کد خبر 287934
تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۷

دبیر علمی چهارمین همایش ایمپلنت خلیج فارس گفت: با جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته بوسیله ایمپلنت، کیفیت زندگی بیمار افزایش می‌یابد که این امر در مواردی چون جویدن غذا، بلع و احساس مطلوب و بهتر بیمار قابل مشاهده است.

به گزارش مشرق، محمد تقی کیانی دبیر علمی چهارمین همایش ایمپلنت خلیج فارس اظهار داشت : موفقیت روش کاشت ایمپلنت به عنوان جایگزین برای دندانهای از دست رفته که به دلایل مختلف از جمله بیماریهای دندانی لثه‌ای یا بر اثر تصادف از بین رفته اند در بازه زمانی بین 15 تا 20 سال درصد موفقیت بالای 90 درصد دارد و این درحالی است که در شیوۀ استفاده از پروتزهای متحرک و ثابت، طول عمر درمان بیشتر از 5 یا 6 سال نیست.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متأسفانه آنچه به عنوان عامل اصلی در استفادۀ کمتر از ایمپلنت در بیماران دیده می شود ترس از درمان ایمپلنت است که اگر این تکنیک توسط متخصص مسلط به جراحی انجام شود بسیار ساده و راحت بوده و حتی از کشیدن یک دندان نیز می‌تواند راحت تر انجام شود.

کیانی در مورد مزیت برتر درمان ایمپلنت در مقایسه با سایر درمان های مشابه گفت: در این شیوه درمانی کیفیت زندگی بیمار افزایش یافته که این امر در مواردی چون جویدن غذا، بلع و احساس مطلوب و بهتر بیمار قابل مشاهده است.

وی نگهداری ایمپلنت را بسیار دقیق تر و حساس تر از سایر موارد جایگزین ذکر کرد و افزود: فرد بیمار پس از گذاشتن ایمپلنت لازم است علاوه بر رعایت بهداشت اصولی و اساسی در فازهای درمانی 6 ماه تا یکسال به صورت مرتب به متخصص مربوطه مراجعه کند چرا که این امر نقش بسیار موثری در عملکرد مناسب و طول عمر ایمپلنت خواهد داشت.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: درمان ایمپلنت برخلاف گذشته که صرفاً برای افراد مسن جامعه استفاده می‌شد در حال حاضر هیچ محدوده سنی برای افراد نداشته و تنها در مواردی که فرد دچار دیابت بوده یا از داروهای کورتون دار بصورت مزمن استفاده می کند می توان با ملاحظات خاص و انجام آزمایشات لازم و تخصصی انجام داد.

دبیر علمی چهارمین همایش ایمپلنت خلیج فارس تصریح کرد: جدیدترین شیوه‌های درمان و کاشت ایمپلنت در جریان کنگره امسال که از 7 تا 9 اسفند ماه جاری در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد که این کنگره دارای 23 امتیاز بازآموزی برای کلیه شرکت کنندگان خواهد بود.
منبع: فارس