کد خبر 27276
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۸:۴۲

عضو شوراي پژوهشي مجتمع پيامبر اعظم(ص) با بيان اينکه بيش از دو هزار و 500 فرقه نوظهور در کشور بوجود آمده که جوانان به سمت گرايش به آنها هستند گفت: سيستم نخبه محور نتيجه گرا و رقابت گراي آموزش و پرورش سيستمي نادرست براي تربيت نسل آينده است.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، علي جان بزرگي بعدازظهر يکشنبه در نشست تخصصي پيشگيري از وقوع جرم و آسيبهاي اجتماعي گفت: در بحث پيشگيري از وقوع جرم، آموزش بايد بيش از هر مقوله ديگري مورد توجه قرار گيرد و اين آموزش نيز بايد از خانوادهها آغاز شود.

وي گفت: بايد تفاهم نامه اي با وزارت آموزش و پرورش امضا و بر اساس آن کتابي با موضوع معرفي ويژگيهاي يک مسلمان چاپ و از مقطع ابتدايي تدريس شود.

جان بزرگي گفت: امروزه در بحث آموزش و پيشگيري از وقوع جرم همه بدنبال تربيت يک شهروند خوب هستند که اين ايده را کشورهاي ديگر مطرح کرده اند.

وي ادامه داد: بسياري از افراد تجربيات خوب کشورهاي ديگر را وارد کشور کرده و پياده مي کنند اما اين تجربيات به علت تفاوت با فرهنگ و اعتقادات جامعه ما پاسخ درست را نمي دهد.

عضو شوراي پژوهشي مجتمع پيامبر اعظم(ص) افزود: بايد با آموزشهاي مناسب فکر کردن دانش آموزان را توسعه دهيم به نحوي که مقام معظم رهبري نيز آموزش فلسفه به دانش آموزان ابتدايي را مطرح کردند اما اين طرح بسيار مناسب به دست فراموشي سپرده شد.

وي ادامه داد: سيستم نخبه محور نتيجه گرا و رقابت گرايي که در حال حاضر در آموزش و پرورش وجود دارد سيستمي نادرست براي تربيت نسل آينده است.

جان بزرگي افزود: در چند سال اخير بيش از دو هزار و 500 فرقه نوظهور در کشور بوجود آمده که جوانان به سمت گرايش به اين فرقه ها هستند بر همين اساس بايد بحث آموزش بيش از اينها در جامعه جدي گرفته شود.

وي گفت: بحث آموزش خانواده ها بايد بيشتر از گذشته مورد توجه قرار گيرد زيرا اگر دختري از منزل فرار مي کند و مرتکب جرم مي شود به علت فقدان امنيت خانوادگي و نبود شرايط مناسب در محيط زندگي وي است.

عضو شوراي پژوهشي مجتمع پيامبر اعظم(ص) گفت: اگر بر روي کانون خانواده ها کار شود و والدين تحت آموزشهاي بنيادين قرار گيرند بسياري از جرايم در جامعه کاهش مي يابد.