به گزارش گروه فرهنگی مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، اینکه فعالان محیط زیست با هدف بهبود زیستگاه طبیعی مردم ایران و تحقق توسعه پایدار، وارد عرصه سیاست و تصمیم سازی می شوند و تجربیات تخصصی خود در حوزه محیط زیست را در اختیار دولتمردان قرار می دهند، بالذات پدیده میمون و مبارکی است، اما این امر خطیر الزامات و بایدهایی را می طلبد که شاید فعالان غیرسیاسی نسبت به آن ها نا آگاه و یا بی توجه باشند.
گفت وگو با شبکه رسانهای دولتی انگلیس که شدیدترین مواضع را علیه کشورمان دارد، یکی از همان اشتباهات و غفلتهایی است که گهگاه از سوی برخی عناصر غیر سیاسی متنفذ در دستگاههای دولتی سر میزند. البته ناگفته نماند که اصلاحطلبان بویژه از نوع رادیکالشان که خود را خیلی سیاسی و مظهر توسعه سیاسی میدانستند، بارها به خصوص در برهههای حساس اقدام به مصاحبه و حتی مشاوره با شبکه بهایی بیبیسی کردهاند.
فارغ از اغراض سیاسی و منفعتطلبانه و وطنفروشانه برخی اشخاص که با هدف تضعیف پایههای نظام جمهوری اسلامی اقدام به همکاری با شبکههای رسانهای و جاسوسی بیگانه میکنند، برخی افراد هستند که برچسب سیاسی را بر خود نچسباندهاند و صرفا به دلیل تخصص در حوزهای خاص در مقام مشاور وارد بدنه دولت شدهاند.
گفتنی است، اسماعیل کهرم پیش از نیز مصاحبههایی را با رسانههای ضد ایرانی فارسی زبان در کسوت کارشناس داشته است، اما اینکه این بار به عنوان یک مقام مسئول با رسانهای مانند بیبیسی فارسی که سوابق ضد ایرانی آن برای همه آشکار است، جای سوال داشته و او به عنوان یک مسئول حق ندارد خود را در اختیار رسانههای بیگانه و ضد ایرانی قرار دهد و مصاحبه کند.
اما نکته جالب توجه در این زمینه آن است که پس از مصاحبه خارج از عرف مشاور سازمان حفاظت محیط زیست با شبکه دولتی بیبیسی فارسی، متولیان و صاحبمنصبان سازمان مذکور که اکثرا افرادی سیاسی و مشرف به فضای سیاست هستند، با چشم بستن بر این مصاحبه رسانهای، به نوعی در جهت توجیه و مشروعیتبخشی به این قبیل اقدامات(مصاحبه با رسانهای ضد ایرانی) گام برداشتند.
گفتنی است، قبل از هر اقدامی ضروری است تا دست اندرکاران سازمان حفاظت محیط زیست به خصوص رئیس محترمه این سازمان ضمن توجیه مشاور خود در راستای شفاف سازی و محکوم کردن این مصاحبه از مردم عذرخواهی کنند.