کد خبر 30407
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۹

حضور فعال منافقين و تيم‌هاي ترور اين فرقه در ماجراي فتنه 25 بهمن نشان مي‌‌دهد که فرقه رجوي براي موفقيت در اين فتنه از قبل برنامه‌‌ريزي گسترده‌اي تدارک ديده بود.

به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اطلاع رساني هابيليان (خانواده شهداي ترور کشور)، بنا بر گزارشات موثق، مريم رجوي (همسر سرکرده منافقين) براي حضور گسترده و پر رنگ در اغتشاشات 25 بهمن، با واحدهاي عملياتي اعزامي به تهران در تماس مستقيم بوده و دستور شليک به سوي جمعيت خودجوشي را صادر مي‌کند که براي دفاع در مقابل جماعت اندکي از فتنه‌گران، به مقابله برخواسته بودند و در اين عمليات تروريستي که عصر روز دوشنبه 25 بهمن در منطقه قصرالدشت تهران به وقوع پيوست، دانشجوي بسيجي‌ «صانع ژاله» به شهادت رسيد و چهار نفر به شدت مجروح شدند.
بر پايه اين خبر براساس افشاگري يکي از دانشجويان فعال در فرانسه طي هفته‌هاي گذشته بيش از 350 تن از عوامل سازماندهي شده منافقين، طبق طرح مسعود رجوي موسوم به (خروش‌ بهمن) از اروپا و چند کشور آسيايي به تهران و شهرهاي بزرگ ايران اعزام شده بودند.
واحدهاي عملياتي منافقين در روز 25 بهمن با سوار شدن بر روي فراخوان سرکردگان جنبش سبز، قصد ايجاد درگيري و ايجاد آشوب را داشتند و با ايجاد رعب و وحشت و به آتش کشيدن سطل‌هاي زباله، شکستن شيشه باجه‌هاي تلفن و اماکن عمومي اقدام به ايجاد نا‌امني کردند.
بر اساس دستورالعمل مشخصي که از طرف مسعود و مريم رجوي صادر شده بود، واحد‌هاي عملياتي منافقين مردم حاضر در صحنه که براي دفاع از کشور و نظام، به صحنه مقابله با منافقين آمده بودند را هدف آماج گلوله مسلسل‌‌هاي خود قرار دادند تا وانمود شود نيروهاي امنيتي ايران براي جلوگيري از پيشرفت تظاهرات به سوي مردم عادي تيراندازي کرده و حمام خون راه انداخته‌اند.
البته تلاش‌هاي ابلهانه اين گروه منفور تروريستي در اين راه در چند زمينه تاکنون مورد شناسايي قرار گرفته و عموماً با شکست مواجه شده است. اين تلاش‌هاي بي‌سرانجام را مي‌توان در چند گروه تقسيم بندي کرد؛

1 – پروژه «اتاق سرخ» در فرانسه پايگاه تروريستي OVERS –SUR-OISE؛

در خرداد 1388 مرکزي تحت نام «اتاق سرخ» توسط تروريست‌هاي مستقر در فرانسه به سرپرستي مريم رجوي و با دستور سرکرده فراري فرقه تشکيل شد. هدف از ايجاد اين اتاق شناخت چگونگي راههاي تاثيرگذاري بر تحولات ايران در درون و برون مرزهاي ايران بود و از جمله تصميمات اتخاذ شده در اين مرکز رصد کردن دقيق رخدادهاي ايران و ايجاد پايگاه‌هايي مجازي جهت اشاعه دروغ و خبرسازي و جعل خبر در رسانه‌ها بود.

2 – ساخت و راه اندازي وب سايت‌هاي پوششي جهت اثرگذاري بر اخبار در جوامع مجازي؛

دستگاه تبليغي و دروغ ساز فرقه رجوي در ابتدا در سال 1387 سايت ايران پرس نيوز را به راه انداخته بود در سال 1388 اقدام به ايجاد سايت‌هايي به نام آژانس ايران خبر unity4iran (سايت سبز تقلبي)، آسمان ديلي نيوز، رنگين کمان، پژواک ايران، جنگ خبر، فعالان حقوق بشر در ايران، وبلاگ نويسان نه به اعدام، حمايت از خانواده‌هاي جانباختگان و بازداشتي‌ها و چندين سايت جديد‌التاسيس و بدون نام و نشان ديگر کرد. قابل توجه است که اين سايت‌ها‌ي پوششي از خانه‌هاي تيمي و پايگاه‌هاي اين فرقه در فرانسه (پاريس) انگليس (لندن)، آلمان (کلن)، نروژ (اسلو) راه اندازي و مشغول فعاليت هستند و اخبار و نوشته‌هاي منتشر شده در اين وبسايت‌ها عموماً ساختگي بوده و با اهداف خاص اين گروه طراحي و تدوين مي‌گردند.

3 – فعال کردن اعضاي قديمي و همچنان طرفدار فرقه جهت پياده کردن طرح «شهيد سازي و تبليغ»؛

پس از سقوط ارباب فرقه رجوي (صدام حسين) و تسليم و واگذاري اسلحه از طرف تروريست‌هاي مستقر در اشرف به نيروهاي آمريکايي (درسال 2003)، به مدت 5 سال سرپرستي و حمايت از اين تروريست‌ها به‌عهده آمريکا واگذار شد و فرقه رجوي طي اين پنج سال با دست‌هاي باز تعدادي از اعضاي سابق خود را به اشرف کشيد و پس از تعليم و آموزش آن‌ها را جهت فعاليت‌هاي تبليغي به داخل ايران فرستاد؛ افرادي چون علي صارمي، جعفر کاظمي و محمدحاج بابايي که طي دهه شصت دستگير شدند و پس از تحمل زندان و دادن تعهد و توبه کردن آزاد شده بودند. اين افراد همچنان به فعاليت خود براي اين فرقه ادامه دادند ولي تداوم خيانت‌هايشان به کشور، سرنوشتشان را به چوبه دار گره زد.

