کد خبر 296870
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۵

حاجي براي كم كردن بدحجابي و مبارزه با تهاجم فرهنگي، كانون تبليغ و نشر حجاب راه اندازي كرده بود. افراد كانون از قشر خاصي نبودند، [بلكه] هر كس دل‏سوز و مخلص انقلاب بود، مي‏توانست عضو كانون شود.

گروه فرهنگی مشرق - امر به معروف و نهی از منکر از جمله فرایض دینی و از ضروریات اسلام است که جامعه دینی را پرنشاط می سازد، و در صورت اهتمام مردم و مسئولان به این وظیفه شرعی ، بسیاری از زشتی ها از جامعه رخت می‌بندد و ارزش های دینی و انسانی حاکم می شود.

با توجه به شهادت علی خلیلی جوان 21 ساله که با دردی سرشار از بی مهری برخی مسئولین و جامعه پس از تحمل 2 سال رنج بیماری و بی توجهی مسئولین به شهادت رسید، به مرور خاطرات و سیره زندگی شهدای انقلاب اسلامی که الگوهای خوبی برای جوانان امروز ما هستند خواهیم پرداخت.


5 - شهيد حاج محمد گرامي

يكي از همراهان شهيد حاج محمد گرامي درباره شيوه برخورد اين بزرگوار با مفاسد اجتماعي مي‏گويد: «حاجي براي كم كردن بدحجابي و مبارزه با تهاجم فرهنگي، كانون تبليغ و نشر حجاب راه اندازي كرده بود. افراد كانون از قشر خاصي نبودند، [بلكه] هر كس دل‏سوز و مخلص انقلاب بود، مي‏توانست عضو كانون شود.

در جلسه كانون، شهيد گرامي گفت: نبايد بگذاريم ارزش‌‏ها را مسخره كنند و با قاطعيت بايد برخورد كنيم.

اكثر افرادي كه در جلسه بودند، نظرشان روي برخورد فيزيكي بود، ولي حاجي مي‏گفت: بايد با برنامه‌‏هاي معنوي و فرهنگي و برخورد مناسب، حجاب را جا بيندازيم. همين كار را هم كردند. كساني كه شرايط اين كار را داشتند، به صورت گروهي مي‏رفتند و افراد را ارشاد مي‏كردند. عده‏‌اي هم پلاكاردهايي در زمينه حجاب در سطح شهر نصب مي‏كردند.

شهيد به همه افراد گفته بود با وضو اين كارها را انجام دهند تا کار با برکت بیشتری در افراد جامعه اثر کند.