کد خبر 293409
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۲

جمع کثیری از دانشجویان با حضور در مقابل سفارت اتریش با سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» انزجار خود را از فتنه‌گران و اعتراض خود را به دیدار اخیر کاترین اشتون با محکومان امنیتی کشورمان ابراز کردند.

به گزارش مشرق - کاترین اشتون مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا درسفر اخیر خود به ایرانبا محکومان امنیتی کشور و فتنه‌گران سال 88 دیدار داشت.

دانشجویان انقلابی کشورمان از این دیدار ناراحت شده و اینکه مسئولان کشور ما برای بار دوم اجازه چنین کاری را به دشمنان ما بدهند را امری تعجب برانگیز اعلام کردند.

دانشجویان کشورمان برای نشان دادن انزجار خود از آمریکا، اسرائیل و فتنه‌گران نظام امروز تجمعی را ترتیب دادند و از ظهر امروز با حضوردر مقابل سفارت اتریش و سر دادن شعارهای انقلابی اعتراض خود را به مسئولان کشور بخصوص مسئولان وزارت امور خارجه نشان دادند.

* تدابیر شدید امنیتی مقابل سفارت اتریش

قرار بود مراسم پس از اقامه نماز ظهر و عصر آغاز شود ولیدانشجویان از پیش از اقامه نماز در محل حاضر بودند به طوریکه تدابیر شدید امنیتی در مقابل سفارت اتریش انجام شد.

در حالی که نیم‌ساعت به آغاز رسمی تجمع دانشجویان تهرانی در مقابل سفارت اتریش باقی ماندهبود، تدابیر شدید امنیتی نیروهای یگان ویژه نیروی انتظامی برای حراست از سفارت اتریشصورت گرفته بود.

فردی که خود را کارمند سفارت اتریش معرفی کرد، تصویر برداری از تجمع را منوط به دریافت کارت ملی عکاسان کرده بودو بدون دریافت کارت ملی اجازه عکاسی نمی‌داد.

* احمق‌ها خیال کردند اینجا اوکراین است

جمع کثیری از دانشجویان با حضور در مقابل سفارت اتریش با سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» انزجار خود را از فتنه‌گران و اعتراض خود را به دیدار اخیر کاترین اشتون با محکومان امنیتی کشورمان ابراز کردند. همچنین تعداد زیادی از دانشجویان نیز با حمل پلاکاردهایی با عناوین «آقایون مسئول این مملکت بهای خون هزاران شهید است»، «احمق‌ها خیال کردند اینجا اوکراین است»، «شما حقوق بشر می‌فهمید؟»، «عراق را چه کسی زیر چکمه نظامیان خودش تحقیر کرد؟»، «دانشجو بیدار است، از استکبار بیزار است»، «خانم اشتون! اینجا اوکراین نیست» و «همچنان به امید تدبیر دولت» انزجار خود را از فتنه‌گران ابراز کردند.

* کردلو: اجازه نمی‌دهیم عاملان واشنگتن در امور ایران دخالت کنند

کردلو فعال دانشجویی گفت: ما اینجا جمع شده‌ایم تا موضع اصلی تمام دانشجویان انقلابی و اسلامی را در دفاع از آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی و شهدای کشور پاس داریم. وی افزود: در راستای اقدامات مخفیانه و بی شرمانه اشتون بخاطر دیدار مخفیانه با وابستگان به فتنه اعتراض خود را اعلام می‌کنیم. کردلو ضمن قدردانی از نیروی انتظامی بخاطر برقراری امنیت این تجمع گفت: خانم اشتون با چه مجوزی به دیدار محکومان فتنه 88 رفته است، او باید پاسخ بدهد چرا در مورد جنایات کشورها ساکت است.

وی گفت: امام راحل(ره) هیچگاه موافق با نهادهای صهیونیستی نبوده است، اگر اشتون نگران حقوق بشر است باید علیرضا پسر شهید احمدی روشن را ببیند که هنوز مدرسه نرفته باید مشق «بابا نیست» را بنویسد.

