کد خبر 27409
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۰

يک عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي، گفت: از آقاي احمدي‌نژاد توقع نداشتيم؛ چراکه نامه ايشان به نمايندگان صلاح نبود و سودي نداشت.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، پرويز سروري يکشنبه در نشست هفتگي انصار حزب‌الله طي سخناني با موضوع «نهضت روح‌الله از ريزش‌ها تا رويش‌ها» اظهار کرد: تفسير قانون، کار شوراي نگهبان است و تنظيم روابط قوانين با رهبري است. بايد در مدار وحدت حرکت کنيم و طبق فرمايشات رهبري اختلاف بايد در درون قوا حل شود و وحدت در ويترين قرار گيرد.

وي با بيان اين‌که «برخي در حمايت از نامه آقاي احمدي‌نژاد هدف آن را روشنگري عنوان مي‌کنند» گفت: چرا هميشه خود رييس‌جمهور روشنگري مي‌کند؟ اين نامه به صلاح نبود و نمايندگان نيز کاري نمي‌توانند بکنند.

وي در بخش ديگري از سخنانش، گفت: آرايش‌هاي سياسي بعد از فتنه 88 نمي‌تواند به آرايش قبل از جريان فتنه برگردد و اين حرفي است که خاتمي و کساني که مي‌خواهند برگردند بايد بفهمند؛ کساني که مي‌خواستند آش را با جاش ببرند امروز از موضع طلبکاري ظاهر مي‌شوند. امروز نسبت افراد با موضع‌شان نسبت به جريان فتنه ملاک است.

نماينده مردم تهران در مجلس يادآور شد: در فتنه 88 کساني به مرز سقوط رسيدند که مدعي انقلاب، امام، استکبارستيزي و فتح سفارت آمريکا بودند اما در جريان فتنه تمام قد در آغوش استکبار قرار گرفتند.

وي ادامه داد: هر آنچه انقلاب ظرفيت‌سازي و ذخيره کرده بود فتنه‌گران زير پا گذاشتند و ولايت، قانون اساسي و تمام شعارهاي نظام را زير سوال بردند.

اين نماينده اصولگراي مجلس همچنين گفت: جريان اصلاح‌طلبي که خود را از درون نظام و متصل به آن مي‌دانست اينطور ريزش کرد و اين اتفاق عجيبي بود.

عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس افزود: کساني که مي‌خواهند برگردند بايد شرايطي را طي کنند و اين نکته مهمي است چرا که امروز آرايش‌ها تغيير کرده و دو جريان ياري‌کنندگان فتنه و مقابله‌کنندگان با فتنه به وجود آمده است و کساني که بر طبل فتنه بکوبند ريزش خواهند کرد و کساني که در مقابله با فتنه حرکت کنند نيروهاي انقلابند.

سروري تاکيد کرد: در آينده سياسي کشور جريان فتنه شاخص خواهد بود. اصحاب سکوت و ترديد بايد از اين مواضع خارج شوند وگرنه در دامن فتنه قرار خواهند گرفت. امروز افرادي چون بني‌صدرها مي‌خواهند در جريان انقلابي نفوذ کرده و درون نظام وارد شوند.

وي خاطرنشان کرد: دو خط، جريان فتنه آينده را رقم خواهند زد؛ يک خط، کساني که با سکوت خود با فتنه همراهي کردند و دو، کساني که در جريان اصولگرايي جا خوش کرده و حرف‌هاي فتنه‌گران را مي‌زنند که اين دو خط در يک نقطه بهم مي‌رسند و نيروهاي انقلاب بايد آنها را رصد کنند تا به نقاط خطرناک نرسند.

نماينده مردم تهران در مجلس در بخش ديگري از سخنانش اظهار کرد: سخن گفتن از انقلاب بسيار دشوار است. بزرگ‌ترين ويژگي انقلاب منحصر به فرد بودن آن در تمام ابعاد است. انقلاب تمام معادلات سياسي جهان را بهم ريخت و همين باعث تعجب بسياري از کارشناسان شد.

