته باشند که از طریق فدراسیون‌ها و کمیسیون‌های کمیته ملی المپیک در مجمع حضور داشته باشند، عده‌ای هم تمایلی به حضور ندارند. حضور این 6 نفر با توجه به پیش‌بینی صورت‌گرفته در اساسنامه برای افرادی است که چه از نظر تخصصی و چه از نظر منطقی، فاکتورها و قابلیت‌های لازم را برای حضور در مجمع خواهند داشت. امیدوارم این حداقل امکان برای حضور در جمع 6 نفره خبره فراهم شود و این انتظار را دارم که رئیس کمیته ملی المپیک و اعضای هیئت اجرایی به این موضوع توجه داشته باشند.