به گزارش خبرنگار سرويس جامعه مشرق، سيد اکبر رنجبرزاده در گفتوگو با خبرنگار ايلنا در رابطه با وضعيت سلامت آبهاي معدني که اخيرا طي گزارشي عدم رعايت نکات بهداشتي در آنها تاکيد شده بود، افزود: در آخرين جلسه مجلس فهرستي از انواع آبهاي معدني قرائت شد که در آن مشخص شده بود تنها 12 نوع از آبهاي معدني را ميتوان مصرف کرد.
وي ادامه داد: گزارش تکميلي وضعيت بهداشتي اين آبها از وزارت بهداشت و يا آزمايشگاه خاصي به دست ما نرسيده است و قطعا پس از تکميل بررسيها اظهارنظر ميکنيم.
عضو کميسيون بهداشت مجلس گفت: اظهارنظر قبل از تکميل بررسيها ممکن است شک و شبهه ايجاد کند اما در مجموع معرفي انواع آبهاي معدني آلوده هشداري است براي شرکتهاي توليدکننده آنها چرا که چنانچه اسامي آنها اعلام شود کارخانههايشان دچار ورشکستگي ميشوند.
وي گفت: به نظر ميرسد بحث مطرح شده در اين زمينه مفيد بوده اما اعلام نظر قطعي به بعد موکول ميشود.
رنجبرزاده در زمينه ارتباط آلودگي آب تهران به نيترات و آلودگي اين آبهاي معدني توضيح داد: بسياري از اين آبهاي معدني در حوزه تهران تهيه نميشوند و اغلب در شهرستانها و استانهاي ديگر توليد ميشوند و نميتوان آن را با نيترات موجود در آب تهران مرتبط دانست.
کد خبر 2934
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۰
عضو کميسيون بهداشت مجلس گفت: در زمينه سلامتي آبهاي معدني موجود شک و ترديدهايي وجود دارد و به همين دليل کميسيون بهداشت مجلس به آن ورود ميکند و پس از اتمام تعطيلات در مجلس به طور دقيق اين موضوع بررسي ميشود.