وی اضافه کرد: حقوق بشر شهدای علمی ما هستند و اشتون باید اینها را ببیند. کردلو اظهار داشت: نهادهای بین المللی در برابر جنایات سوریه لال شده‌اند پس کجاست آن حقوق بشری که آنها می‌گویند؟

وی گفت: سازمان بین‌الملل باید پاسخگو باشد و ما پای خون شهدای خود ایستاده‌ایم و اجازه نمی‌دهیم کسانی که عاملان واشنگتن هستند در امور داخلی ما دخالت کنند.

لازم به ذکر است، در میان سخنرانی کردلو دانشجویان با شعارهای مرگ برآمریکا، اسرائیل و فتنه گران انزجار خود را نسبت به آن ها اعلام کردند.

* جعفری: به وظیفه انقلابی خود عمل می‌کنیم

فرشید جعفری دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در خصوص دیدار کاترین اشتون با محکومان امنیتی گفت: ما در طول چند ماه گذشته بارها شاهد آن هستیم که حاکمیت داخلی جمهوری اسلامی نقض و بی‌احترامی‌هایی به ملت ایران شده است و در مقابل آن مسئولان سعی کردند با رفتار محترمانه دیپلماتیک پاسخ آنان را بدهند اما نتیجه آن شد که اشتون بر خلاف عرف بین‌المللی و بدون هماهنگی با محکومان امنیتی دیدار مخفیانه انجام دهد.

وی افزود: غرب در حال حاضر با بحران مشروعیت مواجه شده است چرا آنان در مقابل کشتار مردم سوریه و عراق سکوت می‌کنند؟ چرا در مقابل کشته شدن کودکان سوری و فلسطینی سکوت می‌کنند؟ حمایت آنان از حقوق بشر یک دروغ بزرگ است و سنت آنان این رفتارهای دوگانه است.

دبیر جنبش عدالتخواه در ادامه با بیان اینکه خاک جمهوری اسلامی محل توطئه نخواهد بود، گفت: پارادکس بزرگ غرب حمایت از آدمخوارهای تروریست در سوریه است. آنان بدانند اگر بخواهند در خاک جمهوری اسلامی توطئه کنند ما دانشجویان اتفاقات سال 57 را دوباره تکرار خواهیم کرد. حقوق بشر ابزاری دروغین برای غرب است.

این فعال دانشجویی در ادامه خاطرنشان کرد: ما دانشجویان از گفت‌وگو با اساتید و دانشجویان نظام سلطه استقبال می‌‌کنیم اما این گفت‌وگو با رویکردی که اشتون برای توطئه‌گری در ایران دارد نیست. این رفتار توطئه‌گرانه اشتون با گفت‌وگو حل نمی‌شود و مسئولان جمهوری اسلامی باید انقلابی عمل کنند و توصیف رحمانی از غرب نداشته باشند. مسئولان بدانند اگر در مقابل این توطئه‌ها و این اقدامات سکوت کنند ما دانشجویان به وظیفه انقلابی‌مان عمل می‌کنیم.

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در پایان خاطرنشان کرد: بعضی‌ها به اسم حقوق بشر می‌خواهند علیه منافع جمهوری اسلامی توطئه کنند آنان بدانند خواب به رسمیت شناختن فتنه‌‌گران و احزاب مضر یک خواب تعبیر نشدنی است.

* کریمی: عدم موضع‌گیری در برابر اقدام اشتون باعث سلب اعتماد مردم از روحانی است

علیرضا کریمی دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در تجمع اعتراضی دانشجویان در مقابل سفارت اتریش، گفت: امروز ما دانشجویان دانشگاه‌ تهران در شرایطی که دانشجویان به تعطیلات نوروز رفته‌اند اینجا حضور پیدا کرده‌ایم تا بگوییم فرزندان انقلاب در همه حال بیدار هستند.

