کد خبر 338536
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰

رییس موسسه عالی آموزش بانکداری گفت: با وجود این‌که ایران مبدع بانکداری بدون ربا بوده و سه دهه آن را اجرا می‌کند اما در عمل عقب‌تر از سایر کشور‌های اسلامی و غیراسلامی دنیاست.

 به گزارش مشرق، رضوی با اشاره به اجرایی‌شدن قوانین بانکداری بدون ربا از فروردین‌ماه سال 1363 تاکنون در کشور اظهار کرد: حدود سه دهه است که کلیه‌ی عملیات بانک‌های تخصصی و تجاری همچنین دولتی به‌طور فراگیر و یکپارچه تحت عملیات قوانین بانکداری بدون ربا قرار گرفته، اما کشور‌های اسلامی و غیراسلامی جلوتر از ما هستند.

وی با اشاره به توسعه بانکداری اسلامی در سایر کشور‌های دنیا گفت: این در حالی است که اکنون بیش از 740 مرکز آموزش بانکداری اسلامی در دنیا فعالیت می‌کند به‌طوری که در کشور‌هایی مثل آمریکا 44 مرکز آموزش، در انگلیس 86، در ترکیه 12 و ایرلند نیز هشت مرکز آموزش بانکداری اسلامی فعالند.

به گفته رضوی کشور‌های اسلامی و حتی غیراسلامی به خوبی می‌دانند که در نتیجه به‌کارگیری قوانین بانکداری اسلامی تا چه حد به صرف آنها تمام خواهد شد.

رییس موسسه عالی آموزش بانکداری در ادامه به برگزاری بیست‌و پنجمین همایش بانکداری اسلامی در دهم و یازدهم شهریورماه سال جاری اشاره کرد و افزود: برای آسیب‌شناسی چرایی اجرایی‌نشدن کامل بانکداری اسلامی و نقایص موجود در قوانین آن در همایش پیش‌رو نقد و بررسی سه دهه بانکداری بدون ربا در ایران و جهان در دستور کار قرار خواهد گرفت.

به گفته وی در این همایش مقامات اقتصادی کشور به همراه گروهی از بانک توسعه اسلامی همچنین اندیشمندان و صاحبنظران حضور خواهند داشت.
منبع: ایسنا