کد خبر 308144
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۸

تهیه انواع کوکوها پیشنهاد این هفته ما برای شماست تا در آخر هفته از آن استفاده و سفره رنگینی را برای اعضای خانواده‌تان پهن کنید.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، پخت غذا آن هم در زمان اندک همواره دغدغه ای برای زنان شاغلی است که برخی اوقات آنقدر دیر به خانه می‌آیند که فرصت تدارک دیدن برای شام را ندارند.

از این رو بیشتر اوقات به سراغ غذاهای آماده می‌روند تا به نوعی این کمبود وقت را جبران کنند و به موقع میز شام را بچینند، این در حالی است که در چنین زمان‌هایی می‌توان به سراغ تهیه غذاهایی رفت که پخت آنها به زمان زیادی نیاز ندارد ضمن اینکه در گروه غذاهای حاضری و غذا فوری(فست فود)ها نیز جای نمی‌گیرند.

تهیه انواع کوکوها پیشنهاد این هفته ما برای شماست تا در آخر هفته از آن استفاده و سفره رنگینی را برای اعضای خانواده‌تان پهن کنید.
 
کوکوی پنیر و جعفری

اگر با شیر و لبنیات میانه خوبی دارید، بد نیست برای یک بار هم که شده این غذا را در خانه درست کنید، شاید مشتری همیشگی آن شوید.برای تهیه این کوکو باید ابتدا، 100 گرم پنیر سفید، نصف لیوان شیر، سه عدد تخم مرغ، جعفری خرد شده و نمک و فلفل با توجه به ذائقه خود تهیه کنید.

 در قدم بعد پنیر را در درون یک ظرف بگذارید و با کمک چنگال آن را له کنید تا نرم شود.حالا تخم‌مرغ، شیر و سپس جعفری را به آن اضافه کنید.

نمک و فلفل را فراموش نکنید. محتویات ظرف را به خوبی به هم بزنید تا یکدست شود. ماهی تابه را روی شعله گاز بگذارید و درون آن دو قاشق غذاخوری روغن بریزد و صبر کنید تا به خوبی داغ شود. موادی را که آماده کرده‌اید درون آن بریزید و با ته قاشق پهن کنید. يك طرف كوكو كه سرخ شد، كوكو را به آرامي درون ماهيتابه برگردانيد و طرف ديگر را سرخ كنيد.
 
 کوکوی بادمجان

اگر تصمیم دارید به بازار بروید و نیازهای خانه را تهیه کنید می‌توانید فهرست مورد نیاز کوکوی بادمجان را نیز در دستور کار خود قرار دهید.

 به این ترتیب بادمجان سه عدد متوسط ، فلفل دلمه یک عدد، قارچ 100 گرم، سه عدد تخم مرغ، سبزی‌های معطر و سبوس گندم را تهیه کنید. حالابادمجان‌ها را آب پز کنید تا در هنگام سرخ کردن روغن کمتری را به خود جذب کنند.البته می‌توانید آن را  کباب هم کنید. سپس آنها را به خوبی له کنید. قارچ و فلفل دلمه را به صورت مربع مربع خرد و به بادمجان‌ها اضافه کنید.حالا نوبت به سبزی‌های خشک معطر است که میزان آن به ذائقه شما بستگی دارد.

سبوس گندم را هم به این مواد بیفزایید، تخم مرغ‌ها را در ظرف دیگری شکسته و نمک و فلفل به آن اضافه کنید. پس از اینکه به خوبی مخلوط کردید، سایر مواد را داخل آن بریزید و به آرامی هم بزنید.درون ماهی تابه دوقاشق غذاخوری روغن بریزید، می‌توانید از روغن زیتون نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید.

 کوکوی ورمیشل

درون قفسه های آشپزخانه را بررسی کنید و یک بسته ورمیشل، سه عدد سیب زمینی ، دو حبه سیر ،  دو عدد پیاز متوسط ، نمک و فلفل به میزان لازم آماده کنید. از درون یخچال هم  گوشت چرخ کرده 500 گرم، هویج سه عدد، دو قاشق رب گوجه فرنگی، تخم مرغ پنج عدد و یک عدد لیموترش بیرون بیاورید.پیازها، سیر،هویج و سیب زمینی‌ها را به صورت نگینی خرد کنید، آب لیموي تازه را نیز بگیرید تا به موقع به مواد کوکو اضافه کنید.ابتدا روغن را داغ کنید و پیازها را در آن تفت دهید، حالا سیر و گوشت را به آن اضافه کنید.هویج و سیب زمینی را هم جدا از هم سرخ کنید.

سپس همه مواد را در یک ظرف ریخته و  با هم مخلوط کنید. حالا نوبت به افزودن رب گوجه فرنگی، آب‌لیموترش، نمک و فلفل است. باید ورمیشل را درون آب جوشی که به آن نمک و روغن اضافه کرده‌اید بریزید، بعد از چهار دقیقه آن را  آبکش کنید و  با آب سرد بشوید تا نشاسته‌اش  به طور کامل برود، بعد آن را داخل ظرفی ریخته و تخم مرغ‌هایی را که قبل از این به خوبی هم زده‌اید و با نمک و زعفران مخلوط کنید.