کریمی با سر دادن شعار «دانشجو می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد»، افزود: در این هفته اشتون به ایران سفر کرد، به کشوری که هزاران شهید تقدیم انقلاب و اسلام کرده است، کشوری که مرزهای آن گلوله‌باران شیمیایی شده است، کشوری که پدر علیرضا و آرمیتا توسط دشمنان ما ترور شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: اشتون در این سال‌های اخیر تمام تلاش خود را کرد که مقابل پیشرفت‌های کشور ما بایستد، بی‌خبر از اینکه امید و اتکای ما به خداوند بزرگ و وعده‌های الهی است.

کریمی با بیان اینکه اینجا حسین حسین شعار جوانان و شهادت افتخار است، افزود: اشتون فکر کرده اینجا اوکراین است.

دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل افزود: احمق‌ها نمی‌دانند که اینجا کشور شهید فهمیده و شهید طهرانی مقدم است.

وی گفت: اشتون خیال نکند با دیدار چند فتنه گر انقلاب ما نابود می‌شود زیرا دانشجویان انقلابی همیشه و همه حال آماده دفاع از آرمان‌های انقلاب در کنار ملت هستند.

وی اظهار داشت: اشتون چرا با شیمیایی‌ها و جانبازان شیمیایی دیدار نکرد؟ آنقدر وجود نداشت که با علیرضا احمدی‌روشن که فقط 5 سال دارد دیدار کند؟ اشتون باید خیال خام خود را فراموش کند زیرا اینجا جمهوری اسلامی ایران است و فتنه‌گران سال 88 مرده‌اند.

کریمی گفت: مسئولان فرزند انقلابند ولی ما فرزندان انقلابی این مملکت هستیم، ظریف بداند که دفعه قبل هم در زمانیکه هیئت اروپایی با فتنه‌گران دیدار کرد مسئولیت را نپذیرفت و زمانیکه آمریکا ما را به حمله نظامی تهدید کرد گفت برای استفاده داخلی این حرف‌ها را می‌زند و وقتی خواستار آزادی سران فتنه شدند باز هم موضعی مشاهده نشد.

وی گفت: ما به ظریف تذکر می‌دهیم اگر دفعه بعد چنین اتفاقی رخ دهد تجمع بعدی با وسعت دیگری و مخاطبان دیگری برقرار می‌شود و ما به این سادگی از کنار آن نخواهیم گذشت.

کریمی افزود: به قول امام سفر کرده اگر این قائله نخوابد باید منتظر حرکت‌های انقلابی فرزندان انقلاب باشند.

کریمی گفت: ما دانشجویان دانشگاه تهران از کسانی که مسئول این اتفاق هستند می‌خواهیم موضع قاطعی در این رابطه اتخاذ کنند و اگر موضع گرفتند قبول می‌کنیم که به دنبال اهداف نظام هستند ولی در غیر اینصورت اعتماد مردم که زمان انتخابات به روحانی بود از بین می‌رود.

* عبدی: غربی‌ها بدانند ذره‌ای از اصول انقلابمان کوتاه نخواهیم آمد

علی عبدی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران گفت: ملت ایران ملتی نیست که در مقابل این قبیل اقدامات توهین‌آمیز و اهانت‌ها کوتاه بیاید.

وی افزود: مردم ما در 9 دی ثابت کردند در مقابل توهین به انقلابشان کوتاه نمی‌آیند اما انگار این پیام را بعضی مسئولان دریافت نکرده‌اند. آنان بدانند اگر اقداماتی از این قبیل بار دیگر در کشورمان توسط هر مقامی صورت گیرد با پاسخ کوبنده‌ دانشجویان انقلابی مواجه خواهند شد.

این فعال دانشجویی در ادامه تصریح کرد: ما بارها شعار مرگ بر آمریکا را سر داده‌ایم و هرکسی اعم از مسئولان دولتی و غیردولتی بخواهند این شعار را از ما بگیرند جواب ما به آنها باز هم شعار مرگ بر آمریکا خواهد بود.

