کد خبر 308395
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۱

یک کارشناس طب سنتی گفت: گوشت گاو و فرآورده‌های مانند سوسیس و کالباس باعث اختلالات خواب و ضایعات پوستی و عدم تمرکز می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، سید جواد علوی کارشناس طب سنتی، اظهار داشت: زرده تخم‌مرغ عسلی به عنوان غذایی کامل برای بچه‌ها بسیار مناسب است و چون هضم کودکان قوی نیست برای آنها بسیار مفید است.

به گفته وی بهترین گوشت برای انسان گوشت بره و بزغاله یک ساله است و گوشت سردست و گردن بهتر از ران است. گوشت شتر حرارت دارد و برای افراد گرم مزاج مناسب نیست و بهتر است کمتر مصرف شود.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: شلغم برای کاهش وزن مفید است زیرا شکم را پر می‌کند و اختلال در اخلاط را ایجاد نمی‌کند همچنین پیاز غذای خوبی است و خاصیت دارویی آن بر غذاییت آن غلبه دارد و نباید زیاد مصرف شود؛ پیاز ضد باکتری و رقیق کننده خون است ولی مصرف زیاد آن موجب کاهش حافظه می‌شود.

علوی عنوان کرد: گوشت گاو و فرآورده‌های آن مانند سوسیس و کالباس باعث اختلالات خواب و ضایعات پوستی و عدم تمرکز می‌شود. همچنین، گوشت قدید به گوشت کهنه، فریز شده و کنسرو اطلاق می‌شود که برای بدن مفید نیست.

وی گفت: مصرف مداوم بادمجان تولید سودا و گرفتگی مجاری می‌شود. همچنین، کلم داروی خوبی برای دردهای مفصلی است، زیرا متعدل و کثیر الغذاست درحالی که کلم معمولی کثیف و متوسط الغذاست.

این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: زردک همان هویج ایرانی است با زرد متمایل به نارنجی و داروی خوبی است به خصوص تخم آن، که در بعضی از بیماری‌های زنان مانند خونریزی‌های غیر طبیعی رحم مفید است.

مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: تسنیم