کد خبر 318084
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۵

از آنجا که بيهوشي يکباره اتفاق مي افتد ممکن است باعث غافلگيري شما شود واز آنجا که ديابت،از علت هاي بيهوشي شيوع بالايي داردبهتر است از علت هاي بيهوشي بيشتر بدانيم تا غافلگير نشويم.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، از هوش رفتن علت هاي متعددي دارد؛ از اسيدي شدن معده گرفته تا لخته شدن خون در مغز. از اين رو لازم است علت پزشکي آن مشخص شود.

از آنجا که بيهوشي يکباره اتفاق مي افتد ممکن است باعث غافلگيري شما شود واز آنجا که ديابت،از علت هاي بيهوشي شيوع بالايي داردبهتر است از علت هاي بيهوشي بيشتر بدانيم تا غافلگير نشويم.

در اين مطلب علت هاي از هوش رفتن و اقدام هاي مهمي را که پس از به هوش آمدن بايد انجام داد، بررسي مي کنيم.

علت ها

افت ميزان قند خون:
با افت ناگهاني قند خون، فرد دچار بيهوشي مي شود که اغلب در بيماران ديابتي ديده مي شود. نخوردن براي مدت طولاني مي تواند باعث افت قند در بيماران ديابتي شود.

گرما زدگي: گرما زدگي بر اثر قرار گرفتن طولاني مدت در معرض گرما و خشک شدن آب بدن رخ مي دهد. بنابراين بايد به فردي که بيهوش شده است، مخلوطي از قند، نمک و آب داده شود.

افزايش اسيد معده:
هنگام افزايش اسيد معده، قفسه سينه دچار گرفتگي عضلاني شده و نفس کشيدن سخت مي شود. در حالي که احساس خفگي مي کنيد، جريان خون به مغز به طور موقت قطع مي شود و دچار بيهوشي مي شويد.

حمله صرع:
برخي افراد دچار حمله صرع يا بيماري عصبي مي شوند.

صرع باعث بيهوشي مي شود.

دوران بارداري:
در اين دوران فرد مستعد به بيش فعالي هورموني مي شود که يکي از علل بيهوش شدن است. در دوران بارداري فرد دچار متابوليزم بالا نيز مي شود. بنابراين اگر به اندازه کافي براي ۲ نفر غذا نخوريد، دچار افت فشار خون مي شويد و از حال مي رويد.

مشکل گردش خون:
اگر دچار مشکل گردش خون هستيد و خون در پاها جمع مي شود، خون رساني به مغز قطع مي شود؛ از اين رو از حال مي رويد. اين امر در رگ هاي خوني انسداد ايجاد مي کند.

استرس و فشار عصبي: تغيير هورمون ها باعث بيهوشي مي شود.

حمله قلبي: گاهي هنگام حمله قلبي فرد از حال مي رود و گاهي نيز در اين هنگام براي چند ثانيه قلب متوقف مي شود.

کم خوني:
اگر تعداد گلبول هاي قرمز خون در بدن که اکسيژن به مغز حمل مي کند کم باشد، فرد به علت ضعف از حال مي رود.اين مشکل به علت کمبود آهن در زنان شايع است.

اقدامات پس از به هوش آمدن

هرگز، يک باره از جا بلند نشويد. بهتر است که دراز بکشيد يا بنشينيد. با ايستادن، جريان خون رساني به مغز افت مي کند و احتمال زمين خوردن وجود دارد.

پس از به هوش آمدن بهترين ماده غذايي که فشار را به حالت عادي برمي گرداند، نمک است. کافي است کمي نمک زير زبان فردي که به هوش آمده است قرار دهيد، تا به حالت طبيعي برگردد.

جرعه جرعه آب بنوشيد. ممکن است علت از حال رفتن کم آبي باشد؛ جرعه جرعه نوشيدن آب علاوه بر بهبود حال فرد، نفس کشيدن را نيز راحت مي کند.

براي يک ساعت پس از به هوش آمدن، آب ميوه مرکباتي مانند پرتقال، ليموترش، آناناس و... را بنوشيد.

مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.

منبع: خراسان