کد خبر 29839
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۳

در پي اعلام اين که ايران قصد دارد کشتي جنگي به مديترانه بفرستد ، اسرائيل نسبت به اين امر با نگراني واکنش نشان داد.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از عصر ايران، پايگاه خبري" لبنان الآن " نوشت: اسرائيل ورود ناوهاي ايراني به درياي مديترانه را اقدام تحريک آميز خطرناک توصيف کرد.

اسرائيل در واکنش به گزارش هاي رسانه اي درباره احتمال ورود دو کشتي جنگي ايراني به درياي مديترانه از طريق کانال سوئز، آن را اقدامي تحريک آميز و خطرناک عليه اسرائيل دانست.

راديو اسرائيل به نقل از مقامات بخش امنيتي اين رژيم اعلام کرد: اسرائيل به شدت ورود اين دو ناو ايراني به درياي مديترانه را پيگيري مي کند. همانگونه که ايران حضور کشتي هاي نظامي اسرائيلي در خليج فارس را نمي پذيرد ، تل آويو نيز به طور کامل استقرار کشتي هاي نظامي ايراني در درياي مديترانه را نمي پذيرد.

يکي از مقامات اسرائيلي نيز گفت: حضور نيروي دريايي در درياي مديترانه داراي هيچ توجيه نيست. هم اکنون در اسرائيل اين بحث مطرح است که وضعيت فعلي تغيير يابد. اسرائيل چگونگي تعامل با اين اتفاق را مي داند.

اين مقام امنيتي اسرائيل همچنين مدعي شد قصد تهران براي اعزام کشتي هاي جنگي به درياي مديترانه، جزئي از برنامه ايران براي نهادينه کردن نفوذ و جاي پاي خود در کشورهاي منطقه است.

وي ادامه داد: ايراني ها تلاش مي کنند تا پيامي را براي کشورهاي غربي ارسال کنند اينکه آنها وجود ناوگان هاي دريايي بيگانه در خليج فارس را نمي پذيرند.

قرار است ناوگروه دريايي ايران پس از عبور از تنگه باب المندب، درياي سرخ و کانال سوئز وارد درياي مديترانه شود تا در يکي از بنادر ساحلي سوريه در درياي مديترانه مستقر شوند.
اسرائيل، لبنان، مصر و سوريه کشورهاي ساحلي در شرق درياي مديترانه هستند.

امير دريادار غلامرضا خادم بي‌غم جانشين فرمانده نيروي دريايي ارتش ايران در اوايل بهمن ماه جاري گفته بود ناوگروهي از اين نيرو، در آينده اي نزديک به درياي مديترانه خواهد رفت.

نيروي دريايي ايران پيش از اين نيز ناوگروه هايي را به خارج از منطقه خليج فارس و درياي عمان اعزام کرده بود.