کد خبر 325590
تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۶

در آمستردام، 80 درصد روسپی ‌ها را زنان و دختران خارجی تشکیل می‌ دهند که تنها 10 درصد آنان، دارای مدارک قانونی اقامت‌اند و بقیه، به صورت قاچاق به این شهر وارد و به روسپی ‌گری مشغول می شوند.

به گزارش گروه اجتمای مشرق، سالانه 500 هزار زن به کشورهای اروپای غربی قاچاق می ‌شوند که بالغ بر 60 درصد آنها، توسط باندهای اروپای شرقی قاچاق می گردند. 60 درصد زنان روسپی لندن، از دیگر کشورها - اغلب از اوکراین - به انگلیس قاچاق شده‌ اند.

در آمستردام، 80 درصد روسپی ‌ها را زنان و دختران خارجی تشکیل می‌ دهند که تنها 10 درصد آنان، دارای مدارک قانونی اقامت‌اند و بقیه، به صورت قاچاق به این شهر وارد و به روسپی ‌گری مشغول می شوند.

فرانسه

سال 2013، پلیس فرانسه پس از تحقیقاتی یک ماهه، یک باند قاچاق کودک را شناسایی و هفت عضو یک خانواده را دستگیر کرد. گفته شده است که اعضای این باند، با خرید کودکان به قیمت 1290 دلار، آنان را به قیمت 12 هزار و 900 دلار می ‌فروخته اند. فرانسه بر اساس آمارهای بین المللی، جزو 10 کشور اول دنیا در زمینه بالا بودن آمار تجاوز جنسی است.

بر اساس گزارشي كه در یکی از شماره های اخير هفته نامه ماريان چاپ پاريس انتشار يافت، ميانگين تجاوز به عنف در فرانسه در سطح بسیار بالایی قرار دارد. به طور ميانگين هر هفت دقيقه يك زن در فرانسه قرباني تجاوز مي شود.

به نوشته اين نشريه، هيچ كس در اين زمينه احساس مسئوليت نمي كند و درباره آن سخني به ميان نمي آورد. ماریان افزوده: جامعه فرانسوي نسبت به اين پديده گوش هاي خود را بسته و قربانيان نيز به ناچار، سكوت و خاموشي پيشه كرده اند.

در سال 2009 و در پی یک تحقیق جنجال برانگیز، انتقادات فراوانی در فرانسه شکل گرفت. طبق این تحقیق، بیش از دو میلیون نفر در فرانسه، قربانی تجاوز جنسی از طرف نزدیکان، به ویژه پدران خود شده اند. این اولین بار است که چنین تحقیقی در این مورد انجام مي شود.

این گزارش باعث واکنش های زیادی شد، به ويژه مصاحبه یکی از قربانیان كه از 7 تا 14 سالگی  مورد سوء استفاده پدرش قرار مي‌گرفته، واكنش هاي زيادي را برانگيخت. پدر وی تنها به 5 سال زندان محکوم شد و بعد از دو و نیم سال آزاد شد.

این قربانی در مصاحبه با رادیو آر تی ال گفت: در فرانسه حکم تجاوز به افراد نابالغ 20 سال زندان است. چگونه پدر وی که به جز او، دو خواهر دیگر و همکلاسی یکی از خواهران را مورد تجاوز قرار داده است، تنها به 5 سال زندان محکوم و بعد از گذراندن دو و نیم سال آزاد شده است؟

این تحقیق به وسیله موسسه آمار ایپسوس فرانسه و به تقاضای انجمن بین المللی دفاع از قربانیان تجاوز جنسی محارم صورت گرفت. بر اساس این تحقیق، سه درصد فرانسوی ها در معرض تجاوز جنسی به وسیله محارم به ویژه پدران خود هستند.

ایزابل اوبری، رئیس انجمن دفاع از قربانیان تجاوز جنسی محارم، در مورد این تحقیق اظهار كرد: آمار این گونه تجاوزها به خاطر ترس کودکان و عدم توجه به شکایت آنها در منابع قضائی گویای واقعیت نیست، بلکه ما معتقدیم از هر ده فرانسوی، یک نفر در طول عمر خود مورد تجاوز جنسی محارم در خانواده قرار گرفته است.