علی عبدی خاطرنشان کرد: غربی‌ها بدانند ما ذره‌ای از اصول انقلابمان در مقابل آنان و استکبار جهانی کوتاه نخواهیم آمد.

* بیانیه پایانی: وادادگی فرهنگی دولت یازدهم به عرصه خارجی نیز نفوذ کرده است

بیانیه پایانی تجمع اعتراض‌آمیز دانشجویان مقابل سفارت اتریشصادر شد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«وصیت من به وزرای خارجه در این زمان و زمان‌های بعد آن است که مسئولیت شما بسیار زیاد است، چه در اصلاح و تحول وزارتخانه و سفارتخانه‌ها؛ و چه در سیاست خارجی حفظ استقلال و منافع کشور و روابط حسنه با دولت‌هایی که قصد دخالت در امور کشور ما را ندارند و از هر امری که شائبة وابستگی با همة ابعادی که دارد به طور قاطع احتراز کنید و باید بدانید که وابستگی در بعضی امور هر چند ممکن است ظاهر فریبنده‌ای داشته باشد یا منفعت و فایده‌ای در حال داشته باشد، لکن در نتیجه، ریشه کشور را به تباهی خواهد کشید و کوشش داشته باشید در بهتر کردن روابط با کشورهای اسلامی و در بیدار کردن دولتمردان و دعوت به وحدت و اتحاد کنید که خداوند با شماست. " وصیت نامه الهی سیاسی امام خمینی (ره)

با سلام و درود بر بزرگ معمار انقلاب اسلامی و شهدای راه حسین (ع) که حریت و آزادگی را با خونشان برای ایران اسلامی جاودانه کردند. جمهوری اسلامی ایران در تاریخ 35 ساله خود، فراز و نشیب‌های فراوانی را به خود دیده است. اما آنچه برای رهبران و دولتمردان ایران خط قرمز بوده است، حفظ شرافت، استقلال و آزادگی این کشور است.

شاید در دوره‌ای برخی مسئولان رگه‌هایی از وادادگی را از خود نشان داده‌اند و اذهان را به یاد شاه سلطان حسین انداخته‌اند اما برآیند حرکت انقلاب اسلامی در مسیری بوده است حافظ منافع ملی کشور باشد. اصرار بر شعار عزت، حکمت و مصلحت در تعاملات بین المللی اصل تخطی ناپذیری بوده است که رهبری نظام نیز مرتبا بر آن اصرار داشته‌اند.

تحولات ایران اسلامی بعد از انتخابات یازدهم، مخصوصا در تعاملات با کشورهای جهان رویکردی متفاوت را به نمایش گذاشته است. دیپلماسی فعال در راس امور دولت اعتدال قرار گرفته و سرمایه گذاری‌های هویتی و حیثیتی زیادی را برای خود مهیا کرده است، آمد و شد سیاستمداران و بازرگانان در 6 ماه اخیر به ایران نوید گسترش روابط ایران با کشورهای جهان را دارد.

اما در این میان نکاتی حاشیه‌ای و بعضاً اصلی و مهم نیز به وجود آمده است. گویا دستگاه دیپلماسی دولت یازدهم برنامه‌های ویژه‌ای را برای میهمانان خود در نظر گرفته است. برنامه‌هایی که موجب شده تا این سفرها فقط سیاسی یا تجاری نباشند بلکه برنامه‌هایی تفریحی و بازدید از مناطق تاریخی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

آنچه موجب تعجب است حادثه‌ای بود که در سفر هیات پارلمانی اروپا به ایران برای بار اول اتفاق افتاد. حادثه دیدار این هیات با برخی از عوامل فتنه در سفارت یونان آن هم با اطلاع مسئولان دولتی و مجلس بسیار ناراحت کننده بود. حال به هر دلیلی این مقوله پایان یافته اعلام شد.