حال موادی را که تهیه کرده‌اید در یک تابه روغن بریزید، داغ کنید و نصف ورمیشل را در آن پهن کنید و روی آن را با مواد بپوشانید، دوباره ورمیشل را روی مواد گوشتی بریزید و در تابه را بگذارید.
 
کوکوی اسفناج با پنیر پیتزا

می‌گویید مگر می‌شود با اسفناج و پنیر پیتزا کوکو هم درست کرد. به نظر من بهترین پاسخ تهیه این غذا است. پس در قدم نخست ۱۷۵ گرم پنیر پیتزا،۲۲۵ گرم آرد سیب زمینی،۵۰ گرم برگ اسفناج،۲ عدد تخم مرغ، نصف فنجان آرد و کمی کره آماده کنید.در قدم دوم، پس از اینکه سیب زمینی‌ها را شستید، آنها را در آب جوش بگذارید تا بپزد، البته یادتان باشد کمی نمک نیز به آب اضافه کنید. حالا آن را رنده و با زرده تخم مرغ مخلوط کنید.

نیمی از پنیر پیتزا و آرد را درون ظرف دیگری با نمک و فلفل مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را هم درون یک ظرف بزنید تا رنگ آن سفید شود. حالا به عبارتی در قدم سوم همه مواد را با برگ اسفناج مخلوط کنید تا یک دست شود. ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید، مواد را درون آن ریخته و باقیمانده پنیر پیتزاها را نیز روی آن بپاشید. حال بگذارید تا با حرارت 300درجه برای پانزده دقیقه درون فر بمان

کوکوی میگو

استفاده از  گوشت سفید به ویژه غذاهای دریایی از توصیه‌هایی است که بیشتر پزشکان تغذیه به افراد می‌کنند. اما به طور قطع لحاظ کردن تنوع در پخت غذا  نکته مهمی است که نباید از آن غافل شد. برای تهیه این غذا باید 200 گرم میگو، 4 عدد تخم مرغ، یک قاشق سوپ خوری پیاز داغ، آب لیمو، رب گوجه فرنگی و دو قاشق سوپ خوری هم جعفری آماده کنید.

از نمک، فلفل، ادویه کاری، زعفران و پودر سیر نیز با توجه به مذاق خود و اعضای خانواده‌تان استفاده کنید.اما طرز تهیه؛ میگو و پیاز داغ را در روغن تفت دهید. رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آب‌لیمو، نمک و فلفل را به آنها اضافه و کمی سرخ کنید.

سپس محتویات را مدتی کنار بگذارید تا سرد شوند.در مرحله بعد سیب زمینی‌ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط کنید و بعد میگوها را نیز درون آن بریزید. مانند همه انواع کوکو مایه را با حرارت ملایم در تابه سرخ کنید.
 
کوکوی ذرت و برنج

این نوع کوکو در دولایه تهیه می‌شود و برای پخت و سرو آن باید مواد لازم را به دو دسته تقسیم کرد. ابتدا لایه نخست؛ که مواد اولیه آن شامل یک پیمانه برنج خام، یک عدد سینه پخته شده، سه عدد زرده تخم مرغ، یک عدد پیاز و چهار حبه سیر می‌شود.

مواد مورد نیاز برای لایه دوم نیز عبارت است از دو قاشق غذا خوری زرشک، نصف پیمانه خلال بادم، ذرت پخته یک پیمانه،سیب زمینی رنده شده یک عدد متوسط، دو عدد گوجه فرنگی ریز رنده شده. نصف پیمانه خلال بادام،  سه عدد سفیده تخم مرغ، نمک و فلفل به میزان دلخواه.

اما برای پخت این نوع از کوکوها ابتدا برنج را مانند کته بپزید.پیاز را هم رنده کنید و کمی در روغن تفت دهید. در قدم بعدی به ترتیب سیر خرد شده و مرغ را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل و ادویه هم فراموش نشود. زعفران هم به دلیل رنگ و بوی خوبی که دارد توصیه می‌شود. بعد از اینکه همه مواد را با هم تفت دادید، صبر کنید تا سرد شود.

حالا نوبت مخلوط کردن برنج و زرده های تخم مرغ با مواد است. مواد نخستین لایه کوکو آماده است. ظرف پیرکس را کمی چرب و مواد را در آن بریزید.حال برای تهیه لایه دوم ابتدا سیب زمینی‌ها را سرخ کنیدسپس آنها را روی مواد قبلی بریزید وبعد از صاف کردن نیم ساعت با حرارت متوسط درون فر بگذارید تا طلایی شود.

مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.

منبع: حمایت