کد خبر 316347
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۸

بانک مرکزی تغییرات قیمت ۱۱ گروه مواد غذایی در هفته منتهی به ۱۶ خردادماه امسال را اعلام کد که بر اساس آن، قیمت ۷ گروه کالایی کاهش یافته است.

 به گزارش مشرق، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 16 خردادماه امسال را اعلام کرد. بر این اساس، قیمت 3 گروه در هفته مورد بررسی افزایش، 7 گروه کاهش و یک گروه ثابت بوده است.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت کره پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 1.4 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل 5.8 درصد افزایش داشت و شانه ای 65000 الی 87000 ریال فروش می رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه دو معادل 1/0 درصد کاهش یافت و قیمت برنج داخله درجه یک ثابت بود در گروه حبوب بهای لوبیا چیتی و لوبیا چشم بلبلی بدون تغییر بوده و قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.1 درصد تا 0.5 درصد افزایش داشت.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری سیب گلاب و خربزه عرضه نمی شد و لیمو شیرین و انگور عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزه تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند. به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید. میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه بهای پرتقال درجه یک معادل 4.2 درصد لیمو شیرین 0.5 درصد و زردآلو 7.0 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 1.1 درصد تا 19.6 درصد کاهش یافت. در گروه سبزی های تازه بهای سیب زمینی معادل 7.3 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.4 درصد تا 23.7 درصد کاهش داشت و بهای پیاز و سبزی های برگی ثابت بود.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و بهای گوشت مرغ معادل 2.0 درصد افزایش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت چای خارجی معادل 0.1 درصد کاهش داشت و بهای قند، شکر و انواع روغن نباتی ثابت بود.

طبق اعلام بانک مرکزی، قیمت لبنیات نسبت به هفته مشابه سال قبل 12.7 درصد، برنج 5.5 درصد، میوه های تازه 31.8 درصد، گوشت قرمز 6.6 درصد، گوشت مرغ 19.1 درصد، قند و شکر 9 درصد، چای 3 دهم درصد و روغن نباتی نیز 4 درصد افزایش یافته است.
منبع: مهر