نگ اندازی وزارت مسکن برای جانباز کار آفرینبسیاری از رزمندگان دوران دفاع مقدس، با وجود جراحت های بسیاری که ازاین ایام برتن دارند، حاضر به دریافت خدمات از نهادهای خدمات رسان نیستند و دوست دارند همانگونه که بی ریا و بدون چشمداشتی به جبهه ها برای دفاع از سرزمین و ناموس کشورشان حضور پیدا کردند، در دوران پس از دفاع نیز چنین رویه ای در پیش گیرند و بی منت به مردم روزگار خود را بگذرانند.
در این میان برخی خاطرات دوران دفاع مقدس از زبان آنانی که هنوز رمق و اشتیاقی برای بازگو کردن این خاطرات دارند به قدری جذاب و شنیدنی است که، تحریر برخی از آن ها می تواند تلنگری به کسانی باشد که مسئولیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را بر عهده دارند.
سید حسین سید جبرائیلی، جانباز 25 درصد دوران دفاع مقدس است که با وجود شیمیایی بودنش و نیز وجود ترکش هایی در سر، پا و دستانش و ناشنوایی کامل یک گوش و شناویی 35 درصدی گوش دیگرش، بی علاقه به دریافت درصد بیشتر جانبازی برای خود می کوشد با استفاده از تفکر اقتصادی خویش راهی برای اشتغال زایی و رونق اقتصادی کشور پیدا کند، تلاشی که به گفته وی، با سنگ اندازی های بی مورد برخی وزارتخانه ها و افراد حاضر در آن، تاکنون محقق نشده است.
همه مشکلات یک سرمایه گذار جانباز
می گویند که چون پول داری، باید خرج کنی تا بتوانی سند ملکت را دریافت کنی!!
این جمله ای است که سید حسین سید جبرائیلی به خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری شهدای ایران گفته و می گوید: سال 85، در مناقصه خرید زمینی به مساحت 736 متر با کاربری خدماتی از سازمان مسکن و شهرسازی در بلواز فرحزادی اقدام کردم که چون فردی دیگر برنده مناقصه شد اما، حاضر به خریداری زمین نگردید، به دستور وزیر وقت مسکن و شهرسازی به فرد دوم برنده در مناقصه که من بودم این زمین را به قیمت کارشناسی فروختند.
وی توضیح داد: فرد برنده اول می بایست 80 درصد مبلغ مناقصه را به صورت نقدی و 20 درصد دیگر آن را به صورت اقساطی در 24 ماه پرداخت می کرد اما، با انصرافش و به دستور وزیر که سند دستور آن را نیز دارم مقرر بود 50 درصد نقد و 50 درصد اقساطی وجه این زمین را که در آن زمان 750 میلیون تومان ارزش داشت را پرداخت کنم که با فروش خانه و قرض و وام توانستم کل این مبلغ را به صورت یکجا در سال 86 پرداخت کنم که سند پرداختی نیز موجود است.
به گفته این جانباز دوران دفاع مقدس، بر اساس برنامه ریزی هایی که صورت گرفت مقرر شد در این محل تعمیرگاه خودرو به دلیل آشنایی ام با مسایل فنی خودروها راه اندازی کنم که از انجام آن منصرف شدم و برنامه را به کارواش تغییر کاربری دادم.
سید جبرائیلی یادآور شد: بر این اساس با مراجعه به شهرداری تهران مجوز تغییر کاربری را اخذ و در این راستا، نسبت به دیوار کشی و محصور کردن محیط برای انجام فعالیت های مربوطه اقدام کردم اما، در کمال تعجب مشاهده کردم دیوارکشی های صورت گرفته از سوی افرادی از بین رفته است که در نهایت با بررسی های صورت گرفته مشخص شد یکی از همسایه ها که مجری صدا و سیماست شکایتی ارایه کرده و گفته است در این مکان نباید چنین کاری ایجاد کنم.
