کد خبر 300791
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۸

نویسنده مجله انگلیسی FOUR FOUR TWO تاکید کرد تا زمان حضور کی‌روش در ایران هواداران منچستریونایتد به حضور این مربی فکر نمی‌کنند.

به گزارش مشرق، اندی میتن نویسنده ورزشی مجله FOUR FOUR TWO اسفندماه سال 92 به ایران آمد و 2 دیدار شاگردان کارلوس کی‌روش مقابل کویت و گینه را از نزدیک تماشا کرد و حاصل مشاهدات او تبدیل به گزارش و گفت و گویی جامع با کی‌روش در مورد تیم ملی فوتبال شد که چندی پیش منتشر شد.

این منچستری 2 آتشه که تاکنون گزارش‌هایی مفصل از باشگاه‌هایی چون منچستریونایتد، بایرن مونیخ و رئال مادرید تهیه کرده و با بازیکنانی چون لیونل مسی گفت و گو داشته از دلایل سفر به ایران، روزگار منچستر با مویس، دلیل اختلاف فرگوسن با روی کین، ایران و انگلستان در جام جهانی و به ویژه نظرش در مورد احتمال حضور کارلوس کی‌روش در منچستر یونایتد صحبت کرد که در زیر می‌خوانید.

*چه شد که به ایران سفر کردی؟

من آشنایی قبلی با کی روش داشتم و یکی از کارهای ما بررسی تیم‌های بزرگ دنیا مانند منچستر یونایتد یا بایرن مونیخ است. بعد از برد ایران مقابل کره جنوبی و  صعود به جام جهانی کی‌روش از من خواست برای تهیه گزارش به ایران بیایم.

*اوضاع منچستر در این فصل چندان خوب نیست و گاهی در رسانه‌ها از کی روش بعنوان جانشین مویس یاد می‌شود.

من 8 کتاب درباره منچستریونایتد نوشتم و خودم طرفدار این تیم هستم. 43 بازی منچستریونایتد در نقاط مختلف دنیا را دیده‌ام از جمله بازی رفت منچستر و المپیاکو در یونان که آن روز منچستر خیلی بد بود و البته در طول فصل این وضعیت بد ادامه داشته است. بعد از رفتن فرگوسن مردم انتظار دارند منچستر یونایتد حداقل در رده سوم یا چهارم باشد و نه پایین تر. هواداران از مویس حمایت می‌کنند اما از نتایجی که می‌گیرد خوشحال نیستند.

برای طرفداران منچستر خیلی دردناک است که بعد از سال‌ها در صدر بودن در این فصل نتایج بدی می‌گیرند. برای آنها قابل باور نیست تیمی که همیشه اول بوده اکنون در رده هفتم ایستاده است. بنابراین نظر هواداران منچستر یونایتد این است که به قرارداد با مویس خاتمه داده شود و او را اخراج کنند اما سوال هواداران این است که چه کسی؟ آنها دنبال یک گزینه کامل بجای مویس می‌گردند که بعد از آن بار دیگر دنبال جایگزین نباشند. 2 ماه قبل 20 درصد مخالف مویس بودند اما اکنون تعداد آنها بسیار زیاد است. 

هواداران تصمیم نمی‌گیرند اما در تصمیم ها تاثیرگذار هستند. عملکرد کی‌روش قابل تقدیر است و سابقه خوبی در منچستر دارد. کی‌روش همراه  با فرگوسن بین هواداران بسیار محبوب بود اما او اکنون در ایران است و هواداران یونایتد به احترام مردم ایران به او فکر نمی‌کنند.

*در کتاب خاطرات فرگوسن از رابطه خوب او با سرمربی فعلی تیم ملی ایران و کنار گذاشتن روی کین بعد از اختلافش با کی‌روش صحبت شده است.

فرگوسن نسبت به کی‌روش احترام بیشتری قائل بود تا روی کین. کین  در حال قدرت گرفتن بود و فرگوسن به همین دلیل ناچار شد او را کنار بگذارد. روی کین توانایی بالایی داشت اما زبانش بیشتر کار می‌کرد و به همین دلیل افت کرد. الان یکی از منتقدان شدید منچستریونایتد در برنامه‌های تلویزیونی روی کین است. در میان هواداران هم عده‌ای او را دوست دارند اما عده‌ای اصلا علاقه‌ای به او ندارند.

