کد خبر 280622
تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۰

رئیس مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری گفت: بهترین سن باروری ۱۸ تا ۳۵ سالگی است. حدود ۲.۵ میلیون زوج در کشور نابارور هستند اما همه آنها به درمانهای پیشرفته گرانقیمت نیازی ندارند.

به گزارش مشرق، سید‌جلیل حسینی رئیس مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری گفت: خانواده‌ها و زوج‌هایی که مشکل ناباروری دارند این روزها در سطح کشور و در جهت سیاست‌های باروری امیدوار باشند چرا که طرح‌هایی در حال انجام است و بودجه‌هایی در همین زمینه در حال اختصاص است.

وی ادامه داد: اعتباراتی در جهت پوشش بیمه‌ای زوج‌های نابارور که تاکنون هیچگونه بودجه‌ای هزینه‌های آنها را برعهده نمی‌گرفت در حال شکل‌گیری است.

رئیس مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به خانواده‌های نابارور که در فراغ فرزند حسرت می‌خورند کمک خواهد شد تا زندگی شادی را تجربه کنند. این خانواده‌ها حدود 15 درصد زوج‌های کشور را تشکیل می‌دهند.

حسینی گفت: از 15 میلیون زوج در سن باروری حدود  2.5 میلیون زوج نابارور وجود دارد که همه آنها احتیاج به درمان‌های پیشرفته در مراکز درمانی ندارند و گاهی با حذف عوامل و توصیه‌های بهداشتی درمان‌های اولیه دارویی در سطح کلینیک‌ها، مراکز درمانی و مطب‌ها درمان می‌شوند.

وی افزود: فقط تعدادی از زوج‌های نابارور لازم است به مراکز ناباروری در سطح بالا مراجعه کنند.

حسینی در مورد برنامه‌های این مرکز در جهت سیاست‌های جمعیتی کشور گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی پیرو سیاست وزارت بهداشت رفتار خواهند کرد و هرآنچه که آنها اعلام و زمینه‌های اجرایی را فراهم کنند اعضای هیئت علمی نیز زمانی که مسیر را منطقی ببینند اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

رئیس مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: بهترین سن باروری 18 تا 35 سال است و بهترین میزان فاصله بین فرزندآوری 5 سال است با این وجود متأسفانه مشکلاتی مانند بالا رفتن سن ازدواج، بیماری‌های منتقله جنسی، اعتیاد، مشکلات روانی و حوادث از دلایل کاهش نرخ باروری است.

منبع: فارس