کد خبر 294629
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹

یک هنرمند کور رنگ مدعی است با کاشت یک آنتن به جمجمه اش اکنون نخستین انسان سایبورگی است که رنگ ها را از طریق امواج صوت درک می کند.

به گزارش مشرق، "نیل هاربیسون" سی ساله ، به مدت 10 سال از یک چشم الکترونیکی خارجی استفاده می کرد که فرکانس های رنگی را از طریق دوربین گرفته و آنها را به امواج صوتی تبدیل می کرده است.

هربیسون که اهل لندن است به بیماری مادرزادی کور رنگی مبتلا است و دنیا را سیاه و سفید می بیند.

اما اکنون وی، جراحان را متقاعد کرده است تا تراشه ای درون جمجمه اش بکارند به طوری که وی بتواند رنگ های پیچیده تری را ببیند.

یک اتصال وای فای درون این تراشه به وی امکان می دهد تصاویر ارسال شده از یک تلفن همراه را بشنود بدون آنکه به آنها نگاه کند.

این آنتن سایبورگ از یک دوربین بر روی یک انتها و یک ورودی صوتی در انتهای دیگر تشکیل شده است. بخش ورودی صوتی که اکنون در پشت جمجمه وی کاشته شده است به وی امکان می دهد طیف بصری گرفته شده توسط دوربین را از طریق لرزش های استخوانی دریافت کند.

 

هر رنگ لرزش خاص خود را دارد یعنی نقاشی، تصاویر و حتی چهره ها، صدای مختلفی دارند.

این ورودی صوتی زمانی بیرون سر وی قرار می گرفت اما اکنون مانند حلزون گوش درون جمجمه اش کاشته شده و وی را به درک رنگی عمیق تری رسانده است.

این اتصال های وای فای و بلوتوث درون این تراشه همچنین به معنای آن است که وی نخستین فرد در جهان است که تصاویر را بدون دیدن واقعی آنها می بیند.



وی این ایمپلنت را در طول یک سری جراحی ها در بارسلون اسپانیا بین دسامبر گذشته و ماه جاری انجام داده است.

این هنرمند می گوید اعلام کاری که وی کرده است اعلام یک محصول یا عرضه فناوری جدید نیست بلکه عرضه بخش جدیدی از بدن است که به ما امکان می دهد احساسات خود را به شیوه غیر قابل تصوری توسعه دهیم.

یک نکته مهم در مورد کاری که وی کرده است این است که اکنون او می تواند با دیگر وسایل نیز مرتبط شود. یعنی وی اکنون نه تنها می تواند رنگهای که پیش چشمش هستند درک کند بلکه قادر به دیدن رنگهایی است که دیگران بر روی تلفن های همراه خود می بینند.

یعنی نیل قادر است  با آنهایی که این ایمپلنت را دارند ارتباط جمجمه به جمجمه برقرار کند اما در حال حاضر وی تنها کسی است که این از ایمپلنت برخوردار است.

مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: مهر