*دژاگه و قوچان‌نژاد در انگلیس بازی می‌کنند، نظر هواداران در مورد این 2 بازیکن چیست؟

من این 2 بازیکن را می‌شناسم اما موفق نشدم بازی‌های آنها را ببینم. آخرین بازی که از چارلتون دیدم مربوط به یک سال پیش بود که در آن زمان گوچی در این تیم نبود. با این وجود هر 2 باشگاه محبوب هستند و هواداران زیادی دارند. در فوتبال انگلیس همه چیز به خود بازیکن بستگی دارد و اگر عملکرد خوبی داشته باشد فارغ از اینکه برای کدام کشور باشد تماشاگران از او حمایت خواهند کرد. این 2 بازیکن هم می توانند با توانایی‌های خود در فوتبال جزیره موفق و محبوب شوند.

*ایران با 3 تیم خوب در جام جهانی همگروه است با وجود سختی‌ها به صعودمان امیدواریم، این حس منطقی است؟

بله. ایران می‌تواند. آرژانتین در این گروه سطح بالایی دارد و یکی از سه تیم برتر جام است اما ایران با ترکیب تجربه و بازیکنان جوان، همچنین استفاده از تجربیات کی‌روش می‌تواند مقابل نیجریه و بوسنی موفق شود. صعود ایران دور از ذهن نیست و از شنیدن خبر صعود ایران از گروهش در جام جهانی متعجب نخواهم شد، همانطور که صعود ایران از گروهش در آسیا هم کار راحتی نبود.

من 5 هفته در برزیل بودم تا ورزشگاه‌ها را ببینم  و البته همسرم هم برزیلی است و باید به او سر بزنم (با خنده)، در این مدت مردم برزیل بسیار ابراز خوشحالی می‌کنند که می‌توانند با مردم سرزمین‌های دیگر آشنا شوند.

*«سه شیرها» مدت‌هاست که دیگر در جام جهانی وزنه جدی نیستند، در جام بیستم انگلیس چگونه است؟

شانس صعود انگلیس از گروهش در جام جهانی همانند ایران یعنی 50 – 50 است. در گذشته انگلیس تیم قدرتمندی بود اما در طول سالیان افت کرد. این دوره هم انگلیس تیم قدرتمند اما کم تجربه‌ای است. ما لیگ خوبی داریم اما تیم ملی انگلیس چندان قوی نیست. بازیکنان بین المللی زیادی در لیگ انگلیس هستند که این خودش یک مشکل است. شاید انگلستان در سطح تیم‌هایی چون پرتغال باشد و کسی انتظار ندارد که قهرمان جام جهانی شود اما به طور قطع در حد و اندازه‌های نام انگلیس ظاهر خواهد شد.

*دیدارهای تدارکاتی ایران تا جام جهانی تعیین شده، بازی با مونته نگرو، بلاروس، آنگولا و ترینیداد و توباگو. این  برای حضور ما در جام جهانی کافی است؟

قطعا بازی با کویت و گینه که انجام شد برای تیم ایران کافی نیست اما این دیدارهایی که گفتید مفید است. مونته نگرو تیم بسیار خوبی است و نباید آن را دست کم گرفت. معتقدم دیدار مقابل مونته نگرو و ترینیداد، البته اگر آنها تمام بازیکنان اصلی خود را داشته باشند، تجربه بسیار مفیدی برای حضور در جام جهانی خواهد بود.

*در سوال آخر باز هم به فوتبال انگلیس باز می‌گردم. رابطه مورینیو با فرگوسن رقابت و در عین حال احترام است اما مورینیو در مقابل ونگر بی‌رحمانه انتقاد می‌کند؛ تفاوت روابط این مربیان در چیست؟

مورینیو باید به فرگوسن احترام بگذارد چراکه او در سطح بالایی از کار فنی قرار دارد. تفاوت فرهنگ‌ها سبب اختلافاتی میان این مربیان می‌شود اما معتقدم مورینیو چیزی بالاتر برای به رخ کشیدن مقابل ونگر ندارد و باید به او هم احترام بگذارد.

منبع: تسنیم