4 – تلاش براي نفوذ در رسانه‌ها براي تبليغ و اشاعه دروغ؛

يکي ديگر از تلاش‌هاي دستگاه تبليغي اين فرقه تلاش براي نفوذ در رسانه‌هايي چون بي بي سي، صداي آمريکا، راديو فردا و راديو زمانه مي‌باشد. تلاش اين فرقه تنها در رسانه صداي آمريکا و تا حدودي راديو زمانه ممکن و در راديو فردا و بي بي سي با شکست مواجه شد و عوامل پوششي و نفوذي اين فرقه در صداي آمريکا علي جوانمردي، جمشيد چالنگي و بيژن فرهودي مي‌باشند که دعوت از حسن داعي‌الاسلام (تروريست قديمي و کراواتي کنوني) و همچنين ارتباط افرادي چون علي جوانمردي و جمشيد چالنگي با اسارتگاه اشرف و در اختيار گذاشتن فرصت تبليغ جهت اشاعه دروغ از جانب برخي از اسيران را مي‌توان در اين زمينه ارزيابي کرد. گفتگوي راديو زمانه با محمدرضا روحاني از اعضاي اين فرقه نيز دليل ديگري از تلاش دستگاه تبليغي اين فرقه براي نفوذ و اشاعه دروغ در رسانه محسوب مي‌شود.

5 – تلاش براي شکار و جذب و تطميع روزنامه‌نگاران جوان در ايران؛

افراد تيم فرقه رجوي مستقر در انگليس که شامل تعدادي از زنان اين فرقه هستند، طي يک سال و نيم گذشته با ارتباط گيري با برخي روزنامه‌نگاران جوان در ايران براي درج اخبار دروغ در وبسايت‌هاي جديد‌التاسيس مذکور، از جمله ايران پرس نيوز و آژانس ايران، فيلم‌هاي کوتاه تبليغي از نوشتن شعار در مکان‌هاي خاص تهيه کرده و آنها را به‌ عنوان خبرنگاران خود! در ايران بخورد منابع خبري داده‌اند. آژانس ايران خبر با سرقت فيلم‌هاي ارسالي کوتاه از ايران در سطح نت و با درج نام اين منبع دروغين (INA) اينگونه ادعا مي‌کند که اين فيلم‌ها را خبرنگارانش از ايران ارسال مي‌کنند! که البته اين دروغگويي‌ها به موقع در سطح وسيع افشا شد. در ضمن عموم اين خبرنگاران که از ماهيت اين افراد و تشکيلات تروريستي آنها در انگليس آگاه شدند دست به افشاي اينگونه تلاش‌هاي ابلهانه زدند و کار اين شيادان را به کسادي کشاندند.

6 – ساخت و راه اندازي سازمان‌ها و سايت‌هاي تقلبي و در قالب پوششي دفاع از حقوق بشر؛

سازمان «گزارشگران حقوق بشر در ايران» يک تشکيلات تقلبي و ساخته و پرداخته فرقه تروريستي رجوي است و برخي افراد که در ابتدا از ماهيت اينگونه تشکيلات آگاه نبودند بدان پيوستند و صد البته پس از آگاهي از اين دام شيادي، فوراً از آن جدا شده و به افشاگري در برابر فرقه تروريستي رجوي و اينگونه سايت‌ها و سازمان‌هاي قلابي پرداختند. نامه شيوا نظر آهاري و دوستانش در مورد سازمان تقلبي و رجوي ساز «گزارشگران حقوق بشر در ايران» از نمونه‌‌هاي برجسته اين افشاگري است.

7 – ترور سه تن از دانشمندان هسته‌اي ايران در سالهاي 88 و89 توسط فرقه رجوي؛

رژيم اسرائيل و بقاياي گروه‌هاي ترور اين فرقه در ايران، در سال 1388 دکتر مسعود عليمحمدي، استاد دانشگاه تهران را هنگام خروج از منزل ترور کرده و به شهادت رساندند. گروه ترور اين فرقه همچنين درسال 1389 دو تن از دانشمندان اتمي ايران به نام‌هاي مجيد شهرياري و همسرش را در يک عمليات تروريستي به قتل رساند و فريدون عباسي يکي ديگر اساتيد ايراني بود که در همين دوران توسط گروه ترور فرقه رجوي ترور شد که البته عمليات تروريستي منافقين در اين مورد ناکام ماند و دکتر عباسي به شهادت نرسيد. بي شک اينگونه عمليات بگونه‌اي مشترک توسط دستگاه‌هاي اطلاعاتي رژيم اسرائيل و با کمک مزدوران داخلي آنها (تروريست هاي رجوي) امکان پذير شده است و چنين همکاري تنگاتنگي بين دستگاه تروريستي رجوي و دولت اسرائيل پس از سقوط ارباب اين گروه تروريستي (صدام) شدت گرفته و رژيم اسرائيل و آژانس يهود کمک‌هاي مالي، اطلاعاتي و سياسي فراواني را طي سال 2002 بدين سو، در اختيار اين فرقه خائن تروريستي قرار داده و همچنان مي‌دهد.