سروري افزود: تمام کودتاها و انقلاب‌ها براي اينکه موفق شوند به يکي از دو بلوک شرق يا غرب متوسل مي‌شدند و در مقابل ديگري مي‌ايستادند اما انقلاب اسلامي تنها انقلابي بود که نه شرقي و نه غربي را براي اولين بار سر داد و باعث شد اين دو قطب بعد از جنگ جهاني دوم متحد شوند و در کنار هم قرار گيرند تا مانع سقوط شاه شوند.

وي با بيان اينکه تا ديروز تنها دو الگوي ليبراليستي و کمونيستي که هر دو تقريبا در لباس سکولاريستي سامان گرفته بودند، وجود داشت، افزود: شرق و غرب هر چند در ظاهر مقابل هم ايستاده بودند ولي مي‌خواستند ريشه معنويت را بزنند، اما انقلاب اسلامي آرايش‌هاي سياسي را بهم زد و مدل جديدي ارايه داد.

وي ادامه داد: در حالي که همه مي‌گفتند غير از اين دو مدل هيچ مدل ديگري امکان موفقيت ندارد، انقلاب اسلامي وارد عرصه شد و خود را تحميل کرد و تنها انقلابي بود که از همان ابتدا صريح صحبت کرد.

اين نماينده مجلس شوراي اسلامي، ويژگي ديگر انقلاب را اينطور بيان کرد که انقلاب ايران بدون حزب و تشکيلات سازمان‌يافته به وجود آمد، حال آن‌که تمام انقلاب‌ها با حزب و سازماني که داشته‌اند پيش رفته‌اند ولي اين انقلاب جز يک رهبر ساده که مرجع تقليد بود چيز ديگري نداشت.

وي به گزارشي از ساواک اشاره کرد و گفت: در اين گزارش آمده است، اگر اين‌ها (نيروهاي انقلاب) پيچيده‌ترين حزب هم بودند ريشه‌ا‌شان را مي‌زديم، اما با يک شبکه غيرمرئي چه کار مي‌توانيم بکنيم.

وي با بيان اين‌که انگليس در آخرين گزارش خود آورده بود که "شاه سقوط نخواهد کرد چرا که هيچ نشاني از انقلاب وجود ندارد"، افزود: امام شبکه اطلاعاتي دشمن را فلج کرده بود.

سروري در ادامه گفت: ويژگي ديگر انقلاب اين بود که از همان ابتدا يک مدل اجتماعي مطرح کرد و آن جمهوري اسلامي و مردم‌سالاري ديني بود.

سروري افزود: کمونيست‌ها دين را افيون ملت‌ها و ابزار حاکمان براي سلطه بر مردم معرفي مي‌کردند و ليبراليست‌ها نيز مي‌گفتند دين حق حضور در عرصه‌هاي اجتماعي و سياسي را ندارد و تنها متعلق به حوزه فردي است، اما انقلاب اسلامي ايران حکومتي آورد که در آن دين محور حرکت‌هاي اجتماعي، فرهنگ و حکومت قرار گرفت و اين حرف جديدي بود که وارد عرصه شد ليبرال‌ها و کمونيست‌ها بسيج شدند تا اين اتفاق نيفتد.

وي خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامي هم در روش، هم در اصول و انديشه‌ها و هم گفتمان منحصر به فرد بود.

نماينده مردم تهران در خانه ملت، يادآور شد: در 17 شهريور که شاه کشتار وسيعي به راه انداخت همه فکر مي‌کردند امام وارد جنگ مسلحانه مي‌شود، شاه هم همين انتظار را داشت تا بتواند با ارتش کار را تمام کند، اما در ناباوري تمام، امام گفت مردم مي‌دانم عزاداريد ولي گل به دست بگيريد و به برادران ارتشي خود بگوييد آيا جواب گل گلوله است.

وي افزود: امام (ره) يک تهديد را به فرصت تبديل کرد و مانع خونريزي شد و اين از ويژگي‌هاي امام بود.

