کد خبر 286857
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۷

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: تغییر رئیس دانشگاه تهران شائبه سیاسی بودن و غیرکارشناسی بودن را به ذهن می‌آورد.

به گزارش مشرق، قاسم جعفری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، در خصوص برکناری فرهاد رهبر  از ریاست دانشگاه تهران، گفت: بارها گفته‌ام این مملکت به نام جمهوری اسلامی است و براساس مردم‌سالاری دینی، وقتی نوع حکومت مردم‌سالاری را مطرح می‌کنیم، یعنی اینکه حکومت‌داری باید براساس حکمت باشد، نه معادلات قدرت.

وی افزود: زمانی شخص به دلیل اینکه وزیر یا رئیس است به دلایلی می‌خواهد تغییراتی را انجام دهد، اما زمانی این کار براساس حکمت صورت گرفته که سوال‌هایی را جواب دهد نه اینکه سوالات جدیدی را ایجاد کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه این دوستان با این اقدام نه تنها مسئله‌ای را حل نکردند، بلکه به سوالات اضافه کردند، گفت: وقتی هنوز فردی را به عنوان جایگزین انتخاب نکردند سوالات جدیدی را ایجاد کردند و اینکه مگر معاونت اداری مالی وزارتخانه حجم کاری کمی دارد که وی را به عنوان رئیس دانشگاهی که خود به اندازه یک وزارت علوم کار دارد، انتخاب کردند.

جعفری ادامه داد: این مسئله سوالات و ابهامات جدیدی را ایجاد می‌کند که شائبه سیاسی بودن یا تصمیم غیرکارشناسی گرفتن را به ذهن می‌آورد. می‌توانستند کمی تامل کنند و فردی را انتخاب کنند که نتیجه مناسب‌تری داشته باشد. البته ما از مسائل پشت پرده اطلاع نداریم.

وی خاطرنشان کرد: اینکه معاونی را با حفظ سمت به عنوان ریاست دانشگاه تهران انتخاب می‌کنند یا به این معنی است که دانشگاه تهران خیلی مهم نیست که قطعا این‌گونه نیست، زیرا دانشگاه اول و مادر کشور است و این برخورد، شأن دانشگاه تهران را ولو اینکه این معاون برای چند روز رئیس باشد، پایین می‌آورد.

جعفری با بیان اینکه انتظار بود با دانشگاه تهران مهربانانه‌تر و حکیمانه‌تر در این تغییر برخورد می‌شد، گفت: بنده کاری به تغییر ندارم و به هر دلیلی که می خواستند تغییر را صورت دادند، اما این نوع تغییر و برخورد سوال و ابهامات زیادی را ایجاد کرد.
منبع: تسنیم