کد خبر 2734
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۱

رئيس سازمان تعزيرات حکومتي گفت: از سال 88 بيش از 70 هزار پرونده بهداشتي و آرايشي رسيدگي و منتهي به حکم شد اما بايد در نظر داشت قوانين ما در اين زمينه نياز به بازبيني دارد و جرايم در نظر گرفته شده بازدارندگي ندارد.

به گزارش  خبرنگار سرويس جامعه مشرق، علي مژدهي‌پور در گردهمايي معاونان غذا و داروي قطب يک و 5 کشوري و مسئولان تعزيرات حکومتي اظهار داشت: امروز در همه دنيا علي‌رغم همه توطئه‌ها ايران يکي از امن‌ترين جامعه‌ها است.

وي افزود در سال 88 بيش از 70 هزار پرونده رسيدگي و منتهي به حکم امضا شد و در سال 89 با تلاش و همکاري دستگاه حکومتي و تعزيرات بيش از 14 هزار پرونده در سه ماهه اول سال داشتيم.

مژدهي‌پور تصريح کرد: امروزه حجم زيادي از بازارهاي قاچاق دنيا مربوط به کالاهاي بهداشتي و آرايشي و چون نظارتي بر آن وجود ندارد قطعا سلامت جامعه را تهديد مي‌کند.

مژدهي‌پور يادآور شد: بعضاً استعلاماتي که از دانشگاه علوم پزشکي به عمل مي‌آيد بايد در نظر داشت که تسريع در پاسخ‌دهي موجب جلوگيري از اطاله بازرسي مي‌شود همچنين اظهار نظر شفاف آنها مي‌تواند کارگشا باشد.

وي خاطرنشان کرد: تشکيل گشت‌هاي قيار با حضور نمايندگان وزارت بهداشت و تعزيرات آثار مثبتي را در جامعه ايجاد مي‌کند همچنين نيازمنديم براي به روز شدن فعاليت‌ها گارگاه‌هاي آموزشي براي مقامات تعزيراتي و وزارت بهداشت داشته باشيم تا بتوانيم در جهت هماهنگ شدن در رسيدگي به پرونده‌ها اقدامات منسجمي انجام دهيم.

رئيس سازمان تعزيرات حکومتي خاطرنشان کرد: قدمت قوانين تعزيرات حکومتي ما به بيش از يک دهه گذشته برمي‌گردد که بازبيني در آن احساس مي‌شود چرا که جرايم در نظر گرفته شده در آن بازدارنده نيست.