رييس ستاد کل نيروهاي مسلح تأکيد کرد: هر بسيجي بايد يک نظامي مسلح باشد و آموزش نظامي ببيند تا آمادگي دفاع مسلحانه را از انقلاب در صحنه‌هايي که ولي امر و امام امت دستور دهد، داشته باشد.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از دفتر ويژه رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح، سردار سرلشکر سيد حسن فيروزآبادي طي سخناني در جمع فرماندهان و مسئولان عالي‌رتبه نيروهاي مسلح با اشاره به آيات 76 و 78 سوره حج گفت: حقيقتا امروز مسلمانان جهان به اين آيات تمسک کرده گوش دادند چراکه اينها کمال نگاه يک مسلمان را در ملت حضرت ابراهيم(ع) و عمق وحدتشان را نشان مي‌دهد.

فيروزآبادي ضمن حمايت از قيام ملت هاي مسلمان منطقه افزود: به ياري خدا نهضت بيداري اسلامي امروز برکات بسيار زيادي دارد که خير آن و عزت آن متوجه مسلمين و مومنين است و خوف و رعب و ذلتش متوجه کفار، مشرکين و منافقين خواهد بود.

رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح در خصوص عکس‌ العمل رژيم اشغالگر قدس در مقابل موج بيداري امت اسلامي نيز گفت: با اطلاعاتي که ما از اشغالگران صهيونيست داريم، ‌روند فروپاشي رژيم غاصب صهيونيستي آغاز شده است و بسياري از صهيونيست‌ها چمدانهايشان را بسته‌اند و شمارش معکوس براي بازگشت صهيونيست‌ها به کشورهاي موطن اصليشان در حال انجام است و اين خوف و رعب و وحشت را مي‌شود در چهره و سخن سران رژيم صهيونيستي هرروز ديد.

وي خاطرنشان کرد: تا امروز دو نفر از سران رژيم اشغالگر قدس رسما اعلام کردند اسرائيل در حال فروپاشي است. البته آنهايي که نگاه سياسي دارند، ممکن است تصور کنند که صهيونيست‌ها دم از فروپاشي رژيم اشغالگر مي‌زنند که حمايت آمريکا و غرب را جلب بکنند و براي خودشان مظلوم‌تراشي بکنند اما حقيقت اين است که اين بار قضيه جوسازي نيست.

عضو شوراي عالي امنيت ملي با بيان اينکه امروز عمارتي که صهيونيست‌ها در سرزمين‌هاي اشغالي ساخته‌اند ترک‌هاي بزرگي برداشته، افزود: صداي شکستن اسکلت اين ساختمان به گوش مي‌رسد. البته معنايش اين نيست که به زودي و ظرف چند روز اين اتفاقات مي‌افتد. قاعدتا سران صهيونيست‌ها به همراه ابرسرمايه‌داران آمريکا و غرب تلاش خواهند کرد که اين خنجر را که در پشت مسلمين فرو کرده‌اند، حفظ کند و مقاومت‌هايي مشاهده خواهد شد اما اين مقاومت‌ها در برابر خيزش‌ و بيداري اسلامي بي‌اثر است.

فيروزآبادي تصريح کرد: همه بايد دعا بکنيم که خداوند مسلمين را ياري کند و سران مسلمين را هدايت کند به اينکه تسليم خواسته‌هاي مردمشان شوند و از خدا مي خواهيم تا ارتش‌هاي جهان اسلام را ياري بکند تا به مردم جهان اسلام بپيوندند و اين نهضتي که آغاز شد و قطعا به پيروزي خواهد رسيد، زحمت و رنج آن را کمتر بکنند.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه برنامه پنج‏ساله پنجم بسيج را پرمحتوا و مترقي و هم‏گام با نگاه انقلابي و بينش حضرت امام(ره) و رهبري معظم انقلاب دانست و گفت: همان طور که در اول برنامه نوشته‌اند امام خامنه‌اي فرمودند که اجتهاد، تشخيص و فهم بايد در چهارچوب برنامه و نه بيرون از برنامه باشد.

فيروزآبادي ادامه داد: يکي از اشکالاتي که ما در سالهاي پس از انقلاب داشتيم، اين بوده است که حرفهاي خوب را در تريبون‌ها و سخنراني‌ها و در روزنامه‌ها مي‌گفتيم اما برنامه را ليبرالها مي‌نوشتند. آقا مي‌فرمايد حرفها را ببريد در برنامه و اين کار يعني اجتهاد، تشخيص و فهم بايد جزو برنامه‌ها بشود يعني براي اجرا برنامه‌ريزي شود! اين کار بايد يک ارزش تلقي شده و تخلف از آن ضدارزش محسوب شود.