اما در میان بهت همگان این حرکت بسیار زشت سیاسی مجدداً در سفر خانم اشتون در هفته جاری به کشور تکرار شد. این بار نیز سفارت اتریش میزبان دیدار کاترین اشتون با مادر ستار بهشتی و نرگس محمدی به مناسبت روز جهانی زن، این نکته را در ذهن متبادر می‌کند که گویا علاوه بر تورهای تفریحی و تاریخی، تورهای حقوق بشری به لحاظ زنده نگه داشتن رگه‌های فتنه در ایران در برنامه سیاست گذاران این عرصه قرار گرفته است.

حضور تیم حرفه‌ای در وزارت خارجه و حضور گسترده باتجربه‌های امنیتی در دولت یازدهم این سوال را در ذهن مردم ایجاد کرده است که این دیدارهای مشمئز کننده اتفاقی هستند؟ آیا مسئولان هماهنگ کننده از آنچه در این حوزه می‌کنند آگاهی دارند؟

مطمئنا تکرار این حرکت که خلاف عرف دیپلماتیک بوده نمی‌تواند بدون اطلاع و هماهنگی دعوت کنندگان آن‌ها باشد. این تحرکات آرزوی غربی‌ها را فرستادن ناظر به انتخابات ایران و دخالت در امور داخلی کشور عزیز ما را محقق کرده و مطمئنا با اصول سه گانه ایران در تعامل با دیگر کشورها یعنی عزت، حکمت و مصلحت را زیر سوال می‌برد. آنچه به واضح مشخص است، این تحرکات یا ناشی از اعتماد بیش از حد مسئولان به دشمنان ایران است یا خواب آلودگی و بی تفاوتی به اعمال شنیع.

فهم ما دانشجویان عضو انجمن‌های اسلامی دانشجویان دانشگاه های کشور بر این است که وادادگی فرهنگی موجود در دولت یازدهم به عرصه سیاست خارجی نیز نفوذ کرده و بیش از پیش وابستگی سیاسی و اقتصادی ما را به غرب به همراه دارد.

فرزندان انقلاب؛

یادمان نرود که این کشور 3 میلیون شهید برای حفظ استقلال خود داده است.

یادمان نرود صدای دلنشین پیر جماران را که ما را از اعتماد به استکبار بر حذر می‌داشت.

یادمان نرود دعای مادران شهید را که شما را قسم داده‌اند خون فرزندانشان پایمال نشود.

یادمان نرود که این مردم با حضور میلیونی در راهپیمایی 22 بهمن از شما چیزی جز استقامت نخواستند.

یادمان نرود که گزینه‌های روی میز شما همین مردمند که بارها گفته‌اند تا آخرین نفس پای آرمان‌های انقلاب می‌مانیم.

یادمان نرود که این میزها و لبخندهای جلوی دوربین گذراست و آیندگان در مورد شما قضاوت خواهند کرد.

یادمان نرود که اعتماد رهبری عزیز، مسئولیت شما را دو صد چندان کرده است.

و در آخر یادمان نرود که این مردم با هیچ کس عهد اخوت تا ابد نبسته‌اند و تکرار خطا را گناه به عمد می‌دانند و در آن صورت تعاملشان با شما به گونه‌ای دیگر خواهد بود.

والعاقبه اللمتقین

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی تهران

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شریف

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه یاسوج

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سمنان

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه شهرکرد

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اهواز

انجمن اسلامی دانشجویان مرکز آموزش عالی فنی کرمانشاه

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند

انجمن اسلامی دانشجویان پردیس قم دانشگاه تهران

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه اراک

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم دریایی چابهار

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه هرمزگان

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه مازندران

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه قم

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم و فنون خرمشهر

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور اصفهان

انجمن اسلامی دانشجویان مرکز آموزش عالی فنی امیرکبیر اراک

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه پیام نور خوراسگان

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه مهرگان محلات

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پرستاری رامسر

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه زابل

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان"


منبع: فارس