کد خبر 306233
تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۷

برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی کشنده هستند که در این مقاله با آنها آشنا می‌شوید.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، برخی از مواد غذایی برای سلامت ما مفید و دارای ویتامین‌هایی هستند اما به دلایلی کشنده نیز هستند که باید از خوردن آنها خودداری کنید؛ این مواد غذایی بی‌ضررند اما گاهی خوردن زیاد بعضی از آنها کشنده است.



گیلاس-

هسته گیلاس دارای سیانور است که خوردن دوتای آن کشنده است.



ریواس-

برگ ریواس دارای اسید اکزالیک است که کشنده است.



کارامبولا–

بومی اندونزی است در مناطق گرمسیری جهان یافت می‌شود به رنگ زرد متمایل به سبز یا زرد متمایل به نارنجی است دارای 5-6 دنده و به شکل ستاره است؛ اگر ناراحتی کلیوی دارید این میوه را نخورید و به دلیل داشتن «کارامبوکسین» باعث حملات قلبی و مرگ می‌شود.



سیب زمینی–

اگر سیب‌زمینی سبز رنگ یا سایه‌هایی از رنگ سبز داشت را نخورید چون دارای «سولانین» نوعی سم است و موجب استفراغ و اسهال می‌شود.



مانیوک یا کاساوا–

نوعی گیاه در آمریکای مرکزی و جنوبی مخصوصا در آمازون وجود دارد؛ همیشه باید شسته و پخته شود در غیر این صورت می‌تواند در بدن به سیانور تبدیل شود.



لوبیا قرمز–

در صورتی که لوبیا قرمز خام خورده شود حالت تهوع شدید بوجود می‌آورد.



گردو–

خوردن گردو بیش از حد می‌تواند شخص خورنده را دیوانه کند.

مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: فارس