کد خبر 3119
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۲:۱۶

يک متخصص تغذيه اظهار کرد يکي از روش‌هاي مناسب تغذيه‌اي جهت کاهش مصرف گوشت قرمز، استفاده از ماکاروني با گوشت مرغ يا تن ماهي است که براي کودکان و سالمندان قابل هضم‌تر است.

به گزارش سرويس جامعه مشرق،  دکتر شادي روستايي در گفتگو با ايسنا با اشاره به اين‌که يکي از آداب غيرصحيح ايراني‌ها، مصرف ماکاروني با گوشت قرمز است، گفت: بهترين موادي که مي‌توان همراه با ماکاروني مصرف کرد، ‌ترکيبات پروتئيني است؛ زيرا ماکاروني خود از گروه نان و غلات است و زماني که با پروتئين مصرف مي‌شود،‌ کامل خواهد شد. اين پروتئين مي‌تواند شامل پنير، گوشت چرخ‌کرده مرغ و يا تن ماهي باشد.
وي گفت: به طور کلي توصيه مي‌شود در طول روز بر حسب نياز سن و وزنتان بين 6 تا 11 واحد نان و غلات مصرف کنيد. هر فرد بر حسب ذائقه مي‌تواند 2 تا 3 واحد آن را به ماکاروني اختصاص دهد. در ضمن نصف ليوان ماکاروني پخته معادل يک واحد از اين گروه محسوب مي‌شود. دکتر روستايي تاکيد کرد: ‌در نان مي‌توان سبوس به مقدار زياد دريافت کرد اما در ماکاروني‌هاي معمولي موجود، سبوس وجود ندارد، به همين دليل توصيه مي‌شود در صورت امکان، ماکاروني با آرد سبوس‌دار تهيه و استفاده شود.