به نوشته «رافائل اپشتاین»، نویسنده این کتاب، بن زایگر که پس از بازداشت توسط دستگاه های امنیتی رژیم اسرائیل به «زندانی ایکس» معروف شد، عامل موساد بوده که اطلاعات بسیار حساسی را درباره عملیات هایی که خود در آن شرکت داشته، در اختیار یک تاجر ایرانی گذاشته است. این اتفاق در جریان تحصیل وی در دانشگاهی در ملبورن و در سال 2009 رخ داده است.
اپشتاین می نویسد: «همین فرد ایرانی بود که نقش کلیدی را در سقوط زایگر ایفا کرد. به طور خلاصه، بن اطلاعات بیش از حدی را در زمان نامناسب در اختیار فرد نامناسب قرار داد».
این در حالی است که در گزارش های قبلی درباره زایگر، گفته می شد که وی در سال 2008 از یک نیروی میدانی به یک نیروی اداری افول درجه پیدا کرده بود و به همین علت و برای اثبات لیاقت خود، بدون اجازه مقامات بالاتر از خود به اروپای شرقی سفر کرد تا یک نیروی وابسته به حزب الله را به جاسوس دوجانبه تبدیل کند. اما ناموفق بودن وی که سبب افشای هویت دو تن از جاسوسان لبنانی موساد شد، سبب گردید که وی از سوی موساد بازداشت شود.
اما اپشتاین تأکید می کند که این ماجرا به هیچ وجه صحت ندارد. به گفته وی، مقامات آگاه به موضوع در گفت و گو با وی صریحاً تأکید کرده اند که اصولاً زایگر سفری به اروپای شرقی نداشته است. در عوض، آنچه سبب بازداشت وی شده، این بوده که در سال 2009 و در جریان تحصیل در رشته مدیریت در دانشگاه «موناش» ملبورن، اطلاعات عملیاتی موساد را در اختیار یک ایرانی گذاشته است.
به گفته اپشتاین، زایگر نه تنها این موضوع که وی عامل موساد است را فاش کرده، بلکه همچنین جزئیاتی از عملیات های موساد علیه ایران را که خود شخصاً در آن ها حضور داشته افشا کرده است. البته وی نقش اصلی را در این عملیات ها بر عهده نداشته، اما به واسطه فعالیت پوششی خود در یک شرکت خدمات ماهواره ای ایتالیایی که فعالیت هایی را در آفریقا و خاورمیانه، از جمله ایران انجام می داده، اطلاعات زیادی درباره عملیات ها و همچنین نقشه های آینده موساد در اختیار داشته است.
در پی این افشای اطلاعات، زایگر در 31 ژانویه 2010 به سرزمین های اشغالی فراخوانده شده و بلافاصله توسط سازمان امنیت داخلی رژیم اسرائیل بازداشت می شود. از آن زمان، اسم رمز «زندانی ایکس» بر روی وی گذاشته شده و به یک سلول فوق امنیتی در زندان «آیالون» انتقال می یابد.
گفته می شود از زمان زندانی شدن، زایگر چندین بار برای خودکشی تلاش کرده، تا اینکه نهایتاً در 15 دسامبر 2010 موفق به این کار می شود. اما اطلاعات مربوط به هویت «زندانی ایکس»، در فوریه 2013 و پس از آن فاش شد که یک کمپانی خبری استرالیایی اقدام به روایت ماجرا کرد و همین امر سبب شد مقامات اسرائیلی به اصل موضوع اذعان کنند.
خانواده زایگر هیچ گاه درباره وی با رسانه ها صحبت نکردند و گفته می شود که دولت رژیم اسرائیل، مبلغ یک میلیون دلار غرامت به آن ها پرداخت کرده است.