در ابتدای سال 2013، تظاهرات بزرگی با شرکت شمار زیادی از شهروندان فرانسوی، انجمن‌های مدافع حقوق زنان و اتحادیه های مختلف، در اعتراض به تشدید خشونت علیه زنان و تجاوز به عنف در پاریس برگزار شد. در این تظاهرات، تشدید موارد تجاوز به عنف و خشونت علیه زنان در جامعه و خانواده به شدت مورد اعتراض قرار گرفت.

در همین خصوص، سوزان مگالی رئیس اتحادیه حمایت از حقوق زنان بی سرپرست معتقد است: «در جامعه کنونی فرانسه، شاهد بی عدالتی در خصوص حقوق زنان هستیم. نکته تعجب آور برای من این است که سخن از نقض حقوق زنان در آفریقا یا افغانستان نیست؛ بلکه در کشوری این حقوق نقض می شود که خود را مهد حقوق بشر می داند.»

رئیس اتحادیه حمایت از حقوق زنان بی سرپرست، آزار زنان در محیط کار را از جمله دیگر موارد نقض حقوق زنان در جامعه به اصطلاح متمدن فرانسه دانست و افزود: تبعیض جنسیتی و تحقیر زنان نیز، مسئله تازه ای قلمداد نمی شود.

آلمان

طبق گزارش ها، پس از شکست آلمان در جنگ جهانی دوم و نیز در حین جنگ، آمار وحشتناکی از تجاوز به زنان و دختران آلمانی، مجار، بلغار و یوگوسلاو توسط روس ها و متفقین گزارش شد. گفته می شود سربازان شوروی، حتی به تجاوز تشویق شده بودند و این را دستور استالین برای انتقام از آلمانی ها می دانستند. هزاران زن آلمانی برای نجات از تجاوز روس ها خودکشی کردند. بعضی منابع، تعداد کل زنان آلمانی را که پس از فتح برلین مورد تجاوز قرار گرفتند تا دو میلیون نفر ذکر کرده اند.

در اواخر سال 2013، روزنامه آلمانی تاگس سایتونگ در گزارشی نوشت: در آلمان قربانیان فراوانی برای برده داری و قاچاق انسان وجود دارند. پترا فولمار اوتو، رئیس بخش سیاست حقوق بشر انستیتو آلمانی حقوق بشر (DIM) در این باره گفته است که تجارت انسان و برده داری به منظور بیگاری، یک مسئله روزمره در آلمان است.

بر اساس آمار پلیس جنایی آلمان در سال 2011، 640 زن و مرد، قربانی قاچاق انسان در آلمان شده و بعد از آن مجبور به فحشا شده اند. سازمان بین المللی کار (ILO) از 880 هزار برده مدرن در اروپا سخن گفته است که کار زیاد برای پول کم انجام می دهند.

آنها تحت شرایط اسفناک و بدون هیچ گونه حمایتی زندگی می کنند. اتحادیه اروپا در سال های گذشته اقدامات زیادی را برای مبارزه با این مسئله در اروپا آغاز کرده است و یک دستورالعمل و کنوانسیون علیه قاچاق انسان به تصویب رسانده است. آلمان هم این کنوانسیون را در سال 2005 امضا کرده و یک سال پیش آن را به تصویب رسانده است.

ایتالیا

میشل مانگلی 64 ساله، توسط دادگاه عالی ایتالیا در سال 2010، به جرم تجاوز به دو دخترش در طول 25 سال، محکوم به حبس ابد شد. جوزپه 41 ساله، پسر این خانواده هم به اتهام تجاوز و آزار و اذیت چهار فرزند خود و همچنین دو خواهرش توسط دادگاه ایتالیا متهم شناخته شد.