جانباز 25 درصد دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: با پیگیری های صورت گرفته از شهرداری تهران بار دیگر جواز فعالیت خدماتی برایم صادر کرده و گفتند که پایان کار را نیز آماده کردند اما، مسئولان مسکن و شهرسازی از صدور سند مالکیت به منظور ارایه آن به شهرداری برای صادر شدن پایان کارم خوداری کرده و درخواست هایی از من دارند که در ضوابط قانونی طرح آن محلی از اعراب ندارد.
به گفته سید جبرائیلی، یکی از کارکنان این اداره که جوانی متولد سال های اول دهه 60 است برای صدور سند مالکیت ملکم، درخواست 650 میلیون تومان رشوه کرد و به دلیل اینکه با پرداخت این مبلغ مخالفت کردم و این موضوع را با پیگیری به نتیجه رسانده و این کارمند را به دلیل این تخلف اخراج شد، تاکنون موفق به دریافت سند مالکیتم نشدم.
این جانباز سرمایه گذار درفعالیت های اقتصادی، ادامه داد: هم اینک مدت ها است که برای دریافت سند مالکیت زمین و شروع فعالیت های اقتصادیم که با راه اندازی آن زمینه برای اشتغال دست کم 30 تن به صورت مستقیم فراهم می شود اقدام کرده ام و با وجود پیگیری های صورت گرفته، به علت افزایش بهای زمین و واقع شدن این ملک در یکی از بهترین مناطق شهر تهران، عده ای می کوشند به انحای مختلف ازمن پول دریافت کنند تا مشکلم را برطرف کنند که تاکنون به درخواست های این افراد پاسخی نداده ام و تلاش دارم از راه قانونی این مشکل را برطرف کنم.
بنیاد هم برای مشاوره پول خواست
وی در پاسخ به این سوال که آیا به بنیاد شهید و معاونت حقوقی آن برای دریافت مشاوره های حقوقی مراجعه ای کرده است یا نه، گفت: به بنیاد شهید منطقه مراجعه و مسئول امور حقوقی بنیاد درخواست کرد که برای پیگیری و به نتیجه رساندن این پرونده به وی مبلغی پرداخت کنم که قابل قبول نیست.
سید جبرائیلی با درخواست از وزیر مسکن و شهرسازی مبنی برصدور سند مالکیتش گفت: همواره تلاش کرده ام در مسیر قانون حرکت کرده و در راستای مجوزهایی که از شهرداری اخذ و تعهداتی که برای اجرای پروژه داشته ام اقدام کنم و قصور و کوتاهی در این بخش نداشته ام و اینک انتظار دارم بر اساس قانون سند مالکیتم صادر شود.
وی ادامه داد: براساس اعلام اداره کل مسکن و شهرسازی استان تهران به شماره 922/67970 مورخ 24 مهرماه سال 90، این اداره کل درپاسخ به نامه شهرداری تهران اعلام می کند که پروانه ساختمانی شماره 23304 که به نام اینجانب صادر شده است در مهلت قانونی صادر شده است و مشکلی از این نظر از سوی اداره مسکن و شهرسازی وجود ندارد و ادامه فعالیت هایم در این ملک منع قانونی ندارد اما، اینک همین اداره کل به نامه خود توجهی نکرده و از صدور سند مالکیتم خودداری می کند.
سرمایه گذار و جانباز 25 درصد دفاع مقدس، اظهار داشت: این آمادگی را دارم در صورت راه اندازی مجموعه خدماتی خود، از میان نیروهای جانباز و یا فرزندان آن ها که بیکار هستند کارکنان خود را انتخاب و دین خویش را به این خانواده ها ادا کنم.
* شهدای ایران
کد خبر 304664
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۵
بسیاری از رزمندگان دوران دفاع مقدس، با وجود جراحت های بسیاری که ازاین ایام برتن دارند، حاضر به دریافت خدمات از نهادهای خدمات رسان نیستند و دوست دارند همانگونه که بی ریا و بدون چشمداشتی به جبهه ها برای دفاع از سرزمین و ناموس کشورشان حضور پیدا کردند، در دوران پس از دفاع نیز چنین رویه ای در پیش گیرند و بی منت به مردم روزگار خود را بگذرانند.