* هر عضو بسيج بايد يک نظامي آموزش‎ديده باشد

عضو شوراي عالي امنيت ملي آنگاه به محورهاي مهم براي بسيج اشاره کرد و گفت: چند چيز برايمان مهم است؛ يکي اينکه تدابير اولويت‌دار مقام معظم رهبري در اين برنامه رعايت شده باشد که از جمله آنها نظامي بودن بسيجيان است.

وي با بيان اينکه بسيج دانش‌آموزي، بسيج دانشجويي، بسيج طلاب، بسيج اقشار، مسلح نيستند، افزود: اينها سازمان‌هاي بسيجي هستند که به امور انقلاب در ساختارهاي خودشان بپردازند ولي هر بسيجي نظامي است و بايد مسلح باشد، آموزش نظامي ببيند و آمادگي دفاع مسلحانه را از انقلاب در صحنه‌هايي که ولي امر و امام امت دستور دهد داشته باشد.

فيروزآبادي با بيان اينکه بسيج را نمي‌شود قطعه قطعه کرد، تفکر و فرهنگ بسيجي را يک پارچه دانست و گفت:بسيجي يک مومن دلباخته ولايت و انقلابي است که صميمانه وجود خودش را در راه اجراي معنويات انقلاب به صحنه مي‌‌آورد و بسيجي يک رزمنده‌اي است که همه آمادگي‌ها را کسب مي‌کند و بدون ترس به خط دشمن مي‌زند و خط دشمن را مي‌شکند اين يک تعريف کامل بسيجي است.

رييس ستاد کل نيروهاي مسلح با تاکيد بر اينکه با همواره در چارچوب‌هاي مشخص بسيج حرکت کنيم، خاطر نشان کرد: يکي از تدابيري که امام خامنه‌اي در کل نظام دارند اين است که هر سازمان بايد در چارچوب‌هاي ماموريت و وظايف خودش برنامه‌ريزي و کار کند اما يک جاهايي هم امور مشترک است.

وي گفت: براي مثال در مسئله فرهنگي آقا مي‌فرمودند سپاه و بسيج هم در کنار بقيه سازمانهاي فرهنگي،‌ روحانيت، سازمان تبليغات اسلامي، آموزش و پرورش، آموزش عالي، وزارت ارشاد و ديگران به کار فرهنگي در چارچوب‌هاي انقلاب بپردازد.

فيروزآبادي افزود: اين به آن معنا نيست که مسئوليت‌ فرهنگي کشور بر عهده سپاه و بسيج باشد.

عضو شواري عالي امنيت ملي با اشاره به عملکرد سازمان بسيج سازندگي افزود: اين يعني همه اقشار ملت که به نحوي عضو بسيج هستند، در سازندگي کشور هم شرکت مي‌کنند و سازمان بسيج بايد نحوه بکارگيري تخصص‌هاي اقشار مختلف ملت را در پيشبرد امور انقلاب برنامه‌ريزي کند.

وي ادامه داد: اگر سازمان بسيج در امر توليد علم کار مي‌کند، نه اينکه مسئول توليد علم است بلکه به سهم خودش مشارکت دارد. اگر در تحول علوم انساني کمک مي‌کند، به سهم خودش مشارکت دارد و کار خودش را انجام مي‌دهد.

فيروزآبادي در خصوص نقش بسيج در امور اقتصادي نيز گفت: بسيج اصناف و بازاريان و بسيج کشاورزان و کارگران به سهم خود نظام را در بحث اقتصادي و فرهنگي و بويژه در بخش تعاوني مي‌تواند مشارکت و کمک کند.

رييس ستاد کل نيروهاي مسلح با اکيد بر اهميت گسترش و توسعه بسيج تصريح کرد: براي پيشرفت بسيج، بايستي سازمان بسيج به گونه اي امکان سازماندهي داشته باشد که امکانات کشور را که همسو با تفکر و فرهنگ بسيجي است به حرکت درآورده و هر کسي که انگيزه بسيجي دارد و يک روح به هيجان آمده در راه اسلام و نهضت اسلامي، انقلاب و پيشرفت کشور دارد بتواند از بسيج مايع بگيرد .

وي يادآور شد: همان طور که امام راحل و رهبري عزيز انقلاب فرمودند، اگر هر کس در هر جا هست همان‌جا، کارش را خوب انجام دهد، همه کارهاي مملکت اصلاح مي‌شود و پيشرفت خواهيم کرد و ترويج اين فرهنگ نيز کار بسيج است که بايد در همه اقشار آن را ترويج کند.