کد خبر 278484
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۷

شیعه و سنی گرایش‌های مشترک زیادی دارند، از جمله مهمترین آنها اهل بیت‌(ع) است. ضمن اینکه اهل سنت همچون شیعیان با افراطی‌گری و خشونت مخالف هستند.

به گزارش گروه فرهنگی مشرق به نقل از فارس، مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان طی سخنانی در آیین اختتامیه بیست‌و‌هفتمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی گفت: در شرایطی که دشمنان ما چنین تلاشی برای براندازی اسلام می‌کنند ما هرگز راضی به برابر هم قرار گرفتن دولت‌های اسلامی نیستیم، من از مقام معظم رهبری برای فکر وحدت بین امت اسلامی بسیار تشکر می‌کنم چرا که مجمع تقریب مذاهب اسلامی از ابتکارات ایشان است.

وی با اشاره به اینکه میلاد مسعود رسول اعظم (ص) سعادت بزرگی برای بشریت به ارمغان آورده است، افزود: خداوند بهترین و مقبول‌ترین بنده را به سوی مسلمانان و همه انسان ها روانه کرده است، حضرت رسول به ما درس انسانیت داده و راه کمال را به انسان نشان دادند و بشر را به سمت هدایت رهنمون ساختند.

وی با تأکید بر اینکه بسیاری از ملت‌ها به جهت تکنولوژی به کشورهای دیگر فخر می‌فروشند اما این سرمایه قرآنی که به ما خداوند عنایت کرده را ما حاضر به معامله با دیگر جوامع نیستیم، اظهار داشت: قرآن عظیم بزرگترین سرمایه اسلام است و سند حقانیت اسلام، قرآن است این کتاب را اگر مطالعه کنیم همه گرایش‌ها و اهمیت اسلام را متوجه می‌شویم چرا که در آن به وحدت مسلمانان تأکید شده است.

وی بااشاره به گرایشات مشترک زیاد شیعه و سنی گفت: اهل بیت با خشونت و افراطی گری مخالف بودند ما در این کنفرانس باید فکر کنیم و راهکار ارائه دهیم تا به وحدت دست یابیم آنچه دغدغه اقلیت های شیعه و سنی در جهان است همین بی احترامی و کم کرامتی اقلیت ها است برای اجرای عدالت با یکسان‌نگری همه اقلیت‌ها را از این دغدغه بی‌کرامتی بری سازیم.

وی در پایان اظهار داشت: توصیه ای که به همه کشورهای اسلامی دارم که اقلیت ها را دریابند در دنیای توسعه‌یافته بسیار بر اقلیت‌ها محبت می‌شود تا مبادا گلایه‌ای داشته باشند، ما هم در کشورهای اسلامی اقلیت های شیعه و سنی و دیگر گروه‌ها را مورد توجه خود قرار دهیم.