کد خبر 312727
تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۹

مشاور وزیر بهداشت و دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور، از اهدای قطعه زمینی به ارزش 5 میلیارد تومان توسط یک جانباز نابینا برای ساخت بیمارستان تخصصی سرطان، خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، سید رضا نیری مشاور وزیر بهداشت و دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور، روز یکشنبه در نشست خبری که به منظور تشریح عملکرد مجمع خیرین سلامت کشور برگزار شد، اظهارداشت: تا پایان سال گذشته بالغ بر 2300 میلیارد تومان کمک مردمی توسط خیرین و نیکوکاران برای ساخت مراکز درمانی و حمایت از بیماران محروم کشور پرداخت شده است.

وی از اهدای 5 هزار قطعه زمین به مساحت 13 میلیون متر مربع، 16 هزار مورد تجهیزات پزشکی، 2780 مورد تجهیزات غیرپزشکی و 129 دستگاه آمبولانس و سایر وسایل نقلیه به مجمع خیرین سلامت خبر داد و گفت: تمامی تجهیزات پزشکی به وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی کشور تقدیم شده است.

نیری با اشاره به اهدای زمینی به ارزش 5 میلیارد تومان توسط یک جانباز نابینا از دوچشم برای ساخت بیمارستان تخصصی سرطان در بیرجند خبر داد و افزود: دختر خانم جوانی که در حادثه تصادف پدر و مادرش را از دست داده بود و خودش نیاز مبرم به پول داشت، دیه 50 میلیون تومانی که به او تعلق گرفته بود را برای ساخت درمانگاه شبانه روزی در روستای محل سکونت شان هزینه کرد.

مشاور وزیر بهداشت با اعلام اینکه از این قبیل کمکهای خیرین بسیار زیاد است، تاکید کرد: در گذشته پولهایی برای ساخت مراکز درمانی توسط خیرین هزینه می شد که وزارت بهداشت نمی توانست از آنها استفاده کند. از همین رو، برنامه ما این است که برای ساخت مراکز درمانی، با وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی در سراسر کشور هماهنگ عمل کنیم و ساخت این قبیل مراکز را بر اساس اولویت و نیازها آنها در دستور کار قرار دهیم.

نیری به شرایط سخت تحریم و آثار آن بر محدودیت در تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز در کشور اشاره کرد و گفت: در چنین شرایطی، ما توانستیم تنها دستگاه "پت سی" که پیشرفته تر از "پت اسکن" است، وارد کشور کنیم و در حال حاضر با راه اندازی آن در بیمارستان مسیح دانشوری، توانسته ایم برای تشخیص سرطانها، به بیماران کمک کنیم.

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور با اعلام اینکه خرید این دستگاه در مدت 6 ماه و با هزینه ای بالغ بر 33 میلیارد تومان راه اندازی شده است، افزود: پول آن را سه خیر تقدیم کرده اند و با توجه به اینکه هزینه هر نوبت استفاده از این دستگاه برای تشخیص سرطان، حدود 5 میلیون تومان می شود، بنابراین، تصمیم گرفته ایم این دستگاه را به وزارت بهداشت و یا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیم کنیم تا از این طریق امکان استفاده مردم محروم و اقشار آسیب پذیر از خدمات این دستگاه فراهم شود. زیرا، وزارت بهداشت می توان با پرداخت سوبسید، هزینه پرداختی مردم را کاهش دهد.

نیری با اعلام اینکه در هنگا خرید این دستگاه از یک شرکت آمریکایی قیمتش 7.5 میلیارد تومان بود، گفت: در حال حاضر قیمت این دستگاه بالای 30 میلیارد تومان است.

وی در ادامه از اینکه خیرین حوزه سلامت گلایه هایی از دولت دارند، افزود: متاسفانه خیرین نه تنها تشویق نمی شوند که تنبیه نیز می شوند و آنچه تاکنون در مجلس و دولت پیگیری کرده ایم که بتوان خیرین سلامت را به نوعی از حمایتهای دولتی برخوردار کرد، به جایی نرسیده ایم. از همین رو، تصمیم داریم در ملاقات با رئیس جمهور، شخصا این موضوع را مطرح کنیم.

مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: مهر