لائورا، دختر بزرگ خانواده‌ که 38 سال سن دارد در مصاحبه ‌ای با رسانه ‌های ایتالیا اعلام کرد: پدرم از سن 9 سالگی من را مورد تجاوز قرار می ‌داد. البته او تا چند سال به عنوان بازی و سرگرمی های کودکانه با من، همانند عروسکی بازی می ‌کرد و پس از آن بود که تجاوز کردن به من را آغاز کرد. لائورا افزود: من از سن 9 سالگی در یک اتاق تاریک و بدون برق و روشنایی زندگی می ‌کردم و برای پدرم یک همسر و برای برادرم یک معشوقه بودم.

در همان سال، روزنامه دیلی ‌تلگراف در گزارش خود آورده است که برلوسکونی نخست وزیر وقت ایتالیا - که به لودگی و اظهارات جنجال ‌برانگیز در رسانه ‌ها مشهور است - بار دیگر در کنفرانس خبری مشترک با سالی، نخست ‌وزیر آلبانی با اظهارات خود سوژه رسانه ‌ها شده است.

برلوسکونی 73 ساله در این کنفرانس خبری و پس از آنکه خبر از حصول توافق برای جلوگیری از قاچاق انسان در دریای آدریاتیک داد، در ادامه افزود: من به سالی گفتم که برای این قانون یک استثناء وجود دارد و آن هم در خصوص کسانی است که دختران زیبا را به ایتالیا قاچاق می‌کنند.

در تابستان سال گذشته نیز، «جوی نگازی ایزیلو»، گزارشگر ویژه سازمان ملل، پس از بازدید از ایتالیا در خصوص قاچاق انسان به ‌ویژه زنان و دختران گفت: «این کشور باید تلاش ‌های خود را برای مبارزه با قاچاق انسان، به خصوص در مواردی که منجر به سوءاستفاده ‌های جنسی از زنان، دختران و کودکان خارجی می ‌شود، افزایش دهد. متاسفانه پدیده قاچاق انسان در ایتالیا روز به روز در حال افزایش است و قاچاقچیان بیش از گذشته برای بهره‌کشی و آزار و اذیت قربانیان شان جسارت پیدا کرده‌اند.»

وی در سخنانش به یک زن 21 ساله نیجریه ‌ای اشاره کرد که از طریق هوایی و با عبور از چند کشور اروپایی به ایتالیا آمده بود تا بدن خود را بفروشد. قاچاقچیان برای اینکه بتوانند همواره او را تحت کنترل داشته باشند، ابتدا به طور رایگان وی را با وعده سفر به اروپا از پدرش گرفته بودند، اما اکنون وی مجبور است ماهیانه 60 هزار یورو برای این سفر خود بپردازد و در صورت امتناع از این کار، قاچاقچیان مرتب خانواده وی را در نیجریه تهدید می‌ کنند و تحت فشار قرار می‌ دهند.

ایزیلو علاوه بر این، در مورد یک زن آسیایی سخن گفت که وی نیز توسط نامزدش و با وعده ‌های دروغین به ایتالیا آمده بود. وی اکنون همانند یک برده در خیاط‌خانه مشغول به کار است و به دلیل کار زیاد بینایی ‌اش ضعیف و به بیماری ‌های زیادی مبتلا شده است.

روسیه

روسیه نیز به عنوان یکی از کشورهای مرتبط با اروپای شرقی از تجارت پنهان سکس بی نصیب نمانده است. شبکه های قاچاق انسان روسی با همکاری شعبه های اروپای شرقی خود، نقش قابل توجهی در این بازار دارند.

هر چند که در نبردهای رسانه ای، همواه روسیه و چین توسط رسانه های آمریکایی مورد هجمه قرار می گیرند که بالاترین نرخ تجاوز و فروش زنان و کودکان را دارند؛ اما این واقعیت انکار ناپذیر است؛ البته بر خلاف ادعای رسانه های غربی، حجم این ناهنجاری ها در چین و روسیه هرگز با قاچاق انسان و تجارت سکس که در آمریکا و اروپای غربی صورت می گیرد قابل مقایسه نیست.

مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.

منبع: خانه خوبان