کد خبر 303255
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۳

عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه از بین یک میلیون و ۷۰۰ هزار کارگر ساختمانی, ۸۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند گفت: ما بقی این تعداد یعنی حدود ۹۰۰ هزار نفر در نوبت بیمه هستند.

 به گزارش مشرق، اکبر شوکت با بیان اینکه تعداد بیمه کردن کارگران در سال 93 به منابع سازمان تامین اجتماعی از فروش پروانه ساخت از طریق شهرداری‌ها به صندوق تامین اجتماعی بستگی دارد گفت: قانون رفع موانع اجرایی بیمه‌ کارگران ساختمانی، سازمان تامین اجتماعی را موظف کرده است با منابع حاصل از فروش پروانهٔ ساخت که از طریق شهرداری‌ها به صندوق تامین اجتماعی واریز می‌شود، تمام کارگران ساختمانی را بیمه کند.

وی افزود: در راستای این قانون مجازاتی هم برای متخلفین تعیین شده است که اجرای این مسئله منوط به این است که حق بیمه به صورت کامل از محل درآمد فروش پروانه‌ ساخت کاملا دریافت شده باشد.اگر حق بیمه از محل پروانه ساخت دریافت شود, امکان بیمه کردن حداقل یک میلیون و 200 هزار کارگر ساختمانی وجود دارد.

 یک عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی در واکنش به اظهار‌نظر اخیر «محمدحسن زدا»، معاون فنی درآمد سازمان تامین اجتماعی که گفته بود «تعهد و برنامه‌ای برای پوشش بیمه‌ای کارگران ساختمانی در سال جاری نداریم» بیان کرد:در قانون بودجه سال 92، سازمان مالیاتی مکلف شده بود 900 میلیارد تومان از کل عوارض ارزش افزوده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها را برای بیمه کارگران ساختمانی به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کند که منجر به سهمیه بندی بیمه کارگران ساختمانی و به تبع، محدود شدن تعداد بیمه‌شدگان  شده بود، نگرانی آقای زدا نیز بابت این موضوع است که امسال نیز در بودجه چنین مسئله ای لحاظ شود. چرا که بیمه کارگران ساختمانی از سوی پروانه ساختمانی هیچ بار مالی برای دولت ندارد.

عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه از بین یک میلیون و 700 هزار کارگر ساختمانی, 800 هزار نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند گفت: ما بقی این تعداد یعنی حدود 900 هزار نفر در نوبت بیمه هستند، البته باید بگویم که نام برخی از کارگران ساختمانی در بین این 900 هزار نفر نیست.
منبع: تسنیم