گروه فرهنگی مشرق - در پی اکران های جنبی و دانشگاهی برخی از فیلمهای جشنواره عمار توسط دانشجویان دانشگاه های تهران، از اکران فیلم داستانی «لکه» که جلوگیری شد.
این در حالی است که این فیلم طی چند مرحله در دانشگاه های تهران به نمایش در آمده اما پس از گذشت یک مدت جلوی اکران این فیلم در دانشگاه های تهران توسط مسئولین دانشگاه گرفته شده است.
گویا در طی روند اکران این فیلم در دانشگاه های تهران یکی از مسئولین با ریاست دانشگاه تماس گرفته و از وی درخواست کرده تا به علت مضمون سیاسی فیلم «لکه» جلوی اکران این فیلم را بگیرند که در اسفندماه سال گذشته جلوی نمایش این فیلم در دانشگاه های تهران گرفته شد.
بنابراین گزارش، فیلم داستانی لکه دومین ساخته محمدباقر مفیدی کیا از زاویه ای جالب به حوادث فتنه سال 88 پرداخته است و داستان آن روایت برخورد مادر یکی از کشته شدگان فتنه 88 با یکی از اهالی فتنه است که قرار است در دولت یازدهم بر کرسی پست دولتی بنشیند.
«لکه» که مدت زمان آن 43 دقیقه است به واسطه روایتی تازه از حوادث سال 88 و ارتباط آن با برخی انتصابهای دولت فعلی میتواند یکی از جسورانه ترین آثار در حوزه فیلم های سیاسی باشد که در چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار موفق به دریافت فانوس بهترین فیلم داستانی نیمه بلند شد.
این اتفاق در حالی رخ می دهد که مسئولان در پاسخ به منتقدان فیلمهای علیه نظام و اخلاق عنوان می کنند که منتقدان باید از خود سعه صدر نشان دهند اما فیلم منتقدانه درباره دولت حتی در اکران محدود دانشگاهی هم تحمل نمی شود.
در پی اکران دانشگاهی برخی از فیلمهای جشنواره عمار در دانشگاههای کشور از اکران فیلم «لکه» در برخی دانشگاههای تهران جلوگیری شد.
منبع: فارس