همزمان با سالگشت قبول قطعنامه 598 سازمان ملل از سوی ایران و پایان جنگ هشت ساله عراق علیه ایران، از مستند اتاق جنگ رونمایی می شود.

گروه فرهنگی مشرق - روز سه شنبه 24 تیرماه امسال، همزمان با سالگشت قبول قطعنامه 598 سازمان ملل از سوی ایران و پایان جنگ هشت ساله عراق علیه ایران، از مستند اتاق جنگ رونمایی می شود.



این فیلم مستند که به عنوان اولین مستند سیاسی درباره ی جنگ تحمیلی از آن یاد می شود، در گفت‌وگو با نقش‌آفرینان پشت جبهه‌ها، از شخصیت‌هایی سیاسی مانند اکبر هاشمی رفسنجانی گرفته تا حسن روحانی، محمدجواد لاریجانی و شخصیت‌های نظامی مانند محسن رضایی، محسن رفیق‌دوست، علی شمخانی، حسنی، علایی و ... به واکاوی چند سؤال کمتر پرداخته‌شده درباره جنگ می‌پردازد.

آیا جلوگیری از آغاز جنگ تحمیلی ممکن بود؟

چرا بعد از خرمشهر جنگ ادامه یافت و نیروهای ایرانی جنگ را در داخل خاک عراق دنبال کردند. آیا امام خمینی(ره) با ادامه جنگ موافق بودند؟

چه کسانی در میان سیاسیون با ادامه جنگ تحمیلی مخالف بودند؟

آیا همه توان مملکت برای پشتیبانی جبهه‌های جنگ به کار بسته شده بود و آنچنان که امام می‌گفتند جنگ در رأس امور قرار داشت؟

چه عواملی سبب شد تا امام(ره) بر خلاف میل‌شان قطعنامه 598 را بپذیرند و دلیل اکراه امام(ره) از پذیرش قطعنامه چه بود؟

مستند اتاق جنگ در پاسخ به این سؤالات، برش‌هایی از تاریخ دفاع مقدس را به نمایش می‌گذارد که کمتر دیده شده و سخنانی از زبان شخصیت‌های سیاسی و نظامی شنیده می‌شود که گاه حتی در منابع مکتوب نیامده است.

"اتاق جنگ" به تهیه‌کنندگی "سید سلیم غفوری" و نویسندگی و کارگردانی "مصطفی حریری" تولید شده است.

این مستند بلند 80 دقیقه‌ای روز سه‌شنبه 24 تیرماه جاری، با حضور عوامل فیلم، ساعت ده و نیم صبح در سالن سوره حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی واقع در تقاطع خیابان حافظ و سمیه رونمایی و اکران خصوصی خواهد شد.

ورود برای همه علاقه‌مندان به تاریخ دفاع مقدس آزاد است.