به گزارش مشرق به نقل از عصر ايران، به گفته اين متخصص تغذيه، اين ميوه خوشمزه ملين بوده و درمان اسهال و اسهال خوني است؛ همچنين به دليل آنکه خونساز است براي افراد کمخون توصيه ميشود.
دکتر رضايي عنوان کرد: اين ميوه به علت دارابودن ويتامين B6، تاثير خوبي در تامين رشد و تعادل سيستم اعصاب دارد.
وي با اشاره به اينکه موز تقويتکننده معده و نيروي جنسي است، اظهار کرد: اين ميوه که خوشبختانه در اکثر فصول در دسترس مردم است، داروي خوبي براي پائينآوردن کلسترول بوده و سبب کاهش علائم زخم و التهاب معده و روده ميشود.
رضايي با تاکيد بر اينکه موز به سبب دارابودن قند زياد براي مبتلايان به مرض قند مضر است و نبايد در خوردن آن افراط کنند، گفت: مصرف زياد اين ميوه موجب نفخ معده ميشود و زيادخوردن آن به ويژه در افراد سردمزاج توليد گاز معده ميکند که براي رفع اين عارضه بايد پس از موز کمي نمک خورد.
اين متخصص تغذيه و رژيمدرماني به افراد لاغر که داراي ضعف بدني هستند، توصيه کرد تا موز را با عسل بخورند.