وی در اظهارات خود به هنگام بازجویی اعلام کرد: یکی از مشتریهایم به نام "ب . ز" به من تلفن کرد و گفت که از غنا میتواند 1.5 تن طلا وارد کرده از طریق ترکیه به ایران بفرستد.
ضراب در ادامه اظهاراتش از این فرد به عنوان رییس خود نام برد و ادعا کرد همکارش در ایران بابک زنجانی است. شریک اصلی رضا ضراب، زنجانی بوده است و از طلاهای بلوکه شده توسط پلیس در استانبول 1.2 تن طلا متعلق به زنجانی است.
این روزنامه در ادامه مدعی شد: براساس اطلاعات به دست آمده هدف اصلی عملیات گسترده مبارزه با فساد مالی، پولشویی و رشوه در ترکیه، بابک زنجانی بوده است و پلیس زمانی که از طریق شنودهای تکنیکی متوجه شد که "صراف" در آنتالیا با وی دیدار میکند این عملیات برنامه ریزی شد؛ اما سپس برای محرمانه ماندن شنود این افراد، این عملیات تا 17 دسامبر به تعویق افتاد. در واقع بابک زنجانی نفر اول هدف پلیس ترکیه است.
این روزنامه در ادامه به سرگذشت بابک زنجانی و چگونگی رسیدن وی به ثروت گستردهاش اشاره کرده و آورد: سرگذشت بابک زنجانی نیز همانند رضا ضراب است.
به نوشته این روزنامه چاپ ترکیه، بابک زنجانی در استانبول شرکتی را تاسیس کرده است. این شرکت که در سال 2007 فعالیتهای خود را در زمینه صادرات پلاستیک، جواهرات و طلا آغاز کرد. اما پس از مدتی این شرکت توسط آمریکا در فهرست سیاه قرار گرفت و ژانویه 2013 زنجانی از شراکت این شرکت خارج شد و به جای وی یک تاجر ترک بر سر کار آمد.
این روزنامه در بخش دیگری از گزارشش مدعی شد: از آوریل سال 2013 بابک زنجانی در فهرست سیاه آمریکا قرار گرفت و تمام حسابهایش بسته شد. در همین زمان زنجانی به بهانه بلوکه شدن حسابهایش بدهیاش به دولت بالغ بر 2.8 میلیارد دلار را پرداخت نکرد و از همان زمان به تجارت طلا از ترکیه به ایران پرداخت. هم زمان قاچاق طلا توسط هواپیما به میزان بالا توسط بابک زنجانی انجام گرفت و وی روابط نزدیکی با بانکهای ترکیه بر قرار کرد.