کد خبر 2732
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۷

يک عضو فراکسيون خط امام(ره) بهترين شاخص براي حل اختلافات را قانون دانست و گفت: آنچه در مجلس تصويب مي‌شود دولت بايد طبق قانون عمل نمايد، به عبارت ديگر فصل الخطاب، مصوبات مجلس است.

به گزارش مشرق، حسين اميري خامکاني، نماينده مردم زرند در خانه ملت در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار کرد: طبق قانون اساسي و تاکيدات بزرگان نظام و هم‌چنين پايه دموکراسي و مردم‌سالاري در نظام، بايد « قانون» حاکم باشد که آن قانون را نيز مجلس و نمايندگان ملت تصويب مي‌نمايند. از اين رو دولت نيز بايد اين‌گونه مصوبات و قوانين را با دنبال کردن آيين‌نامه و بخشنامه‌اي در چارچوب قانون اجرا کند.
وي ادامه داد: در حال حاضر که دولت و مجلس اصولگرا و از يک جناح هستند، بيش از اين انتظار مي‌رفت که دولت مصوبات مجلس را اجرا کند، که اين اتفاق رخ نداده است. اين در حالي است که مجلس همواره نظرات دولت را گوش مي‌دهد و تعامل خوبي از طريق معاونت‌هاي پارلماني با دولت داشته تا از نظرات آنها استفاده نمايد. بنابراين بايد به اين نکته توجه داشت که بايد فصل الخطاب، مصوبات مجلس باشد.
نماينده مردم زرند در خانه ملت با تاکيد بر اين‌که مصوبات مجلس بايد طبق قانون اجرا شود، گفت: در صورتي که در اين‌گونه مصوبات نيز اشکالي وجود داشته باشد دولت بايد در قالب اصلاحيه‌اي نظراتش را به مجلس اعلام نمايد تا مجلس اقدامات قانوني لازم را انجام دهد، چرا که پس از تصويب طرح يا لايحه‌اي، هيچ فردي جز شوراي نگهبان نمي‌تواند آن مصوبه را بازگرداند. البته در صورت تاييد شوراي نگهبان نيز هيچ راهي جز دادن اصلاحيه از سوي دولت براي تغيير آن مصوبه وجود ندارد.
اميري با تاکيد مجدد بر تعامل مجلس با دولت اظهارکرد: مجلس همواره نشان داده که به دنبال تعامل با دولت است، به گونه‌اي که هرگاه احساس کند طرح يا لايحه‌اي داراي مشکل است و يا دولت در اجراي آن با مشکل مواجه مي‌شود، در جهت بهبود وضعيت آن تلاش مي‌کند. بنابراين اين‌که دولت به بهانه نتوانستن اجراي مصوبه‌اي آن قانون را در زمين بگذارد، درست نيست و با اين کار فلسفه وجودي مجلس را زير سوال برده است.
وي هم‌چنين با پررنگ ‌دانستن رسانه‌ها در رفع اختلافات مجلس و دولت گفت: درکشورهايي که بر اساس دموکراسي اداره مي‌شوند رسانه‌ها رکن چهارم به شمار آمده و به نمايندگي از مردم بايد به اطلاع‌رساني بپردازند. بنابراين مي‌توان گفت که وظيفه رسانه‌ها دادن اطلاعات واضح و روشن به مردم است.
اين عضو فراکسيون خط امام(ره) با بيان اين‌که بين «کار رسانه‌اي کردن» و «ايجاد جنجال» تفاوت وجود دارد، افزود: گاهي رسانه‌ها مطالبي را عنوان مي‌کنند که علاوه بر اطلاع‌رساني به مردم، مجلس و دولت نيز مي‌توانند از آن نظرات کارشناسي بهره جويند - که اين بعد کار رسانه‌ها براي کشور مفيد است- اما برخي از رسانه‌ها تنها به دنبال جنجال هستند، که مفيد نيست و براي کشور ضرر دارد.