سروري در ادامه سخنانش نيز گفت: بعد از رنسانس و حقارتي که براي دين به وجود آمد، نگاه مادي بر دنيا حاکم گشت و اين باعث شد معنويت از جامعه رخت بربندد و اخلاق متناسب با علم رشد نکند و لذا آنچه بايد موجب رفاه حال مردم مي‌شد بلاي جان‌شان گشت.

وي در توضيح پيامدهاي منفي علم منهاي اخلاق به کتاب "شاخص‌هاي فرهنگي آمريکا تا قرن بيستم" از "ويليام. جي. بنت" اشاره کرد و گفت: در اين کتاب آمده است، از سال 1960 تا 1997، جرائم عمده مانند قتل، تجاوز و سرقت بيش از 160 درصد، جرايم قضايي 280 درصد، جرايم جنايي نوجوانان 215 درصد، حبس 280 درصد، ميزان زاد و ولد نامشروع 511 درصد، سقط جنين 37% و خودکشي 155 درصد افزايش داشته است.

نماينده تهران در مجلس ادامه داد: عضويت در کليسا کاهش يافته، خانواده‌هاي تک والد سه برابر و طلاق دو برابر شده است و درصد خودکشي به دليل افسردگي دو برابر قتل در آمريکاست. اين‌ها پيامدهاي جامعه‌اي است که در علم رشد کرده و نه در اخلاق.

اين نماينده اصولگراي مجلس در ادامه اظهار کرد: وقتي انقلاب پيروز شد فوکو گفت انقلاب ايران روح جهان بي‌روح است و کاپوچي يک رهبر کليسا نيز گفت اينکه مي‌گويند انقلاب ايران، اسلام را زنده کرد اشتباه است، بلکه انقلاب ايران تمام اديان را زنده کرد.

سروري در بخش ديگري از سخنانش در مورد ريزش‌ها و رويش‌ها صحبت کرد و گفت: مهم است که ريزش‌ها و رويش‌ها چگونه باشند، هر انقلابي که ريزش در آن بيشتر از رويش باشد به قهقرا مي‌رود و سقوط مي‌کند، مانند انقلاب مشروطه که نسبت درستي بين ريزش‌ها و رويش‌هاي آن به وجود نيامد.

نماينده مردم تهران در مجلس، با بيان اين‌که غرب در مورد انقلاب نيز مي‌خواست از طريق بالا بردن ريزش‌ها آن را ساقط کند، افزود: وقتي تلاش غرب در اين زمينه به نتيجه نرسيد نفوذي‌هاي خود مانند بني‌صدرها و اعضاي جبهه ملي و نهضت آزادي را وارد کرد، اما نمي‌دانست اينجا ديگر مشروطه نيست و امام اجازه نداد و ريزش‌ها و رويش‌ها جايشان عوض شود.

وي افزود: انقلاب تلاش بسياري براي ريزش در جريان سلطه انجام داد و ريزش بزرگي به آن تحميل کرد و با زير سوال بردن ايدئولوژي سکولاريزم، مفاهيم نظام سياسي سلطه و انديشه‌هاي آن را به چالش کشيد.

سروري با بيان اين‌که امام مفاهيمي چون آزادي، حقوق بشر و دموکراسي که نظام سلطه، سنگ آنها را به سينه مي‌زد به چالش کشيد، افزود: با انتخاباتي که به فاصله دو و نيم ماه بعد از انقلاب انجام شد غرب به عجز و ناله افتاد و امام شاخ غرب را شکست و خلع سلاح‌شان کرد.

سروري حزب‌الله حماس و حرکت‌هاي مردمي در مصر و تونس و ساير کشورها را از رويش‌هاي بين‌المللي انقلاب خواند و گفت: انقلاب اکسيري خلق کرد و در مردم دميد و يک جنبش عظيم شکل داد بطوري که ما امروز حتي در کشورهاي غيراسلامي رشد داشته‌ايم.

وي تاکيد کرد: امروز غلبه گفتمان اسلامي بر گفتمان ليبراليسم مشهود است.

عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در پاسخ به سوالي، اظهار کرد: اسرائيل پس از شکست در دو جنگ با لبنان و غزه به دنبال اعاده حيثيت خود بود و چون مي‌دانست تا زماني که مقاومت لبنان از حماس حمايت مي‌کند نمي‌تواند غزه را به دست بگيرد، تصميم گرفت لبنان را درگير مسائل ديگر کند و از اين رو ماجراي دادگاه حريري آغاز کرد.

سروري ادامه داد: از آن جايي که حزب‌الله 10 وزير در کابينه دولت داشت مطمئن بودند که نمي‌تواند دولت را ساقط کند. بنابراين با مديريت دادگاه حريري جريان رو به سمتي بروند که حزب‌الله را مجرم معرفي کنند تا دولت بتواند با اين ادعا حزب‌الله را خلع سلاح کند و چون حزب‌الله مقاومت مي‌کرد، درون لبنان اختلاف مي‌افتاد و سپس ناتو وارد عمل مي‌شد.

وي افزود: مقاومت با زيرکي يک وزير ديگر را بيرون کشيد و توانست دولت را ساقط کند اما برخلاف انتظار همه از جريان مقاومت نماينده معرفي نکرد بلکه يک شخص معتدل از جريان 14 مارس را انتخاب کرد و با اين کار هم در درون 14 مارس شکاف ايجاد کرد و هم راي لازم را براي تشکيل دولت کسب کرد و هم مانع بهم ريختن اوضاع لبنان شد.

سروري گفت: خود غربي‌ها اين کار حزب‌الله را يک شاهکار سياسي ناميدند.

سروري همچنين به موضوع مصر پرداخت و گفت: يکي از پايه‌هاي قوام استکبار در خاورميانه و يکي از تکيه‌گاه‌هاي اسرائيل و عوامل بدبختي فلسطين مصر است، لذا آمريکا براي جلوگيري از فروپاشي آن بسيار هزينه مي‌کند.

اين نماينده اصولگراي مجلس تاکيد کرد: فروپاشي مصر بسيار مهم است چرا که اسرائيل بشدت از اين موضوع صدمه خواهد ديد و اين يک تراژدي براي آمريکاست.

وي افزود: فقدان رهبري يکي از مشکلات اساسي در مصر و تونس است. اخوان المسلمين همچنان در احتياط زمان مبارک بسر مي‌برد که قابل قبول نيست و تلاش آمريکا براي روي کار آمدن البرادعي نگراني‌هايي به وجود آورده است.

نماينده مردم تهران در مورد وحدت در اصولگرايان اظهار کرد: هر وحدتي در يک جريان مبتني بر فرآيندي است و آن فرآيند مدلي طراحي مي‌کند که وحدت به نتيجه برسد.

وي ادامه داد: در جريان اصولگرايي رييس‌جمهور جلسه‌اي گذاشتند با شرکت بزرگان اصولگرايان و در آن آقايان حدادعادل، عسگراولادي و ولايتي را مامور پيگيري موضوع وحدت در اصولگرايي کردند و با جلسه‌اي که جامعتين داشته است تلاش مي‌شود اين دو خط به هم نزديک شوند.

سروري در مورد رياست مجلس خبرگان نيز، گفت: تعيين رياست با مجلس خبرگان است. بحث در مورد تغيير رياست آن و اينکه آقاي مهدوي کني رياست آن را برعهده بگيرد يا نه وجود دارد. اگر چه شنيده‌ام که آقاي مهدوي کني نمي‌شوند.

عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در پايان، گفت: رييس‌جمهور وجود موازي‌کاري در وزارت خارجه را رد مي‌کند. ما نيز آن را مناسب نمي‌دانيم و به همين دليل من و آقاي نادران بحث تحقيق و تفحص در مورد جشنواره ايرانيان مقيم خارج را مطرح کرديم اما به دليل اتفاقاتي که در اين جريان افتاد منصرف شديم.

سروري افزود: آقاي صالحي در مورد موازي‌کاري‌ها گفته است تا جايي که اقدامات در مسير سياست‌هاي وزارت خارجه باشد تحمل مي‌کنيم در غير اين صورت نه.