کد خبر 303027
تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۸

بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران هفته منتهی به ۲۹/۱/۱۳۹۳را اعلام کرد.

به گزارش مشرق به نقل از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران هفته منتهی به ۲۹/۱/۱۳۹۳از سوی این بانک اعلام شد.

1 و 2- لبنیات و تخم‌مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای ماست پاستوریزه و پنیر غیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل هر یک معادل 0.2 درصد افزایش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم‌مرغ معادل 1.4درصد کاهش داشت و شانه‌ای 64500 الی 93 هزار ریال فروش می‌رفت.

3 و 4 - برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه دو معادل 0.2 درصد افزایش یافت و بهای برنج داخله درجه یک ثابت بود. در گروه حبوب، قیمت نخود معادل 2/0 درصد، عدس 5/0 درصد و لوبیا چیتی 1/0 درصد کاهش داشت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

5 و 6 - میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری پرتقال درجه دو، نارنگی، گوجه سبز و طالبی عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن‌ها از نظر کیفی در سطح پائینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌گردید. میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می‌نمودند که در گروه میوه‌های تازه قیمت پرتقال درجه دو معادل 0.3 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.2 درصد تا 16.4 درصد کاهش یافت. در گروه سبزی‌های تازه قیمت پیاز ثابت بود. بهای گوجه فرنگی معادل 0.2 درصد و سیب‌زمینی 7.3 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.3 درصد تا 12.2 درصد کاهش داشت.

7 و 8- گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند بدون تغییر بود. قیمت گوشت تازه گاو و گوساله معادل 0.1 درصد افزایش، ولی بهای گوشت مرغ 2.7 درصد کاهش یافت.

9، 10 و 11- قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت قند معادل 0.7 درصد افزایش ولی بهای روغن نباتی مایع 0.1 درصد کاهش داشت، قیمت شکر، چای خارجی و روغن نباتی جامد ثابت بود.