رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح تاکيد کرد: بدون شک عزت، سربلندي و تعالي امت اسلامي تنها در سايه اتحاد و اتفاق آنها نهفته است.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس ، سردار سرلشکر سيد حسن فيروز‌آبادي رييس ستاد کل نيروهاي مسلح با گراميداشت هفته وحدت و ميلاد پيامبر(ص) و تولد امام جعفر صادق(ع) ضمن سخناني اظهار داشت: پيوندهاي مشترک ديني و فرهنگي، حسن همجواري، تراکم ذخاير و منابع عظيم انرژي در محدوده سرزمين‌هاي اسلامي و پيشينه تاريخي عميق و تمدن‌ساز جهان اسلام، ظرفيت‌هاي فوق‌العاده‌اي را براي تحق اتحاد، همبستگي و وحدت بين مذاهب اسلامي و ملل مسلمان فراهم آورده است.

رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح افزود: وحدت و همبستگي، بهترين و مؤثرترين راه مقابله با طرح‌ها، نقشه‌ها و توطئه‌هاي تفرقه‌افکنانه دشمنان اسلام را فراروي دولت‌ها و ملل مسلمان قرار داده است.

وي با اشاره به ضرورت اتخاذ استراتژي اتحاد و هم‌افزايي اسلامي بين کشورهاي مسلمان و تلاش براي بهره‌گيري از ظرفيت‌ها و بسترهاي موجود جهت ايجاد يک ساختار بازدارنده دفاعي و فرهنگي برابر اميال سلطه‌گران، تصريح کرد: کشورهاي اسلامي بايد براي منافع ديني، دنيوي و فرهنگي خود با اتحاد يکديگر ساختار نوين و مستحکمي را برابر هجوم فرهنگ بيگانه و نيز طمع‌ورزي‌هاي رژيم صهيونيستي و قدرت‌هاي شيطاني فراهم سازند.

فيروز‌آبادي با اشاره به فلسفه هفته وحدت خاطرنشان کرد: حضرت امام خميني(ره) با ابتکار تاريخي و راهبردي خود در نام‌گذاري هفته وحدت در پي احياي تفکر وحدت و همگرايي اسلامي بين مسلمانان بود، تفکري که قرن‌ها تحت سياست‌ها و منويات نظام‌هاي الحادي و کفر‌آميز حاکم بر جوامع بشري مورد تهاجم و سرکوب شديد حاکمان جور و دست‌نشاندگان استکبار و استعمار قرار گرفته است.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به نقش وحدت و اتحاد مسلمين در تشکيل جبهه ضداستکباري و فراهم‌سازي الزامات شکل‌گيري قدرت مستضعفين تاکيد کرد: هوشمندي و هوشياري برابر سناريوهاي تفرقه‌افکنانه و ضد وحدت دشمنان، بويژه آمريکا و انگليس و رژيم صهيونيستي و ارتقاي تعامل بين مذاهب اسلامي و معطوف ساختن رويکردها و ظرفيت‌ها به سمت دشمن واقعي و ديرين اسلام عزيز يعني فرهنگ ليبرال دموکراسي غرب و صهيونيسم بين‌الملل از ضرورت‌ها و الزاماتي است که تحقق آن خواهد توانست مسير دستيابي به وحدت فراگير بين مذاهب و ملل اسلامي را هموار و روند آنرا سرعت بخشيد.

وي ايجاد جبهه‌اي واحد و فراگير برابر استکبار و قدرت‌هاي شيطاني را از محورهاي مورد تاکيد معمار کبير انقلاب اسلامي و نيز مقام معظم رهبري دانست و تصريح کرد: تا هنگامي که وحدت بين مستضعفين عالم شکل نگيرد نبايد انتظار داشت مستضعفين و محرومان جهان از زير سلطه قدرت‌هاي شيطاني رهايي يابند.

فيروزآبادي در ادامه گفت: مستکبران و استعمارگران همواره در صدد بوده‌اند با طراحي و اجراي نقشه‌هاي شوم و خطرناک بوسيله مزدوران خود در کشورهاي اسلامي از جمله با مطرح ساختن فرقه‌هاي ساختگي به ستيز با انديشه وحدت و تقريب برآيند و مانع از شکل‌گيري وحدت جوامع اسلامي شوند.

وي با برشماري برنامه‌ها و گام‌هاي جمهوري اسلامي براي فراهم سازي شرايط شکل‌گيري وحدت و تعامل تعيين‌کننده بين مذاهب و ملل مسلمان اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران، منادي راستين وحدت اسلامي و برپايي همايش‌هاي منطقه‌اي و جهاني با حضور انديشمندان، متفکران و نخبگان مذاهب اسلامي در اين زمينه است.

عضو شوراي عالي امنيت ملي با تاکيد بر نقش سترگ حوزه‌هاي عميه و نخبگان ديني در احياي آموزه‌هاي ديني و تبيين و ارائه راستين و هدفمند آن براي آحاد جوامع و ملل تصريح کرد: بي‌ترديد اين نقش‌پذيري سرنوشت‌ساز در وضعيت کنوني جهاني مي‌تواند شکاف بين دولت‌‌ها و ملت‌هاي اسلامي و اتکاي تعدادي از آنها به قدرت‌هاي استکباري را در جهان اسلام حل کند.

وي درايت و دورانديشي حضرت امام(ره) و در امتداد آن رهبري حکيمانه مقام معظم رهبري را خنثي‌کننده حيله‌گري‌هاي استکبار براي ايجاد اختلاف بين شيعه و سني قلمداد و تاکيد کرد: بدون شک عزت، سربلندي و تعالي امت اسلامي در اتحاد و اتفاق نهفته است و وحدت و همگرايي بين ملل و دولت‌هاي مسلمان خواهد توانست از يکسو قدرت و شوکت جامعه و امت اسلامي را ارتقاء بخشد و از سوي ديگر دشمنان وحدت اسلامي را رسوا و سناريوهاي وحدت‌شکن آنان را بي‌اثر سازد.

وي استراتژي وحدت جهان اسلام را عامل توانمندسازي آحاد مسلمين معرفي و با مؤثر دانستن امواج ظلم‌ستيزي و اسلام‌خواهي که اخيرا در شمال آفريقا و منطقه خاورميانه پديد آمده است، خاطرنشان کرد: در وضعيت حساس کنوني، جهان اسلام بايد آموزه‌هاي اسلام ناب محمدي (ص) را محور تلاش و حرکت خود قرار دهد و مؤفه‌هاي هويت ديني و ملي خود را شناسايي و برجسته کند.

فيروزآبادي در پايان، هفته وحدت را فرصتي مناسب براي انديشيدن به بازسازي و بازيابي هويت اسلامي فراموش شده قلمداد و تاکيد کرد: تبديل وحدت به مقوله‌اي راهبردي و مستمر از مسائل مهم و سرنوشت‌ساز جهان اسلام به حساب مي‌آيد که خواهد توانست آرزوي ديرين مسلمانان را محقق سازد.