به گزارش مشرق، مصطفي آقايي مقدم- مجري طرح در گفتگو با مهر، بيوپليمرها را موادي دانست که از پليمرهايي با منشاء گياهي و حيواني توليد مي شوند، افزود: اين پليمرها را با استفاده از فناوري نانو به صورت هدفدار توليد کرديم به گونه اي که مي توان در حوزه هاي مختلف مورد بهره برداري قرار داد.
وي با بيان اينکه تکنولوژي ساخت بيوپليمرها در سال 2000 به صورت مقاله در مجلات ISI منتشر شد، اظهار داشت: در حال حاضر اين دانش فني را تبديل به تکنولوژي کرديم و با اجرايي کردن اين پژوهش موفق شديم که از هر بيوپليمري، نانو ذره با هر کاربردي توليد کنيم.
مجري طرح با اشاره به کاربردهاي نانو حلقه هاي بيوپليمري، افزود: اين مواد داراي کاربردهاي فراواني هستند که از آن جمله مي توان به تثبيت شنهاي روان و جلوگيري از ورود گرد و غبار اشاره کرد اين تحقيق با چنين کاربردي، تا پايان سال در شهر دهلران، اهواز و قشم کاربردي مي شود.
آقايي همچنين از استفاده اين مواد براي کاهش گردوغبار در خوزستان خبر داد و خاط نشان کرد: به منظور جلوگيري از ورود گرد و غبار به خوزستان با همکاري دانشگاه صنعتي شريف پروژه اي با استفاده از نانو حلقه هاي بيوپليمري اجرايي شد که تاثير فراواني بر کاهش گرد و غبار در اين استان دارد.
وي از کاربردهاي اين مواد در ترميم آثار باستاني خبر داد و ياداور شد: طي تحقيقاتي نانو حلقه هاي بيوپليمري در تثبيت مجسمه هاي شني به کاربرده شد که نتايج خوبي به دست آورديم.