کد خبر 333810
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۴

طرح شهرداری تهران در تکریم بانوان همکار این سازمان و جداسازی محل کار آنان با اختلاف‌نظر در محافل دولتی و حامیان آنها همراه شده است.

به گزارش مشرق، طرح شهرداری تهران در تکریم بانوان همکار این سازمان و جداسازی محل کار آنان با اختلاف‌نظر در محافل دولتی و حامیان آنها همراه شده است.

در این زمینه شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت دولت با اجرای طرح تفکیک جنسیتی مخالف است. وی در گفت‌وگو با ایرنا، گفت: طرح تفکیک جنسیت مورد تأیید معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیست و دولت یازدهم با آن مخالف است.

وی که از عناصر نزدیک به حزب افراطیون (مشارکت) است افزود: اگرچه برخی دستگاه‌ها و ارگان‌ها اقدام به تفکیک جنسیتی پرسنل زن و مرد خود کرده‌اند، این طرح به صورت سلیقه‌ای اجرا شده و مورد تأیید دولت نیست.

با وجود این اظهارنظر وب‌سایت خبر آن‌لاین که به دو مقام ارشد دولتی (معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت) وابسته است،‌ضمن تحلیلی تصریح کرد حمله به اقدام قالیباف از سوی رسانه‌های ضد انقلاب صورت می‌گیرد. خبر آن‌لاین نوشت: رسانه‌های ضد انقلاب در چند هفته اخیر هجمه زیادی به اقدام شهرداری تهران در جهت تکریم بانوان و صیانت از خانواده وارد کردند. متهم کردن قالیباف به تفکیک جنسیتی در شهرداری تهران موضوعی است که رسانه‌های بیگانه هر از چندی علیه شهردار تهران مطرح می‌کنند. محمد باقر قالیباف چند هفته پیش به عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه در مصلی تهران با بیان اینکه چند سال قبل که پارک‌های بانوان را احداث کردیم هم رسانه‌های خارجی به موضوع تفکیک جنسیتی دامن زدند اما دیدم که بانوان با استقبال از این پارک‌ها چگونه دهان آنان رابستند و آنها را خفه کردند، گفته بود: «حرفی که در شهرداری تهران زده‌ایم این بوده است که اگر در یک اتاق، یک مجموعه کاری که با هم همکاری می‌کنند و سه یا چهار نفر آنها آقا و سه چهار نفر دیگر خانم هستند و همه در یک رابطه مثلاً در رابطه با بودجه فعالیت می‌کنند، می‌توان کاری کرد که آن چهار خانم در یک اتاق و چهار آقا در اتاق دیگری کار کنند. نباید اجازه دهیم یک خانم در طول وقت اداری و در طی روزها و ماه‌ها ساعت تماس و معاشرتش با نامحرمان بیشتر از محرم، شوهر و فرزند او باشد. با گذشت زمان این موضوع کانون خانواده را تحت تأثیر منفی قرار می‌دهد.» قالیباف با بیان اینکه بانوان برای ما عزیز و محترم هستند و آنان نیز مانند مردان دارای حق و حقوقی در جامعه هستند، افزود: ما در شهرداری تهران اداره کل بانوان را راه‌اندازی کرده‌ایم و امروز 10 درصد مدیران شهرداری را بانوان تشکیل می‌دهند و بیشترین استخدام‌ها براساس قابلیت‌ها بانوان هستند.

خبرآن‌لاین، بی‌بی‌سی، رادیو فردا و دویچه وله  را از جمله رسانه‌های ضد انقلاب مهاجم معرفی کرد.

در همین حال روزنامه جمهوری اسلامی از روزنامه‌های حامی دولت در تحلیلی نوشت: هنر جمهوری اسلامی ایران در مورد حضور اجتماعی زنان در این است که زمینه‌ها و بسترهای لازم برای این حضور را به گونه‌ای فراهم آورد که بانوان به اعتبار توانمندیهای شخصیتی، علمی و... در فضای کسب و کار، سطوح عالی تحصیلی و نقش‌های مؤثر اجتماعی حضور یابند نه به عنوان ابزاری برای جلب و جذب با سوء استفاده از جاذبه‌های جنسی. به دیگر سخن، قوانین در ایران با استفاده از رویکرد انسانی و الهی دستورات شرع مقدس اسلام به دنبال فراهم آوردن محیطی پاک، ایمن و مناسب است تا زنان بتوانند استعدادها و توانمندی‌های خود را به دور از شائبه نگاه‌ابزاری، به منصه ظهور برسانند. طبیعی و بدیهی است که فراهم آوردن چنین محیط و بستری الزاماتی در درون خود دارد که تفکیک محیط کاری زنان و مردان در حد معقول و به دور از افراط یکی از این الزامات است.

این روزنامه می‌افزاید: برهمین اساس نیز باید اقدام شهرداری تهران را برای ایجاد چنین فضایی ستود و از آن حمایت کرد چرا که انتقاد به این اقدام معنایی جز نپذیرفتن یکی از اساسی‌ترین الزامات حفظ کرامت شخصیتی زنان ندارد. در این حمایت البته شرط صداقت مجری نیز به شدت مؤثر است. به این معنا که حمایت از دستورالعمل شهردار تهران مبنی بر تفکیک محیط و فعالیت زنان در این نهاد و... با نیت شفاف و صادق و با هدف اجرای احکام شرعی و صیانت از شخصیت بانوان باشد نه بدست آوردن دل یک جناح و گروه سیاسی یا معارضه باجناح و دسته‌ای دیگر. بنابراین و از آنجایی که علم به نیات از دایره توانایی‌های انسان‌های عادی خارج است و ظاهر،‌ معیار است، هر مسلمان متعهد و دلسوزی از این اقدام و اقدامات مشابه برحسب وظیفه دینی خود باید حمایت کند و اعتراض‌ها و جدال‌های جاری در این زمینه، نه معقول است و نه منطبق بر موازین.

کیهان