کد خبر 272090
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۴

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به توانمندی‌های نیروهای متخصص دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در حوزه‌های دریایی و علوم مورد نیاز صنعت دریانوردی گفت: با تداوم این روند، در آینده نزدیک در بسیاری از موارد نیاز صنعت دریانوردی به خودکفایی دست خواهیم یافت.

 به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، سردار علی فدوی در سفر به شهر بندری چابهار، از دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی به عنوان قطب دریانوردی ایران بازدید کرد و افزود: با حضور نیروهای متخصص در این دانشگاه، در آینده نزدیک در بسیاری از موارد نیاز صنعت دریانوردی به خودکفایی دست خواهیم یافت و این دانشگاه در رسیدن به این مهم می‌تواند نقش پررنگ و هدفمندی را ایفا کند.

وی از نزدیک با توانمندی‌های علمی و تخصصی واحدهای آزمایشگاهی، کارگاه‌های دریایی و دیگر واحدهای این دانشگاه آشنا شد و در ادامه گفت: با توجه به تحریم‌های جهان غرب بر ضد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، باید در راستای رسیدن به خودکفایی علمی و صنعتی با همه توان گام برداریم تا بتوانیم تحریم‌ها را با نبوغ و توانمندی‌های جوانان متخصص ایرانی شکسته و در جهاد مقدس علمی به اهداف تعیین شده دست یابیم.

فدوی در ادامه با اشاره به اینکه "ما امروز با همین پشتوانه و در پرتو تحولی که در تاکتیک‌ها و استراتژی‌های دفاعی سازمان داده‌ایم، بیش از هر زمان دیگری به سطح قابل توجهی از آمادگی‌های لازم برای انجام ماموریت‌های دشوار رسیده‌ایم"، اظهار کرد: با همین سرمایه گرانقدر و ارزشمند جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلان نظام در حوزه امنیتی و دفاعی گام برمی‌داریم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: از برکات این هوشمندی این است که در بسیاری از مقاطع حساس بویژه در سال‌های اخیر، دشمن برای تعدی و دست‌اندازی به خاک میهن اسلامی برنامه‌ریزی کرده بود اما با حضور معنادار، هوشمندانه و مقتدرانه نیروی دریایی سپاه و پیگیری استراتژی بازدارندگی، توطئه‌های آنان نقش برآب شد.

وی با تاکید بر قدرت بازدارندگی نیروی دریایی سپاه پاسدران انقلاب اسلامی، تصریح کرد: نگاهی به اعترافات مقام‌های گوناگون نظامی دشمنان نشان می‌دهد که هیبت برآمده از حضور شجاعانه، مقتدرانه و شهادت‌طلبانه رزمندگان نیروی دریایی سپاه چنان وحشتی را بر دل دشمنان نشانده که خیال هرگونه ماجراجویی، رویارویی و تعدی نسبت به حریم مقدس کشورمان را از سر و مخیله خود خارج ساخته‌اند.

فدوی مهمترین عناوین تعامل را شامل طرح‌های تحقیقاتی، همکاری با نیروی دریایی در ابعاد علمی، آموزشی و حمایت از طرح‌های پ‍ژوهشی بویژه در زمینه شناورهای تندر و نظامی و زیر سطحی برشمرد.

رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار نیز در جریان این بازدید، ضمن بیان توانمندی‌های این دانشگاه در صنعت دریانوری اظهارکرد: نیروهای متخصص این دانشگاه امروز به حدی در بومی‌سازی برخی از فناوری‌های جدید پیشرفت کرده‌اند که در آینده نزدیک می‌توانیم این دستاوردهای پیشرفته را که محصول تلاش جوانان ایرانی است، معرفی کنیم.

امین بهزاد مهر همچنین گفت: دستیابی به فناوری‌های نوین و بومی کردن این فناوری‌ها توسط متخصصان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار می‌تواند بسیاری از معادلات در تحریم‌های دریایی را با شکست همراه کرده و آغازی بر ایجاد بومی‌سازی صنعت دریایی در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری ایران باشد.

در این مراسم از دو طرح تحقیقاتی در زمینه شناورهای تندرو و هاورکرافت و طرح تحقیقاتی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار رونمایی شد.