شعاری برخورد کردن با اقتصاد مقاومتی از سوی برخی مدیران و مسوولان خطاست، بنابراین باید بر اساس میثاق ملی همگان برای اجرای بهتر اقتصادی مقاومتی با هم همکاری کنند.

به گزارش مشرق ،عضو انجمن اقتصاددانان ایران گفت: اقتصاد مقاومتی از فرمایشات مهم مقام معظم رهبری است و برپایه توجه به توانمندی‌های ملی و درونی کشور تبیین شده است.

محمد باقر صدری با بیان این مطلب افزود: در درون کشور دارای توانمندی‌های خاصی در حوزه اقتصاد هستیم، اما متاسفانه تاکنون یا به غفلت یا از روی عمد و یا به دلیل خطاهای مدیریتی به آنها توجه نشده است و اقتصاد مقاومتی از توانمندی‌های درون اقتصاد ملی سرچشمه می‌گیرد و مقام رهبری این نیت را داشته‌اند که ما به توانمندی‌های خود واقف شده و با عملیاتی کردن  آنها در اصل به خود بها می‌دهیم.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: با اجرای اقتصاد مقاومتی می‌توانیم به اصل و داشته‌های درونی خود بازگردیم و آنها را به بهره‌برداری برسانیم و وابستگی اقتصاد ملی ما با سایر کشورها نیز به طور صد درصد از بین می‌رود.

وی اظهار داشت: اکنون آمریکا ۲۱درصد و چین ۱۷.۸ درصد از اقتصاد جهان را در دست دارند، اما متاسفانه سهم ما در این بخش کمتر از نیم درصد است؛ در حالی که دارای منابع غنی در کشور هستیم و برای بهتر اجرایی شدن اهداف اقتصاد مقاومتی باید وابستگی به نفت را از بین ببریم و تمام تلاش خود را معطوف به صادرات غیرنفتی کنیم.

صدری درباره تفاوت‌های ریاضت اقتصادی و اقتصاد مقاومتی توضیح داد: ریاضت اقتصادی اکنون در کره‌شمالی در حال اجراست و این گونه طرحها در اقتصاد ما تحت هیچ شرایطی قابلیت اجرا شدن در کشورمان را ندارد و به دلیل وجود منابع متعدد در کشورمان و غنی بودن آن امکان توسل به روش ریاضت اقتصادی در کشورنیست.

این کارشناس اقتصادی گفت: دولتمردان باید تمام توانمندی‌های کشور را مورد شناسایی قرار داده و آنها را در اختیار مردم قرار دهد و بخش خصوصی و تعاون را دعوت کنند.

منبع:اقتصاد پرس