کد خبر 318513
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱

قلعه‌نویی می‌خواهد یک یا دو بازیکن چپ پای دیگر را هم جذب کند و در این بین علاقه زیادی به بازی حاج صفی دارد. هرچند بعید است مدیران سپاهان حاضر به صادر کردن رضایتنامه این بازیکن برای حضور در استقلال شوند.

به گزارش مشرق ، شنیده شده امیر قلعه نویی دنبال جذب دو بازیکن چپ پای دیگر است تا در کنار هاشم بیک زاده از آنها استفاده کند. البته بیک‌زاده هنوز قراردادش با استقلال را تمدید نکرده اما قلعه‌نویی مطمئن است او در استقلال می‌ماند.

 سجاد شهباززاده هم توانایی بازی در سمت چپ را دارد اما فصل پیش به عنوان مهاجم بازی کرده است. قلعه‌نویی می‌خواهد یک یا دو بازیکن چپ پای دیگر را هم جذب کند و در این بین علاقه زیادی به بازی حاج صفی دارد. هرچند بعید است مدیران سپاهان حاضر به صادر کردن رضایتنامه این بازیکن برای حضور در استقلال شوند.

منبع : بانک ورزش