مصر همزمان با بستن گذرگاه‌های غزه به روی مایحتاج ضروری مردم غزه و غذا و دارو، گذرگاه های خود را برای انتقال سلاح برای صهیونیست‌ها با هدف کشتار بیشتر مردم غزه باز گذاشته است.

گروه بین‌الملل مشرق - در زمانی که کودتای نظامی در مصر با وجود قتل عام و کشتار صهیونیست‌ها در غزه محاصره این منطقه جنگ زده را دنبال کرده و از ورود مایحتاج ضروری و غذا و دارو به این منطقه جلوگیری می‌کند و طرحی شکست خورده را به زیان مقاومت برای آتش‌بس بین دو طرف مطرح کرده و حماس را گروهکی تروریستی می‌خواند، فرمانده این کودتای نظامی یعنی عبدالفتاح السیسی همزمان به تعدادی از کشتی‌های آمریکایی و صهیونیستی اجازه می‌دهد تا از کانال سوئز عبور کنند و سلاح های مورد نیاز خود برای کشتار جمعی مردم غزه را به سرزمین‌های اشغالی برسانند.

این خبری بود که دیروز منابعی از هیئت نظارت بر کانال سوئز به روزنامه دولتی الیوم السابع مصر داد. این روزنامه اعلام کرد که 6 کشتی جنگی رژیم صهیونیستی با محموله‌ای بالغ بر 19 هزار تن از کانال سوئز عبور کرده است، این در حالی است که در سال گذشته نیز 6 کشتی با محموله 21 هزار تنی از این منطقه عبور کرده است.

این منبع اعلام کرد که کانال سوئز نسبت به هر اقدامی که وی آن را تروریستی خواند، امن است و تحت تدابیر شدید امنیتی قرار دارد.

راشد الغنوشی رئیس جنبش النهضه تونس در سخنرانی اخیر خود در نماز جمعه گفت که موفقیت حماس در غزه یکی از حلقه‌های جلوگیری از کودتا در برابر انقلاب‌های عربی است. وی تاکید کرد که کودتایی که در مصر واقع شده، می خواهد تمامی منطقه عربی را شامل شود، و از رسیدن آنها به  مسیر دمکراسی مانع شود، اما موفقیت مقاومت در غزه می‌تواند مانع از ادامه این کودتاها شود.



دیوید کرپاتریک خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز نوشت که اوضاع جنگ کنونی اسرائیل در غزه با سایر جنگ‌ها متفاوت است، دو سال قبل هنگامی که اسرائیل به غزه حمله می‌کرد، همواره از سوی تمامی طرف‌ها و بویژه کشورهای عربی همسایه تحت فشار قرار می گرفت تا جنگ را متوقف کند، اما این بار این اتفاق نیفتاده است.

وی تاکید کرد که بعد از کودتای نظامی در مصر بر ضد حکومت اسلام‌گراها که سال گذشته روی داد، این کشور ائتلاف جدیدی از کشورهای عربی را رهبری می‌کند که شامل عربستان سعودی و امارات و اردن می‌شود، این ائتلاف به صورت فعلی در جنگ با حماس در کنار اسرائیل قرار گرفته است، همین موضوع باعث شده تلاش مخالفان جنگ برای متوقف کردن آن بعد از سه هفته از ایجاد حمام خون در غزه ناکام بماند.




کرپاتریک با استناد به نوشته های دیوید آرون میلر مذاکره کننده سابق و پژوهشگر آکادمی ویلسون در واشنگتن تاکید می‌کند که ترس و وحشت کشورهای عربی از اسلام سیاسی بر حساسیت‌های آنها در قبال بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیشی گرفته است.

وی می افزاید: من تا به حال چنین مواضعی را ندیده بودم که تعداد زیادی از دولت‌های عربی به صورت ضمنی مرگ و ویرانی غزه و از بین رفتن حماس را بپذیرند.