کد خبر 294172
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۹

آستان مقدس حضرت امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) سراسر سیاه پوش گردیده و پرچم‌های سیاه در جای جای این بارگاه ملکوتی برافراشته شد.

به گزارش مشرق، همزمان با سالروز شهادت بانوی دو عالم حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهراء سلام الله علیها و آغاز ایام عزاداری فاطمیه، مراسم عزاداری خادمان حرم مطهر امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) در کربلای معلی برگزار شد.

خادمان دو حرم مطهر در صفوف منظم پس از ورود به حرم مطهر امام سوم شیعیان به عزاداری و سوگواری پرداختند.

آستان مقدس حضرت امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) سراسر سیاه پوش گردیده و پرچم‌های سیاه در جای جای این بارگاه ملکوتی برافراشته شد.

به همین مناسبت، مراسم تشییع نمادین حضرت زهرا(س) در حرم مطهر امام حسین(ع) برگزار شد.

{$sepehr_album_10687}

مخاطبان محترم گروه فرهنگی مشرق می توانند مقالات، اشعار، مطالب طنز، تصاویر و هر آن چیزی که در قالب فرهنگ و هنر جای می گیرد را به آدرس culture@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود.
منبع: ابنا